نوشته شده توسط : sevda

شرایط پذیرش رشته «فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی» در دو مقطع «کاردانی» و «کارشناسی» در کنکور ۹۹ برای هر دو جنس زن و مرد اعلام شد.

ضوابط مربوط به پذیرش دانشجو (زن/مرد) در رشته فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور اعلام شد. به این ترتیب برای اولین بار در این رشته دانشجوی زن نیز پذیرفته می شود.

پذیرش در رشته فوریتهای پزشکی پیش بیمارستانی دانشگاههای علوم پزشکی بصورت متمرکز با شرایط خاص صورت می پذیرد و اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت برای انجام مراحل مصاحبه، معاینه و سایر مراحل گزینش بعد از مرحله انتخاب رشته از طریق سازمان سنجش اعلام خواهد شد.

بر اساس دفترچه کنکور ۹۹ تعداد یک هزار و ۲۸۴ نفر در این رشته پذیرفته می شوند که تعداد ۲۱۰ نفر در مقطع کارشناسی «فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی» و ۱۰۷۴ نفر در مقطع کاردانی رشته «فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی» پذیرفته می شوند.

 داشتن سلامت جسمانی و عدم ابتلا به بیماری های مزمن، واگیر و صعب العلاج مانند: دیابت، فشار خون، آسم، نارسایی کلیه، بیماری های پیشرفته قلبی و ...، نداشتن صرع و هیچگونه عوارض روانی، نداشتن تغییر شکل مادرزادی یا اکتسابی اسکلت بخصوص اندام ها و عدم استفاده از اندام های مصنوعی، عدم اعتیاد به سیگار و سایر مواد مخدر، داشتن قدرت تکلم طبیعی (نداشتن لکنت زبان)، داشتن قدرت بینایی و شنوایی کامل از جمله شرایط لازم است.

 قد داوطلبان زن نباید از ۱۶۵ سانتی متر کمتر باشد و قد داوطلبان مرد نباید از ۱۷۰ سانتی متر کمتر باشد. حداکثر سن ۲۴ سال و با احتساب مدت خدمت وظیفه عمومی ۲۶ سال است.

آمادگی انجام تمرینات ورزشی و کسب مهارت های بدنی جهت امدادرسانی سریع و صحیح، تایید سلامت جسمانی و روانی و سایر موارد گفته شده توسط دانشگاه مربوط پس از قبولی در آزمون و به هنگام ثبت نام در دانشگاه الزامی است.

 

 همچنین ضوابط پذیرش کارکنان عملیاتی (غیراداری) دیپلمه مراکز اورژانس پیش بیمارستانی جهت پذیرش در رشته فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی نیز اعلام شده است.

 اعتقاد و التزام به مبانی جمهوری اسلامی ایران، عدم سوء پیشینه، عدم اعتیاد، داشتن دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه و یا دیپلم نظام جدید به انضمام مدرک پیش دانشگاهی، داشتن سلامت کامل جسمی و روانی و عدم ابتلا به بیماری های مزمن، واگیردار و صعب العلاج الزامی است.

 حداقل  ۳سال سابقه کار در مراکز اورژانس پیش بیمارستانی از جمله شرایط این افراد است.

 کارکنان دیپلمه ای که حداقل ۱۰ سال از سنوات خدمت ایشان باقی مانده باشد، مشروط به سپردن تعهد خدمت به مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی پس از فراغت از تحصیل مجاز به شرکت در آزمون سراسری و پذیرش در رشته فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی هستند.

 داوطلب باید کلیه ضوابط و شرایط این دوره را داشته باشد در غیر اینصورت موضوع اشتباه یا اظهار خلاف وی و یا فقدان هر یک از شرایط فوق در هر مرحله از دوره تحصیلی باعث محرومیت داوطلب از ثبت نام یا ادامه تحصیل خواهد شد.

 

منبع : پذیرش زنان در رشته فوریت های پزشکی



:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

داوطلبان کنکور سراسری که سهمیه آن ها در کارنامه اعمال نشده است تا 5 مهر فرصت دارند درخواست خود را در سایت سازمان سنجش ثبت کنند . 

بنابر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، متقاضیان کنکور سراسری در صورتی که مغایرتی در سهمیه (برای متقاضیان سهمیه ایثارگران) مشاهده می کنند یا درخواست اعمال سهمیه ایثارگران را دارند، لازم است حداکثر تا ۲ مهرماه ۹۹ به ارگانهای مربوط (محل تشکیل پرونده ایثارگری) مراجعه و موضوع علت عدم تأیید سهمیه یا درخواست اعمال سهمیه را پیگیری کنند. 

در صورت تأیید نهایی سهمیه آنان توسط ستاد کل ارگان ذیربط در تهران و ارسال مشخصات متقاضیان حداکثر تا ۵ مهرماه ۹۹ به این سازمان، سهمیه آنان برای مرحله گزینش نهایی اعمال خواهد شد در غیر این صورت بعد از تاریخ مذکور اقدامی در خصوص اعمال سهمیه ایثارگران به عمل نخواهد آمد و این متقاضیان با سهمیه آزاد گزینش خواهند شد .

 

منبع : آخرین زمان اصلاح سهمیه های کنکور



:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

سازمان سنجش امکان انتخاب رشته مجازی را برای همه داوطلبان کنکور سراسری که در کارنامه خود مجاز به انتخاب رشته شدند فعال کرده است .

داوطلبانی که طبق کارنامه اولیه کنکور خود مجاز به انتخاب رشته کنکور سراسری شده اند می توانند با استفاده از نرم افزار انتخاب رشته سازمان سنجش شانس قبولی خود را در رشته محل های مختلف ببینن . برای استفاده از این نرم افزار باید ابتدا یک کارت اعتباری به مبلغ 100.000 ریال (10 هزار تومن ) خریداری کنند .

 

 لینک انتخاب رشته کنکور سراسری تجربی سازمان سنجش

 لینک انتخاب رشته کنکور سراسری ریاضی سازمان سنجش

 لینک انتخاب رشته کنکور سراسری انسانی سازمان سنجش

 

منبع :انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش



:: بازدید از این مطلب : 327
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

داوطلبا برای پذیرش در دکتری دانشگاه پیام نور 99 باید در آزمون دکتری ثبت نام کرده و بعد از مجاز شدن در انتخاب رشته ، روند بعدی پذیرش این مقطع رو که فرایند مصاحبه دکتراست طی کنن تا در صورت کسب نمره قبولی در مصاحبه ، دانشجوی دکترای پیام نور بشن .

 

 

دانشگاه پیام نور برای همه رشته های تحصیلی در مقطع دکتری پذیرش خودش رو از طریق کنکور و بدون کنکور انجام میده و از اونجایی که این دانشگاه سیستم تحصیلیش به صورت آموزش از راه دور و دانشجو محوره می تونه انتخاب خیلی مناسبی برای داوطلبا ، مخصوصا افراد شاغل باشه .

برای همین اکثر داوطلبای متقاضی تحصیل در مقطع دکتری 99 به دنبال راه های ورود به این دانشگاه هستن و می خوان بدونن برای تحصیل دکتری پیام نور چه اقدامی باید انجام بدن . حالا در ادامه این مقاله در مورد تحصیل دکتری پیام نور ۹۹ به طور کامل توضیح دادیم . با ما همراه باشین .

 

 

ثبت نام دکتری پیام نور ۹۹

اولین و اصلی ترین راه ورود به دکتری پیام نور ، ثبت نام در آزمون دکتراست . این ثبت نام به صورت اینترنتی در سایت سازمان سنجش انجام میشه و داوطلبایی که قصد ورود به دانشگاه پیام نور رو دارن باید در زمان ثبت نام آزمون دکتری وارد سایت سنجش بشن و با وارد کردن اطلاعات لازم ، خودشون رو برای آزمون مقطع دکتری آماده کنن .

 

 داوطلبا بعد از شرکت در آزمون دکتری 99 باید منتظر اعلام نتایج این آزمون باشن تا ببینن آیا مجاز به انتخاب رشته دکتری پیام نور ۹۹ شدن یا نه ؟

اگه بعد از اعلام نتایج اولیه دکتری در کارنامه ای که براتون صادر میشه ، قسمت مجاز در سایر دوره ها عبارت " مجاز می باشید " نوشته شده باشه یعنی شما مجاز به انتخاب رشته دانشگاه پیام نور هم هستین و می تونین با دانلود دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری و بررسی رشته محل های ارائه شده رشته امتحانیتون در دانشگاه پیام نور ، کد رشته محل های این دانشگاه رو در فرم انتخاب رشته وارد کنین .

 

 برای دریافت اطلاعات کامل در خصوص ثبت نام آزمون دکتری خوندن مقاله زیر پیشنهاد میشه .

بیشتر بخوانید: ثبت نام آزمون دکتری

 

 

انتخاب رشته دانشگاه پیام نور ۹۹

بعد از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ، داوطلبا باید خودشون رو برای فرایند انتخاب رشته این مقطع آماده کنن . انتخاب رشته دکتری پیام نور همزمان با انتخاب رشته سایر دوره های سراسری با هم داخل یک فرم انجام میشه . داوطلبا می تونن با توجه به وضعیت مجاز به انتخاب رشته شدنشون ، 40 کد رشته محل از مجموعه امتحانیشون که در دفترچه انتخاب رشته دکتری ارائه شده انتخاب کنن .

حالا اگه اولویتتون پذیرش در دانشگاه پیام نوره باید کد رشته محل های این دانشگاه رو جزو انتخاب های بالاتر نسبت به بقیه ثبت کنین . اما شاید الان برای خیلی ها سوال پیش بیاد که مگه در اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری قراره فقط به یک دانشگاه دعوت به مصاحبه بشیم که ترتیب انتخاب ها مهم باشه ؟

ببینین درسته که شاید ترتیب انتخاب ها در دعوت به مصاحبه شدن شما تاثیری نداشته باشه و شما بتونین حد نصاب دعوت به مصاحبه همه انتخاب هاتون رو بیارین اما بعد از شرکت در مصاحبه ، انتخاب ها دوباره به ترتیب چک میشه و در اولین انتخابی که دعوت به مصاحبه شدین ، در مصاحبش شرکت کردین و نمره قبولی مصاحبش رو کسب کرده باشین قبولی نهایی شما اعلام میشه .

پس اگه قبولی در دکتری پیام نور در اولویتتونه یا باید کد رشته محلای این دانشگاه رو در انتخاب بالاتر بزنین و یا اگه دعوت به مصاحبه رشته محلی شدین که قبل از انتخاب های دانشگاه پیام نور هستش نباید در مصاحبش شرکت کنین . چون در صورت حضور در مصاحبه و کسب نمره قبولی دیگه شانس پذیرش در انتخاب های بعدی رو ندارین حتی اگه در نمره مصاحبه انتخاب های بعدی رو هم گرفته باشین .

 

 برای اینکه با فرایند انتخاب رشته دکتری آزاد هم آشناباشین می تونین مقاله زیر رو بخونین .

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد

 

مصاحبه دانشگاه پیام نور ۹۹

داوطلبا برای پذیرش نهایی باید در فرایند مصاحبه دکتری پیام نور شرکت کنن . برای شرکت در مصاحبه اول باید منتظر اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری 99 باشن تا ببینن حد نصاب دعوت به مصاحبه رشته محل های انتخابی خودشون رو کسب کردن یا نه . در صورتی که داوطلبا دعوت به مصاحبه همه و یا بعضی از رشته محل های انتخابی دکتری پیام نور شده باشن باید خودشون رو برای حضور در جلسه مصاحبه رشته محل های دلخواهشون آماده کنن .

مصاحبه دکتری دانشگاه های پیام نور به صورت مجزا از هم برگزار میشه . یعنی مثلا اگه شما دعوت به مصاحبه 4 رشته محل از این دانشگاه شده باشین و بخواین در مصاحبه هر 4 دانشگاه شرکت کنین باید برای هر دانشگاه در یک مصاحبه مجزا شرکت کنین .

 

 برای آشنایی با سوالات مصاحبه دکترا پیام نور و آمادگی برای پاسخ به اون سوالا پیشنهاد می کنیم حتما مقاله زیر رو بخونین .

بیشتر بخوانید : مصاحبه دکتری

اعلام نتایج دکتری پیام نور ۹۹

بعد از شرکت در مصاحبه ، نوبت به اعلام نتایج آزمون دکتری پیام نور می رسه . نتایج نهایی دکتری پیام نور 99 در سایت سنجش اعلام میشه و نحوه پذیرش به این صورته که سیستم انتخاب های شما رو می خونه و در اولین انتخابی که دعوت به مصاحبه شده بودین و نمره لازم برای مصاحبش رو هم کسب کرده باشین قبولی نهایی شما رو اعلام می کنه .

اما اگه احیانا بعد از اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری ۹۹ دیدین که در هیچ رشته محلی پذیرش نشدین و یا اینکه اصلا در مرحله اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری ، دعوت به مصاحبه پیام نور نشدین می تونین شانستون رو برای ثبت نام بدون آزمون دانشگاه پیام نور امتحان کنین .

اما منظور از ثبت نام بدون آزمون ، ثبت نام دکتری فراگیر پیام نور نیست ! این ثبت نام بدون آزمون مربوط به دانشگاه پیام نور شعبه اماراته که از طریق برگزاری یک آزمون اختصاصی با یک سری شرایط خاص اقدام به پذیرش دانشجوی دکتری می کنه که برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص این دانشگاه می تونین مقاله زیر رو بخونین .

در ادامه بخوانید : ثبت نام بدون آزمون دکتری پیام نور

اگه بعد از خوندن این مقاله هم باز سوال یا ابهامی در مورد دکترای دانشگاه پیام نور داشتنین می تونین سوالاتون رو از کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو بپرسین . راه ارتباطی شما با این کارشناسا از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو هستش .



سوالات متداول

 

1- ✔️ ثبت نام دکتری پیام نور چه زمانی انجام میشه ؟

✔️ این ثبت نام همزمان با ثبت نام آزمون پیام نور انجام میشه که زمان ثبت نام در این مقاله گفته شده .

2- ✔️ ثبت نام دکتری پیام نور در چه سایتی انجام میشه ؟

✔️ این ثبت نام در سایت سازمان سنجش انجام میشه که لینک این سایت در این مقاله گذاشته شده .

3- ✔️ برای پذیرش در دکترای پیام نور باید چی کار کرد ؟

✔️ همون طور که در این مقاله توضیح داده شده داوطلبا باید روند پذیرش آزمون دکتری رو طی کنن .

منبع : دکتری پیام نور



:: بازدید از این مطلب : 356
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اسامی قبول شدگان کنکور 99 طی دو مرحله اعلام میشه ، در مرحله اول می تونین این اسامی رو در سایت سازمان سنجش ببینین ولی در مرحله دوم لیست قبولی های نهایی برای دانشگاه آزاد و سراسری به صورت مجزا از هم اعلام میشه .

 

 

داوطلبایی که تو کنکور سراسری شرکت کردن باید منتظر اطلاعیه های سازمان سنجش باشن تا ببینن اسمشون جزو اسامی پذیرفته شدگان کنکور ۹۹ هست یا نه . اما بعد از اعلام نتایج اولیه ، راه دانشگاه آزاد و سراسری از هم جدا میشه و نتایج نهایی داوطلبا هم به صورت جدا از هم اعلام میشه . به طوری که اسامی قبول شدگان برای دانشگاه هایسراسری در سایت سنجش و برای دانشگاه آزاد در سایت azmoon.org اعلام میشه .

اما خیلی از داوطلبا نمی دونن که چه جوری و از کجا باید ببینن که اسمشون جزو قبولی ها بوده یا نه . برای همین در ادامه این مقاله در مورد اسامی قبول شدگان کنکور 99 برای همه گروه های آزمایشی ( ریاضی ، تجربی ، انسانی ، هنر و زبان ) توضیح دادیم .

 

 

اسامی قبول شدگان در نتایج اولیه کنکور ۹۹

داوطلبا بعد از پشت سر گذاشتن ماراتن آزمون سراسری بی صبرانه منتظر اعلام اسامی قبول شدگان کنکور 99 هستن تا ببینن با توجه به کارنامه ای که براشون صادر میشه چه کردن و چه رتبه و ترازی به دست آوردن . این اسامی ، معمولا یک ماه بعد از برگزاری کنکور سراسری در سایت سازمان سنجش اعلام میشه و داوطلبا می تونن با وارد کردن اطلاعات ثبت نامیشون کارنامه کنکور خودشون رو ببینن .

امسال اسامی قبولی های کنکور به دلیل تعویق در آزمون و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا دیرتر از سال های گذشته و در تاریخ 30 شهریور روی سایت سازمان سنجش قرار گرفت .

 

برای مشاهده اسامی پذیرفته شدگان کنکور 99 کلیک کنین .

 

 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص راهنمای مشاهده نتایج اولیه کنکور ۹۹ می تونین مقاله زیر رو بخونین .

بیشتر بخوانید: اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری

 

 

 

اسامی قبول شدگان انتخاب رشته کنکور ۹۹

افرادی مجاز به انتخاب رشته کنکور سراسری شدن و انتخاب رشته خودشون رو در زمان مقرر در سایت سازمان سنجش و یا دانشگاه آزاد انجام دادن منتظر اعلام نتایج نهایی این آزمون هستن تا ببینن جزو اسامی پذیرفته شدگان کنکور در یکی از رشته محل های انتخابیشون هستن یا نه . سازمان سنجش و مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد هم فرم های انتخاب رشته داوطلبا رو بر اساس تراز و رتبه در سهمیه شون بررسی و نتیجه نهایی رو اعلام می کنه .

اسامی قبولی های کنکور ۹۹ طبق آخرین اطلاعیه ها در هفته اول آبان ماه اعلام میشه که داوطلبایی انتخاب رشته دانشگاه های سراسری رو انجام دادن برای مشاهده نتایج خود باید از سایت سنجش و اونایی که انتخاب رشته دانشگاه آزاد رو انجام دادن از سایت azmoon.org نتایج خودشون رو ببینن .

 

به محض اینکه اسامی پذیرفته شدگان نهایی کنکور 99 دانشگاه آزاد و سراسری اعلام بشه در این مقاله اطلاع میدیم .

 

 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص راهنمای مشاهده اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری می تونین مقاله زیر رو بخونین .

بیشتر بخوانید: نتایج نهایی کنکور 99

 

مشاوره قبول شدگان کنکور ۹۹

احیانا اگه بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور اسمتون جزو اسامی پذیرفته ها نبود و یا بعد از اعلام نتایج نهایی دیدن جزو قبولی های هیچ رشته محلی نیستین هم نگران نباشین ! چون الان تقریبا 85 درصد از رشته محل ها به صورت بدون کنکور پذیرش خودشون رو انجام می دن و شما می تونین شانستون رو برای ثبت نام بدون کنکور دانشگاه های سراسری امتحان کنین .

البته امکان اعتراض به نتایج کنکور سراسری هم برای شما در هر دو مرحله وجود داره و می تونین درخواست اعتراضتون رو هم در زمان مقرر در سایت سازمان سنجش ثبت کنین .

 

 البته اگه جزو افرادی هستین که می خواین پشت کنکور بمونین و دوباره کنکور سال بعد رو شرکت کنین پیشنهاد می کنیم حتما مقاله پشت کنکور بمانیم یا نه زیر رو بخونین .

در ادامه بخوانید : پشت کنکور ماندن برای 1400

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالا و ابهامی شما در خصوص اسامی قبول شدگان کنکور 99 پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای رسیدن به هدفتون استفاده کنین .



سوالات متداول

 

1- ✔️ اسامی قبول شدگان کنکور تو چه سایتی اعلام میشه ؟

✔️ این اسامی اولیه تو سایت سنجش اعلام میشه که لینک ورود به سایت در این مقاله گذاشته شده .

2- ✔️ اسامی قبولی های نهایی کنکور چه زمانی اعلام میشه ؟

✔️ همون طور که در این مقاله گفته شده این اسامی حدودا یک ماه بعد از انتخاب رشته کنکور اعلام میشه .

3- ✔️ چه جوری می تونیم ببینیم اسممون جزو پذیرفته های کنکور 99 هست یا نه ؟

✔️ شما با ورود به سایت اعلام نتایج و وارد کردن اطلاعات لازم می تونین از این موضوع با خبر بشین که لینک ورود به سایت اعلام نتایج در این مقاله گذاشته شده .

منبع : اسامی قبول شدگان کنکور 99



:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

فارغ التحصیلای رشته حقوق و فقه و مبانی حقوق که علاقمند به شرکت در آزمون وکالت 99 هستن ، در صورتی که تموم شرایط عمومی و اختصاصی لازم برای شرکت در این آزمون رو داشته باشن ، می تونن ثبت نام آزمون وکالت قوه قضائیه و یا کانون وکلای دادگستری اقدام به ثبت نام آزمون وکالت ۹۹ کنن .

 

 

یکی از رشته های پرطرفدار گروه علوم انسانی رشته حقوق هستش که هر سال ، داوطلبای زیادی متقاضی ادامه تحصیل در این رشته هستن . داوطلبایی که در رشته حقوق فارغ التحصیل میشن ، می تونن در حیطه قضاوت ، وکالت ، دفتر ثبت اسناد و ... وارد بازار کار بشن .

وکالت ،یکی از شاخه های پرطرفدار رشته حقوق محسوب میشه که سالانه متقاضیای زیادی برای ورود به این حیطه شغلی در آزمون کسب پروانه وکالت با هم رقابت می کنن . ثبت نام در آزمون وکالت قوه قضائیه و دادگستری هر سال ابهامای زیادی برای داوطلبای این آزمون به همراه داره . به خاطر همین تو این مقاله درباره زمان ، نحوه ، شرایط ثبت نام آزمون وکالت 99 هر دو نهاد بطور کامل توضیح دادیم . پس تا آخر این مقاله همراهمون باشین !

 

 

ثبت نام آزمون وکالت دادگستری ۹۹

کانون وکلای دادگستری که به اسکودا معروفه ، یکی از نهادهای مردمی ایرانه که شامل 12 کانون مستقل در سراسر کشور هستش . در این قسمت تموم جزئیات لازم برای ثبت نام در آزمون وکالت دادگستری 99 رو بطور کامل توضیح دادیم .

  • زمان و نحوه ثبت نام آزمون وکالت دادگستری ۹۹

هر سال مجری برگزار کننده آزمون وکالات دادگستری سازمان سنجش هستش و تموم مراحل ثبت نام این آزمون از طریق سایت سنجش انجام میشه . طبق آخرین اطلاعیه های منتشر شده از طریق سازمان سنجش ثبت نام آزمون اسکودا ۹۹مطابق هر سال ، در مهر ماه انجام شده و در آذر ماه برگزار میشه . پیشنهاد می کنیم عضو کانال تلگرام تحصیلیکو باشین تا از همه اخبار مربوط به آزمون وکالت دادگستری 99 مطلع بشین .

 

ثبت نام آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری 99 ، از 6 مهر تا 16 مهر ماه ادامه داره که به محض شروع ثبت نام در این مقاله اطلاع رسانی می کنیم .

 

  • شرایط ثبت نام آزمون وکالت دادگستری ۹۹

داوطلبایی که علاقمند به ثبت نام در آزمون وکالت دادگستری 99 هستن ، لازمه قبل از تکمیل فرم ثبت نام با مطالعه اطلاعیه مربوط به ثبت نام آزمون وکالت دادگستری ۹۹ ، از داشتن شرایط شرکت در این آزمون مطلع بشن . از مهم ترین شرایط شرکت در آزمون وکالت اسکودا 99 میشه به موارد زیر اشاره کرد :

 داشتن تابعیت ایرانی

 داشتن مدرک کارشناسی یکی از رشته های حقوق ، فقه و حقوق ، فقه و مبانی حقوقی و معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی با تایید مراجع ذی صلاح

 دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته حقوق باید دروس دوره کارشناسی را در مقطع کاردانی گذرونده باشن .

 حداکثر سن در زمان ثبت نام در استان تهران 40 سال تمام و در سایر حوزه ها 50 سال تمام

 داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم در زمان ثبت نام

 

  • مدارک لازم جهت ثبت نام آزمون وکالت دادگستری ۹۹

داوطلبا زمان ثبت نام آزمون وکالت یکسری مدارک رو باید از طریق سایت سنجش بارگذاری کنن ، در این قسمت مدارک لازم جهت ثبت نام آزمون وکالت اسکودا رو گفتیم تا در زمان ثبت نام این مدارک رو آماده داشته باشین و با مشکلی مواجه نشین .

​ فایل عکس اسکن شده به ابعاد 3*4

 تصویر مدرک تحصیلی لیسانس و کاردانی ( در صورتی که مدرک کارشناسی ، ناپیوسته باشه )

 تصویر کارت پایان خدمت و یا گواهی معافیت دائم

 

  • نحوه ثبت نام آزمون وکالت دادگستری ۹۹

داوطلبایی که تمایل به ثبت نام در آزمون وکالت دادگستری 99 دارن ، باید در بازه مشخص شده اقدام به تکمیل فرم ثبت نام این آزمون کرده تا اجازه شرکت در آزمون وکالت دادگستری ۹۹ را داشته باشن . در این قسمت مراحل ثبت نام بطور خلاصه گفته شده :

​ ورود به سایت سنجش به آدرس sanjesh.org

​ انتخاب گزینه " سایر آزمون های استخدامی " از منوی سمت راست

 مطالعه جزئیات اطلاعیه های مربوط به ثبت نام آزمون وکالت دادگستری 99

 در صورت داشتن شرایط ثبت نام انتخاب گزینه " ثبت نام آزمون اخذ پروانه وکالت دادگستری 1399 "

 پرداخت هزینه ثبت نام و دریافت سریال ثبت نام

 کلیک روی لینک ثبت نام آزمون وکالت

 تکمیل فرم اینترنتی ثبت نام و وارد کردن اطلاعات خواسته شده

 تایید نهایی ثبت نام و دریافت شماره پرونده و کدرهگیری ثبت نام

 

به محض شروع ثبت نام لینک مستقیم ثبت نام آزمون وکالت دادگستری ۹۹ در این مقاله فعال میشه .

 

 در کنار ثبت نام آزمون وکلا 99 ، می تونین شانستون رو برای ثبت نام در آزمون استخدامی سایر دستگاه های اجرایی هم امتحان کنین .

بیشتر بخوانید : استخدام دستگاه های اجرایی

 

ثبت نام آزمون وکالت قوه قضائیه ۹۹

یکی از جدیدترین نهادهای برگزار کننده آزمون وکالت ، قوه قضائیه هستش که هر سال متقاضیای زیادی برای گرفتن مجوز وکالت در این آزمون شرکت می کنن . ثبت نام آزمون وکالت قوه قضائیه تو این چند سال زمان مشخصی نداشته و امسال در نیمه اول مرداد ماه و در تاریخ 5 تا 12 مرداد ماه انجام شد که طبق هر سال چند روزی هم تمدید شده و سرانجام در تاریخ 19 مرداد ماه به تمام رسید . توجه کنین که آزمون وکالت قوه قضائیه ۹۹ در 28 آذر ماه برگزار میشه . پیشنهاد می کنیم عضو کانال تلگرام تحصیلیکو باشین تا از همه اخبار مربوط به آزمون وکالت قوه قضائیه 99 مطلع بشین .

 

ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه 99 ، از تاریخ 5 لغایت 12 مرداد انجام شد .

ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه 99 ، تا 19 مرداد ماه تمدید شد .

 

  • شرایط ثبت نام آزمون وکالت قوه قضائیه ۹۹

ثبت نام در آزمون وکالت قوه قضائیه هم مثل بقیه آزمون ها دارای یکسری شرایط خاص هست ، داوطلبایی که علاقمند به شرکت در این آزمون هستن در صورت داشتن شرایط ثبت نام آزمون وکالت قوه قضائیه می تونن در این آزمون ثبت نام کرده و خودشون رو برای شرکت در این رقابت سنگین آماده کنن . از مهم ترین شرایط ثبت نام آزمون وکالت قوه قضائیه 99 میشه به موارد زیر اشاره کرد :

 داشتن تابعیت ایرانی

 نداشتن سوء شهرت و تجاهر به فسق و فجور

 عدم اشتغال به کار در سازمان ها ، ادارات و شرکت های دولتی

 داشتن حداقل 22 سال سن و حداکثر 63 سال سن در زمان ثبت نام

 داشتن مدرک کارشناسی حقوق ، فقه و حقوق ، فقه و مبانی حقوقی و معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی با تایید مراجع ذی صلاح

 داوطلبایی که در حال تحصیل هستن در صورتی می تونن در این آزمون ثبت نام کنن که مدرک تحصیلی خودشون رو قبل از شروع دوره کارآموزی به سازمان مربوطه تحویل بدن .

 عدم اعتیاد به مواد مخدر با تایید پزشکی قانونی

 نداشتن سابقه کیفری موثر و محرومیت از حقوق اجتماعی

 تعهد به اصل نظام و قانون اساسی

 ارائه کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت موقت یا دائم

 

  • مدارک لازم جهت ثبت نام آزمون وکالت قوه قضائیه ۹۹

بعد از خوندن شرایط ثبت نام آزمون وکالت 99 ، داوطلبایی که علاقمند به ثبت نام در این آزمون هستن بهتره قبل از شروع مراحل ثبت نامشون با اطلاع از مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی این آزمون ، مدارکشون رو آماده کرده تا حین ثبت نام به مشکل بر نخورن . مدارک لازم برای ثبت نام آزمون وکالت قوه قضائیه ۹۹ شامل موارد زیر هستش :

فایل عکس اسکن شده به ابعاد 3*4

اسکن تمام صفحات شناسنامه

اسکن کارت ملی

 اسکن مدرک یا گواهی فراغت ( اشتغال ) به تحصیل

اسکن مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه ( کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت موقت و دائم )

 

  • نحوه ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه ۹۹

همونطور که گفتیم ، ثبت نام آزمون وکالت قوه قضائیه بصورت اینترنتی و از طریق سایت مرکز وکلای قوه قضائیه به آدرس judiciarybar.ir انجام می شد اما امسال نحوه ثبت نام آزمون وکالت قوه قضائیه ۹۹ دچار تغییراتی شد . از جمله این تغییرات میشه به ثبت نام این آزمون از طریق سایت سنجش اشاره کرد . خلاصه ای از نحوه ثبت نام آزمون وکالت قوه قضائیه 99 در ادامه گفته شده :

 ورود به سایت سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org

 انتخاب گزینه " سایر آزمون های استخدامی " از منوی سمت راست

 مطالعه آگهی " ثبت نام آزمون وکالت دادگستری ۹۹ "

 پرداخت هزینه ثبت نام آزمون وکالت قوه قضائیه 99

 کلیک روی لینک " ثبت نام  آزمون وکالت قوه قضائیه ۹۹ "

 تکمیل فرم ثبت نام و بارگذاری مدارک خواسته شده

 تایید نهایی اطلاعات و دریافت شماره رهگیری ثبت نام

 

 برای اطلاع از لیست رشته های مورد پذیرش با مدرک حقوق در دستگاه های اجرایی حتما مقاله زیر رو بخونین .

بیشتر بخوانید: لیست رشته های آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی

 

مشاوره ثبت نام آزمون وکالت

کارشناسای تحصیلیکو به فارغ التحصیلای رشته حقوق ، فقه و حقوق ، فقه و مبانی حقوقی و معادل آن از دروس حوزوی که علاقمند به شرکت در آزمون وکالت هستن توصیه می کنن تا قبل از هر اقدامی برای این آزمون ، اطلاع کاملی از وکالت قوه قضائیه و دادگستری داشته باشن تا از حیطه کاری و تفاوت های این دو آزمون با هم مطلع بشن . برای اطلاع بیشتر داوطلبا از آزمون وکالت قوه قضائیه و دادگستری در ادامه منابع این دو آزمون گفته شده .

 

 منابع آزمون وکالت قوه قضائیه :

 

منابع آزمون وکالت قوه قضاییه 99
نام درس ضریب  تعداد سوالات
حقوق مدنی و امور حسبی 2 20
آیین دادرسی مدنی 2 20
حقوق تجارت 2 20
حقوق جزا عمومی و اختصاصی 2 20
آیین دادرسی کیفری 2 20
متون فقه 2 10
حقوق ثبت 1 10
زمان آزمون : 140 دقیقه

 

 منابع آزمون وکالت دادگستری :

 

منابع آزمون وکالت دادگستری 99
نام درس ضریب  تعداد سوالات
حقوق مدنی 3 20
آیین دادرسی مدنی 3 20
حقوق تجارت 2 20
حقوق جزا 2 20
آیین دادرسی کیفری 2 20
اصول فقه 1 20
زمان آزمون : 135 دقیقه

 

 داوطلبایی که شرایط شرکت در آزمون وکالت هر دو نهاد رو دارن ، برای اینکه شانس قبولی بیشتری داشته باشن بهتره تا در هر دو آزمون شرکت کنن .

 

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو آمادن تا به تموم سوالا و ابهامای شما در خصوص ثبت نام آزمون وکالت دادگستری و قوه قضائیه ۹۹ جواب بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین .



سوالات متداول

 

1- ✔️ ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه چه زمانی انجام میشه ؟

✔️ ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه اوایل مرداد ماه انجام میشه که زمان دقیق اون در متن مقاله گفته شده .

2- ✔️ ثبت نام آزمون وکالت دادگستری از طریق چه سایتی انجام میشه ؟

✔️ ثبت نام آزمون وکالت دادگستری از طریق سایت سنجش منتشر میشه که لینک ورود به اون رو در این مقاله گذاشیم .

3-  ✔️ برای ثبت نام در آزمون وکالت قوه قضاییه چه شرایطی لازمه ؟

✔️ یکی از شرایط لازم برای ثبت نام در آزمون وکالت قوه قضاییه داشتن حداقل مدرک لیسانس در رشته حقوق یا مبانی فقه و حقوق اسلامی و یا معادل آن از کلیه دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم و یا حوزه علمیه هستش .

منبع : ثبت نام آزمون وکالت



:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

دانشگاه آزاد جزو دانشگاهای شهریه پرداز محسوب میشه بنابراین داوطلبایی که در رشته پرستاری دانشگاه آزاد قبول میشن ، باید هر ترم مبلغی رو به عنوان شهریه پرستاری دانشگاه آزاد به دانشگاه پرداخت کنن . این هزینه از دو بخش ثابت و متغیر تشکیل شده که هر سال حدودا 10 تا 15 درصد افزایش پیدا می کنه .

 

 

رشته پرستاری یکی از رشته های پر طرفدار بین داوطلبای کنکور تجربی هستش . افزایش تعداد شرکت کننده های کنکور سراسری در گروه آزمایشی رشته تجربی و ظرفیت کم دانشگاه در رشته پرستاری ، باعث شده خیلی از متقاضیای تحصیل در این رشته به سمت دانشگاه آزاد رفته و انتخاب رشته دانشگاه آزاد رو انجام بدن .

از اونجایی که دانشگاه آزاد جزو دانشگاه های شهریه پرداز محسوب میشه بنابراین داوطلبایی که علاقمند به ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد هستن ، هر ترم باید هزینه ای رو تحت عنوان شهریه پرداخت کنن . میزان شهریه پرستاری دانشگاه ازاد ، به یکی از سوالای داوطلبا بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور 99 تبدیل شده . به خاطر همین در ادامه جدول شهریه رشته پرستاری دانشگاه آزاد در سال تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰ گذاشتیم . پس با ما همراه باشین !

 

 

محاسبه شهریه یک ترم تحصیلی پرستاری دانشگاه آزاد ۹۹ - ۱۴۰۰

شهریه دانشگاه آزاد شامل دو بخش شهریه ثابت و شهریه متغیره که شهریه ثابت دانشگاه آزاد بر اساس نیم سال ورودی هر دانشجو تعیین میشه و تا تموم شدن تحصیلش در سنوات مجاز افزایش پیدا نمی کنه . اما شهریه متغیر با توجه به تعداد واحدای هر ترم دانشجو تعیین میشه و در طول دوره تحصیل دانشجو نوسان داره .

در ادامه جدول محدوده شهریه رشته پرستاری دانشگاه آزاد 97 - 98 رو واسه 18 واحد نظری عملی و نظری آوردیم تا داوطلبا برای اطلاع از میزان شهریه پرستاری ۹۹ - ۱۴۰۰ روی تموم اعداد گفته شده در جدول 10 تا 15 درصد اضافه کرده و از حداقل و حداکثر شهریه یک ترم رشته پرستاری 99 - 1400 مطلع بشن .

شهریه پرستاری دانشگاه آزاد 98 - 99 ( ریال )
 رشته تحصیلی  تعداد واحد شهریه ثابت   متوسط شهریه هر یک واحد درسی متغیر  شهریه ثابت و متغیر
پرستاری 18 واحد ( نظری و عملی )   23,212,188 1,694,550 54,609,323

 

 

شهریه پرستاری دانشگاه آزاد در سال 99 - 1400 ، احتمالا به میزان 12.5 درصد افزایش داشته باشه که بحض مشخص شدن شهریه پرستاری دانشگاه آزاد این مقاله بروز رسانی میشه .

 

 اگه تمایل به ادامه تحصیل در رشته های پیراپزشکی ، بدون کنکور دارین حتما مقاله زیر رو بخونین .

بیشتر بخوانید: پیراپزشکی بدون کنکور

 

 

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو آمادن تا به شما در مورد شهریه دانشگاه آزاد مشاوره بدن و تجربه خودشون رو در مورد انتخاب رشته کنکور سراسری از طریق سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو در اختیار شما قرار بدن . ​همچنین پیشنهاد می کنیم عضو کانال تلگرام کنکور سراسری تحصیلیکو باشین تا از تموم اخبار مربوط به شهریه های کنکور سراسری مطلع بشین .

در ادامه بخوانید: شهریه دانشگاه غیر انتفاعی



سوالات متداول

 

1-  ✔️ شهریه پرستاری دانشگاه آزاد برای هر ترم چقدر هستش ؟    

✔️ همونطور که در این مقاله بطور کامل توضیح داده شده ، شهریه پرستاری دانشگاه آزاد هر ترم با توجه به تعداد واحد های پذیرش شده متفاوته .

2-  ✔️ شهریه ثابت رشته پرستاری چجوری محاسبه میشه ؟

✔️ شهریه ثابت رشته پرستاری بر اساس نیمسال ورودی هر دانشجو تعیین میشه که در این مقاله مقدار شهریه ثابت رشته پرستاری رو گفتیم .

3- ✔️ شهریه متغیر پرستاری دانشگاه آزاد هر ترم تغییر می کنه ؟

✔️ همونطور که در این مقاله بطور کامل گفته شده ، شهریه متغیر پرستاری دانشگاه آزاد با توجه به تعداد واحد های نظری و عملی دانشجوها هر سال دچار تغییراتی میشه .

منبع : شهریه پرستاری دانشگاه آزاد



:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

دانشگاه و موسسات غیر انتفاعی جزو دانشگاه های شهریه پرداز محسوب میشن ، متقاضیای ادامه تحصیل در این دانشگاه ها ، چه تو رشته های با کنکور و چه رشته های بدون کنکور ، باید هر ترم هزینه ای رو بابت ادامه تحصیل خودشون پرداخت کنن . شهریه دانشگاه غیرانتفاعی در مقاطع مختلف متفاوته و شامل شهریه ثابت و شهریه متغیره که میزان شهریه ثابت تو طول تحصیل دانشجو بطور کاملا ثبت و شهریه متغیر هر ترم تغییر می کنه .

 

 

دانشگاه غیر انتفاعی یکی از مراکز غیر دولتی و زیر مجموعه وزارت علومه که هر سال واسه همه ی مقاطع به صورت محدود دانشجو می گیره . متقاضیای تحصیل در این دانشگاه ، چه رشته های با کنکور و چه رشته های بدون کنکور برای ادامه تحصیل خودشون تو این دانشگاه باید شهریه پرداخت کنن .

معمولا شهریه دانشگاه غیر انتفاعی از شهریه دانشگاه آزاد کمتره ، به همین خاطر خیلی از متقاضیا ترجیح میدن که تو دانشگاه غیر انتفاعی ادامه تحصیل بدن . شهریه این دانشگاه تو مقاطع مختلف متفاوته و شامل شهریه ثابت و شهریه متغیره که مثل بقیه دانشگاه ها ، شهریه ثابت تو طول تحصیل دانشجو ثابت ولی شهریه متغیر با توجه به واحد های هر ترم دانشجو تغییر می کنه .

با توجه به اینکه فعلا شهریه دانشگاه غیر انتفاعی سال ۹۹ - ۱۴۰۰ اعلام نشده و از طرفی چون داوطلبا باید واسه ثبت نام و انتخاب رشته خودشون اقدام کنن لازمه تا حتما از هزینه تحصیل در این دانشگاه اطلاع داشته باشن ، به خاطر همین تو این مقاله میزان شهریه مقاطع مختلف دانشگاه غیرانتفاعی 98 - 99 رو قرار دادیم ولی چون هر سال افزایش 10 تا 15 درصدی داریم می تونیم میزان شهریه غیر انتفاعی 99 - 1400 رو تخمین بزنیم . پس همراهمون باشین !

 

 

شهریه کاردانی ( پیوسته و ناپیوسته ) دانشگاه های غیر انتفاعی ۹۹ - ۱۴۰۰

دانشگاه غیر انتفاعی هر سال از طریق کنکور کاردانی فنی و حرفه ای و یا از طریق ثبت نام بدون کنکور دانشگاه غیرانتفاعی واسه مقطع کاردانی دانشجو می گیره . داوطلبا باید قبل از ثبت نام و انتخاب رشته در مقطع کاردانی از میزان هزینه تحصیل تو این دانشگاه با خبر بشن تا در حین تحصیلشون دچار مشکل مالی نشن .

در ادامه شهریه مقطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته دانشگاهای غیرانتفاعی 98 - 99 آورده شده با افزایش 10 تا 15 درصد این شهریه می تونین میزان شهریه کاردانی دانشگاه غیر انتفاعی رو تخمین بزنین .

 

شهریه کاردانی دانشگاه غیر انتفاعی 98 - 99
گروه آموزشی مقطع تحصیلی شهریه ثابت هر نیمسال تحصیل شهریه متغییر برای هر واحد درسی ( ریال )
عمومی پایه ( نظری )  اصلی و تخصصی ( نظری ) نظری - عملی دروس عملی ، آزمایشگاهی و کارگاهی برای هر ساعت اجرا در هفته پروژه و کارآموزی
حداقل  حداکثر حداقل  حداکثر حداقل  حداکثر حداقل  حداکثر حداقل  حداکثر حداقل  حداکثر
فنی مهندسی کاردانی ناپیوسته 8,264,055 8,395,000 314,822 316,250 471,500 472,231 575,000 577,172 700,476 410,636 471,500 1,311,000 1,311,754
 و
هنر و معماری

 

هنوز شهریه مقطع کاردانی دانشگاه های غیر انتفاعی ۹۹ - ۱۴۰۰ ، مشخص نشده اما به محض تصویب شهریه این دانشگاه این مقاله بروز رسانی میشه .

 

  • نحوه محاسبه شهریه کاردانی دانشگاه های غیرانتفاعی واسه 17 واحد درسی

شهریه ثابت + ( 8 واحد شهریه متغیر نظری تخصصی + 7 واحد شهریه متغیر واحد نظری عمومی + 2 واحد شهریه نظری عملی )

 حداقل شهریه گروه آموزشی فنی و مهندسی مقطع کاردانی : 16,468,761 ریال

 حداکثر شهریه گروه آموزشی فنی و مهندسی مقطع کاردانی 16,627,078 ریال

بیشتر بخوانید: راهنمای جامع ثبت نام و انتخاب رشته کنکور کاردانی

 

 

شهریه مقاطع کارشناسی ( پیوسته و ناپیوسته ) دانشگاه های غیر انتفاعی ۹۹ - ۱۴۰۰

دانشگاه غیر انتفاعی واسه تحصیل در مقطع کارشناسی پیوسته از طریق کنکور سراسری و هم از طریق ثبت نام بدون کنکور های دانشگاه غیر انتفاعی ۹۹ دانشجو می گیره . البته میزان شهریه رشته های با کنکور و بدون کنکور دانشگاه غیر انتفاعی هیچ تفاوتی با هم نداره بلکه این تفاوت به رنک علمی دانشگاه ها با هم وماهیت رشته ها برمیگرده . در این قسمت شهریه مقاطع کارشناسی ( پیوسته و ناپیوسته ) دانشگاه های غیر انتفاعی در سال تحصیلی 98 - 99 آورده شده با افزایش 10 تا 15 درصد می تونین شهریه کارشناسی دانشگاه غیر انتفاعی رو محاسبه کنین .

 

شهریه کارشناسی دانشگاه غیر انتفاعی 98 - 99 ( به ریال )
گروه آموزشی مقطع تحصیلی شهریه ثابت هر نیمسال تحصیل شهریه متغیر برای هر واحد درسی
عمومی پایه ( نظری )  اصلی و تخصصی ( نظری ) نظری - عملی دروس عملی ، آزمایشگاهی و کارگاهی برای هر ساعت اجرا در هفته پروژه و کارآموزی
حداقل  حداکثر حداقل حداکثر حداقل حداکثر حداقل حداکثر حداقل  حداکثر حداقل  حداکثر
فنی مهندسی کارشناسی 8,264,055 8,395,000 314,822 316,250 471,500 472,231 575,000 577,172 700,476 410,636 471,500 1,311,000 1,311,754
 و
هنر و معماری
انسانی کارشناسی 6,709,742 6785,000 314,822 316,250 471,500 472,231 494,500 577,172 700,476 391,000 410,636 1,311,000 1,311,754
رشته های گروه علوم پزشکی کارشناسی 18,600,000 18,700,000

 

  • نحوه محاسبه شهریه کارشناسی دانشگاه های غیرانتفاعی واسه 17 واحد درسی

شهریه ثابت + ( 8 واحد شهریه متغیر نظری تخصصی + 7 واحد شهریه متغیر واحد نظری عمومی + 2 واحد شهریه نظری عملی )

 حداقل شهریه گروه آموزشی فنی و مهندسی مقطع کارشناسی : 16,468,761 ( ریال )

 حداکثر شهریه گروه آموزشی فنی و مهندسی مقطع کارشناسی : 16,627,078 ( ریال )

 

 برای اطلاع از میزان شهریه دانشگاه آزاد حتما مقاله زیر رو بخونین .

بیشتر بخوانید: شهریه دانشگاه آزاد

 

جدول شهریه کارشناسی ارشد غیر انتفاعی ۹۹ - ۱۴۰۰

موسسات غیر انتفاعی به چند دسته تقسیم میشن که شامل دانشگاه ، موسسه و مجتمع هستن . موسسات غیرانتفاعی براساس کیفیتی که دارن ، می تونن رتبه خودشون رو از موسسه به دانشگاه تغییر بدن . شهریه کارشناسی ارشد موسسات غیرانتفاعی با شهریه ارشد دانشگاه های غیرانتفاعی یه مقدار فرق داره و خوبه که داوطلبا در انتخاب رشته کارشناسی ارشد 99 به این موضوع توجه کنن . جدول زیر در این زمینه خیلی می تونه بهتون کمک کنه .

 

شهریه کارشناسی ارشد موسسات و دانشگاه های غیرانتفاعی سال تحصیلی 98 - 99 ( ریال )
گروه آموزشی شهریه ثابت شهریه متغیر هر واحد نظری شهریه متغیر هر واحد عملی شهریه متغیر هر واحد پایان نامه
حداقل حداکثر حداقل حداکثر حداقل حداکثر حداقل حداکثر
علوم انسانی 8,900,000 12,500,000 1,650,000 2,270,000 2,480,000 3,200,000 4,420,000 7,800,000
سایر گروه های آموزشی 9,500,000 14,000,000 1,900,000 2,500,000 2,840,000 3,680,000 5,510,000 8,008,000

 

بر اساس دستور وزارت علوم دانشگاه های غیرانتفاعی مجازن شهریه خودشون رو با تصویب هیئت امنای دانشگاه ها به اندازه 10 تا 15 درصد تو هر سال افزایش بدن بنابراین با اضافه کردن این عدد به جدول بالا می تونین از شهریه کارشناسی ارشد موسسات غیر انتفاعی 99 - 1400 مطلع بشین .

 

  • نحوه محاسبه حداقل و حداکثر شهریه دکتری غیرانتفاعی واسه 8 واحد درسی

شهریه یک ترم به ازای 8 واحد نظری = شهریه ثابت + ( شهریه متغیر نظری * 8 )

حداقل شهریه کارشناسی ارشد غیرانتفاعی گروه علوم انسانی : 20,097,300 ریال

حداکثر شهریه کارشناسی ارشد غیرانتفاعی گروه علوم انسانی : 25,127,500 ریال

حداقل شهریه کارشناسی ارشد غیرانتفاعی سایر گروه های آموزشی : 22,583,000 ریال

حداکثر شهریه کارشناسی ارشد غیرانتفاعی گروه های آموزشی : 27,473,500 ریال

 اگه می خواین شانس خودتون رو دوره های پردیس خودگردان امتحان کنین ، پیشنهاد می کنیم قبل از انتخاب رشته حتما مقاله زیر رو بخونین .

بیشتر بخوانید: شهریه کارشناسی ارشد پردیس خودگردان

جدول شهریه دکتری غیر انتفاعی ۹۹ - ۱۴۰۰


دانشگاه غیر انتفاعی از طریق آزمون دکتری واسه این مقطع ، به صورت محدود اقدام به پذیرش دانشجو میکنه . از اونجایی که این دانشگاه جزو دانشگاه های شهریه پردازه ، دانشجوها باید هر ترم مبلغی رو به عنوان شهریه به واحد دانشگاهی خودشون پرداخت کنن .

به داوطلبا توصیه می کنیم که قبل از تکمیل فرم انتخاب رشته انتخاب رشته دکتری ۹۹ ، از میزان شهریه مقطع دکتری غیر انتفاعی 99 - 1400 مطلع باشن تا در حین تحصیل دچار مشکل مالی نشن . در ادامه جدول شهریه دکتری غیر انتفاعی 98 - 99 رو واستون گذاشتیم که با ا فزایش 10 تا 15 درصدی این مبالغ بتونین شهریه مقطع دکتری دانشگاه غیر انتفاعی واسه سال ۹۹ - ۱۴۰۰ رو محاسبه کنین .

 

شهریه دکتری دانشگاه غیرانتفاعی 98 - 99 ( ریال )
شهریه ثابت هر ترم     شهریه هر واحد تخصصی  شهریه هر واحد رساله      
حداقل حداکثر حداقل حداکثر حداقل حداکثر
49,500,000  51,290,000  11,000,000  11,385,000  17,600,000  18227500

 

هنوز شهریه مقطع دکتری دانشگاه های غیر انتفاعی ۹۹ - ۱۴۰۰ ، مشخص نشده اما به محض تصویب شهریه این دانشگاه این مقاله بروز رسانی میشه .

 

  • نحوه محاسبه حداقل و حداکثر شهریه دکتری غیرانتفاعی واسه 8 واحد درسی

شهریه ترم یک = شهریه ثابت + ( شهریه متغیر نظری * 8 )

 حداقل شهریه دکتری دانشگاه غیرانتفاعی گروه علوم انسانی : 90,514,820 ریال

حداکثر شهریه دکتری دانشگاه غیرانتفاعی گروه علوم انسانی : 136,164,600 ریال

حداقل شهریه دکتری دانشگاه غیرانتفاعی سایر گروه های آزمایشی : 90,514,820 ریال

حداکثر شهریه دکتری دانشگاه غیرانتفاعی سایر گروه های آزمایشی : 136,164,600 ریال

 

 برای اطلاع از شهریه دکتری در همه دوره ها حتما مقال زیر مطالعه شود .

در ادامه بخوانید: شهریه دکتری

مشاورای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو آمادن تا به تموم سوالای شما در مورد شهریه دانشگاه و موسسات غیر انتفاعی در دوره های مختلف جواب بدن . شما می تونین از طریق مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط بوده و از تجربیاتشون استفاده کنین .همچنین به داوطلبا دکتری پیشنهاد میدیم عضو کانال تلگرام تحصیلیکو بشن تا در جریان همه اخبار و اطلاعیه های مربوط به شهریه دانشگاه غیر انتفاعی قرار بگیرن .

 



سوالات متداول

 

1- ✔️ بر چه اساسی شهریه متغیر دانشگاه غیرانتفاعی افزایش پیدا می کنه ؟

✔️ شهریه متغیر دانشگاه غیرانتفاعی بر اساس تعداد واحدهای اخذ شده هر ترم دانشجو افزایش پیدا می کنه که جزئیات اون در این مقاله گفته شده .

2- ✔️ شهریه دانشگاه غیر انتفاعی برای مقطع کاردانی و کارشناسی یکسان هستش ؟

✔️ شهریه دانشگاه غیر انتفاعی در این دو مقطع با هم فرق می کنه که مبلغ دقیق برای هر دو دانشگاه تو این مقاله گفته شده .

3- ✔️ شهریه دانشگاه غیر انتفاعی هر سال چند درصد افزایش پیدا می کنه ؟

✔️ همونطور که تو متن مقاله گفته شده ، شهریه دانشگاه غیر انتفاعی هر سال بین 10 تا 15 درصد افزایش پیدا می کنه .

منبع : شهریه دانشگاه غیر انتفاعی



:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

برای رسیدن به درصد بالا در درس های فلسفه و منطق کنکور انسانی باید با روش مطالعه صحیح و مفهومی ، روش های تست زدن و خلاصه نویسی کردن مطالب درسی آشنا باشین تا بتونین به راحتی با استفاده از بهترین منابع مطالعه ، به اون نتیجه دلخواهتون برسین .

 

 

درس فلسفه و منطق یکی از درس های مهم در زیر گروه یک کنکور انسانیه که ضریب اون برای این زیر گروه 9 هستش و جواب دادن به تستای اون در کنکور ، برای قبولی در رشته هایی مثل حقوق و علوم قضایی اهمیت خیلی زیادی داره .

به طور کلی درس فلسفه و منطق دومین درس پر چالش بعد از درس ریاضی برای داوطلبای کنکور انسانیه و معمولا تست های این درس به صورت مفهومی مطرح میشه . پس بهتره با نحوه مطالعه درس فلسفه و منطق به خوبی آشنا باشین تا بتونین درصد بالایی از این درس رو در کنکور بزنین .

 

نحوه مطالعه درس فلسفه و منطق

معمولا تست های درس فلسفه و منطق در کنکور انسانی به صورت سخت و پیچیده مطرح میشه و طراح ، سعی در گمراه کردن داوطلب داره . کسایی می تونن از پس سوالات این درس بر بیان که ارتباط مفهومی مباحث رو به خوبی درک کرده باشن .

خوندن مفهومی درس فلسفه و منطق و تست زدن فصل به فصل برای اون ، یکی از راه های موفقیت در این درسه . حالا در ادامه در مود نحوه مطالعه درس فلسفه و منطق کنکور برای بالا بردن درصدتون توضیح دادیم .

 

 پیش خوانی کنید .

شما با پیش خوانی درس فلسفه و منطق می تونین با ذهن باز تری سر کلاس حاضر بشین و موقع تدریس معلم خیلی گنگ نیستین و می تونین از کلاس درستون بیشتر استفاده کنین . پس تا اونجایی که میشه قبل از تدریس یک درس اون رو یک دور بخونین .

 

 مرور زیاد داشته باشین .

مرور در یادگیری این دو درس اهمیت بالایی داره . اولین قدم شما برای مرور ، خوندن درس در همون روز تدریسه . البته درس فلسفه نسبت به منطق حفظی تره و منطق ساختاری شبیه به درس ریاضی داره ، پس سعی کنید اون رو حفظ نکنید و با مرور مداوم این درس ارتباط بین درس هاشو درک کنید . در کتاب درسی هم نکاتی نوشته شده که شاید با یک بار خوندن متوجه اون نشین پس سعی کنین در هر بار مرور دنبال پیدا کردن نکته جدیدی باشین و مرورتون یکنواخت و تکراری نباشه .

 

 خلاصه نویسی کنید .

خلاصه نویسی اهمیت زیادی در مطالعه و یادگیری درس فلسفه و منطق داره . سعی کنید یک دفتر خلاصه نویسی داشته باشید و بعد از خوندن هر درس خلاصه نویسی اون رو انجام بدین . این جوری برای مرور متوالی اون ، مطالعه دفتر خلاصه نویسی براتون کافیه .

 

 استفاده از بودجه بندی کنکور

بررسی بودجه بندی درس فلسفه و منطق به شما نشون میده که کدوم یکی از فصل ها پر اهمیت و مهم تره . با دونستن این موضوع دیگه می دونین برای چه فصل هایی باید وقت بیشتری بزارین و برنامه ریزی کنکور رو دقیق تر انجام میدین .

 

 تست بزنین .

برای مطالعه مفهومی درس فلسفه و منطق اولویت اول و آخر شما باید کتاب درسیتون باشه . مهم ترین مرحله برای یادگیری مفهومی شما ، تست زنی برای این درسه . سعی کنین بعد از مطالعه هر مبحث برای اون فصل تست آموزشی بزنین . تست آموزشی هم این جوری باید زده بشه که شما مثلا 20 تا تست رو از اون مبحث جدا کنین و شروع کنین به حل تست ها ! اگه به جواب تست رسیدین و اون سوال رو بلد بودین که هیچی ولی اگه دیدین جواب تستی رو بلد نیستین ، اصلا اصلا اصلا سراغ پاسخنامه کتاب تستتون نباید برین !

چون وقتی بعد از کلی خوندن باز می بینین بلد نیستین یعنی هنوز یه قسمتی از کتاب هست که درست یاد نگرفتین و نخوندین . پس اگه جواب تستی رو بلد نبودین برین سراغ کتابتون و بگردین جوابتون رو از توی کتاب در بیارین . در ضمن تست هاتون هر نکته ای هم که داشت تو دفتر خلاصه نویسیتون بنویسین نه توی کتاب تست ! تست زدن می تونه شما رو با نکاتی که موقع خوندن از قلم افتاده آشنا کنه .

 

 برای اطلاع از بودجه بندی دروس کنکور انسانی مقاله زیر رو بخونین .

بیشتر بخوانید: بودجه بندی کنکور انسانی

 

 

بهترین منابع درس فلسفه و منطق شناسی کنکور

همون طور که گفته شد برای این رقابت بزرگ ، خوندن کتاب درسی کافی نیست و شما رو به اون نتیحه دلخواه نمی رسونه . شما باید در کنار کتاب درسی از بهترین منابع کمک آموزشی درس فلسفه و منطق هم استفاده کنین . کارشناسای تحصیلیکو با بررسی کتاب های موجود در بازار ، بهترین منابع درس فلسفه و منطق رو طبق جدول زیر براتون جمع آوری کردن .

 

 

  نام کتاب سری انتشارات مولف تعداد جلد
منبع پیشنهادی انتشارات خیلی سبز سری جامع
پایه و دوازدهم
پایه ( محمد جواد سه دهی و
علیرضا اسدی ) /
ودوازدهم ( محمد جواد سه
دهی و حمید سودیان
طهرانی )
دو جلدی
تست بیشتر انتشارات گاج سری میکروطبقه بندی شده هر دو جلد رضا آقاجانی دو جلدی

 

پیشنهاد تحصیلیکو تهیه و مطالعه منبع پیشنهادی هستش . ولی داوطلبایی که می خوان بیشتر تست بزنن منبع تست بیشتر مناسبه .

 

 برای تهیه بهترین منابع دروس مختلف کنکور انسانی حتما مقاله زیر رو بخونین .

بیشتر بخوانید : بهترین منابع کنکور انسانی

 

پس سعی کنین مطالعه آروم همراه با تکرار زیاد داشته باشین و از اونجایی که مطالب درسی به هم دیگه زنجیره وار مرتبطه ، تا یک مطلبی رو یاد نگرفتین سراغ مطلب بعدی نرین . البته تاکید ما بیشتر روی مطالعه مفهومی و عمیقه درس فلسفه و منطقه نه مطالعه زیاد .

اگه بعد از خوندن این مقاله باز هم احساس کردین که نیاز به کمک برای مطالعه فلسفه و منطق کنکور دارین می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی با کارشناسای تحصیلیکو در ارتباط باشین و همه سوالاتتون رو بپرسین .

در ادامه بخوانید : روش های تست زنی

 



سوالات متداول

 

1- ✔️ بهترین روش مطالعه درس فلسفه ومنطق برای کنکور چیه ؟

✔️ یکی از روش مطالعه ، پیش خوانی این درسه که توضیحات بیشتر تو این مقاله داده شده .

2- ✔️ در خلاصه نویسی فلسفه و منطق فقط باید مطالب مهم رو بنویسیم ؟

✔️ خیر ، همون طور که تو این مقاله توضیح داده شده منظور از خلاصه نویسی فقط نوشتن مطالب مهم نیست .

3- ✔️ برای مطالعه درس فلسفه و منطق باید از چند منبع استفاده کنیم ؟  

✔️ برای مطالعه این درس استفاده از کتاب درسی و یک کتاب کمک درسی کافیه که اگه نیاز به تمرین و یا تست بیشتر داشتین منابع مطالعاتی بیشتر تو این مقاله گفته شده .

منبع : روش مطالعه فلسفه و منطق رتبه های برتر کنکور انسانی



:: بازدید از این مطلب : 281
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

شرایط شرکت در آزمون وکلا دادگستری و قوه قضاییه ۹۹ تا حدودی با هم متفاوته ، از جمله شرایط یکسان اونا میشه به داشتن تابعیت ایرانی و ارائه کارت پایان خدمت اشاره کرد ولی یکسان نبودن شرایط سنی پذیرش از جمله شرایط متفاوت این دو آزمونه .

 

 

 

رشته حقوق یکی از رشته های پر طرفدار کنکور انسانیه که اکثر داوطلبای این رشته متقاضی شرکت در آزمون وکالت هستن . این آزمون هر سال زیر نظر دو نهاد کانون وکلای دادگستری و قوه قضائیه برگزار میشه و داوطلبا می تونن در صورت داشتن شرایط ثبت نام آزمون وکالت در هر یک از این آزمون ها ثبت نام کنن .

البته برای گرفتن پروانه وکالت فقط شرکت در آزمون وکلا کافی نیست ! داوطلبا باید بعد از شرکت در آزمون و قبولی در مصاحبه اون ، 2 سال دوره کارآموزی رو بگذرونن تا بتونن پروانه وکالت خودشون رو بگیرن .

امابرای ثبت نام آزمون وکالت 99 چه شرایطی لازمه ؟ آیا همه کسایی که حقوق خوندن می تونن در این آزمون شرکت کنن ؟ اگه شما هم جزو داوطلبای علاقمند به شرکت در این آزمون هستین با ما همراه باشین ، چون در ادامه این مقاله در مورد شرایط ثبت نام آزمون وکالت ۹۹ توضیح دادیم .

 

 

شرایط ثبت نام آزمون وکالت دادگستری ۹۹

داوطلبایی که قصد شرکت در آزمون وکلا دادگستری رو دارن باید قبل از ثبت نام ، از تمام شرایط و ضوابط لازم برای شرکت در این آزمون مطلع شده و در صورت داشتن تمام شرایط اقدام به ثبت نام کنن . به طور کلی شرایط ثبت نام آزمون وکالت دادگستری 99 شامل :

 

 داشتن تابعیت ایرانی

 داشتن مدرک لیسانس و بالاتر در رشته های حقوق ، فقه و مبانی حقوق اسلامی و یا مدرک معادل دروس حوزوی مورد تایید وزارت علوم .

 شرط سنی حداکثر 40 سال تمام برای دریافت پروانه وکالت کارآموزی دادگستری حوزه تهران و شرط سنی حداکثر 50 سال تمام برای دریافت پروانه وکالت کارآموزی دادگستری سایر حوزه های قضایی .

 ارائه مدارک بالاتر از کارشناسی رشته های غیر مرتبط مجاز به ثبت نام در این آزمون نیستن .

 داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم در زمان ثبت نام .

 

 در صورتی که شرایط ثبت نام آزمون وکلا ۹۹ رو دارین برای اطلاع از زمان ثبت نام این آزمون می تونین مقاله زیر رو بخونین .

بیشتر بخوانید: زمان ثبت نام آزمون وکالت

 

شرایط ثبت نام آزمون وکالت قوه قضائیه ۹۹

شرکت در آزمون وکالت قوه قضائیه ۹۹ هم نیاز به داشتن یک سری شرایط خاص داره که این شرایط تا حدودی با شرایط کانون وکلای دادگستری متفاوته . شرایط شرکت در آزمون وکالت قوه قضائیه 99 شامل :

 

 داشتن تابعیت ایرانی

 نداشتن سوء شهرت

 مشغول به کار در هیچ کدوم از سازمان ها ، نهادهای انقلابی ، وزارتخانه ها ، شهرداری ها و موسسات خدمات عمومی ، ادارات و شرکت های دولتی نباشن  .

 متقاضیا باید در موقع ثبت نام آزمون دارای حداقل 22 و حداکثر 63 سال سن باشن .

 مدرک کارشناسی حقوق ، فقه و حقوق ، فقه و مبانی حقوقی و معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی که به تایید مرجع صالح رسیده باشه . البته کسایی که در حال تحصیل هستن هم می تونن در آزمون ثبت نام کنن ولی مشروط بر این که مدرک تحصیلی خودشون رو قبل از شروع دوره کارآموزی تحویل بدن  .

 عدم اعتیاد به مواد مخدر با تایید پزشکی قانونی

 نداشتن سابقه کیفری موثر و محرومیت از حقوق اجتماعی

 ارائه کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت موقت یا دائم

 تعهد به اصل نظام و قانون اساسی

 

 البته مرکز وکلا قوه قضائیه در آزمون سال گذشته شرایط ویژه ای برای کسایی که در حال سپری کردن خدمت سربازی هستن یا در مهلت قانونی اعزام به خدمت بعد از دوران تحصیل هستن در نظر گرفت و این افراد نیز می تونن ثبت نام آزمون وکالت رو انجام بدن .

 اگه شرایط ثبت نام آزمون وکلا ۹۹ رو ندارین می تونین شانستون رو برای ثبت نام در آزمون استخدامی سایر دستگاه های اجرایی امتحان کنین .

در ادامه بخوانید: آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی

 

مشاوره ثبت نام آزمون وکالت ۹۹

خیلی از داوطلبا هستن که شرایط ثبت نام در هر دو آزمون رو دارن اما نمی دونن کدوم رو انتخاب کنن . به طور کلی افراد با شرکت در هر دو آزمون پروانه وکالت می گیرن و می تونن وارد حرفه وکالت بشن . اما تفاوت این دو آزمون در چیه ؟

یکی از تفاوت هاشون در اینه که حق الوکاله مرکز وکلا قوه قضاییه حداکثر تا 60 درصد تعرفه مرکز وکلا دادگستریه . تفاوت بعدی اینه که وکلا کانون دادگستری حق رای گیری سمینار دارن اما وکلا مرکز وکلا قوه قضاییه فقط اسمی حق رای دارن و خودشون شرکت کننده نیستن . در ضمن وکلا کانون دادگستری 12 کانون مستقل در سراسر کشور دارن اما وکلا مرکز وکلا قوه قضاییه فقط 4 کانون تازه تاسیس دارن .

در ادامه بخوانید : ثبت نام آزمون وکالت

احیانا اگه بعد از خوندن این مقاله هم سوال یا ابهامی در مورد شرایط شرکت در آزمون وکالت 99 داشتین می تونین از کارشناسای تحصیلیکو کمک بگیرین . پل ارتباطی شما با این کارشناسا از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو هستش .



سوالات متداول

 

1- ✔️ برای شرکت در آزمون وکالت دادگستری چه شرایطی لازمه ؟

✔️ یکی از شرایط لازم برای شرکت در این آزمون داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت دائمه که بقیه شرایط لازم در این مقاله گفته شده .

2- ✔️ فقط فارغ التحصیلای رشته حقوق می تونن در آزمون وکلا شرکت کنن ؟

✔️همون طور که در این مقاله گفته شد علاوه بر فارغ التحصیلای حقوق ، فارغ التحصیلای رشته فقه و مبانی حقوق هم می تونن در این آزمون شرکت کنن .

3- ✔️ آیا شرایط شرکت در آزمون وکلا دادگستری با قوه قضاییه با هم متفاوته ؟

✔️ بله ، شرایط شرکت در این دو آزمون متفاوته که شرایط هر آزمون به طور مجزا در این مقاله گفته شده .

منبع : شرایط ثبت نام آزمون وکالت



:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()