نوشته شده توسط : sevda

وزارت آموزش و پرورش برای هرکدام از مقاطع و شاخه‌های تحصیلی شیوه‌هایی برای برگزاری امتحانات از حضوری تا غیرحضوری مشخص و اعلام کرده است و همواره تاکید می‌کند اگر امتحانات حضوری هستند باید تمام پروتکل‌های بهداشتی رعایت شوند.

با رفتن مدارس به فاز تعطیلی از اوایل اسفندماه سال گذشته به دلیل پیشگیری از شیوع کرونا، روش‌های آموزش تغییر کرد و از آن زمان سناریوهای مختلفی برای برگزاری امتحانات و ارزشیابی‌های دانش آموزان در تمام مقاطع تحصیلی مطرح شد تا آنکه در نهایت و با موافقت ستادملی کرونا، مدارس به مدت یک ماه از ۲۷ اردیبهشت بازگشایی شدند و دستورالعمل و نحوه برگزاری امتحانات نیز مشخص و اعلام شد.

به گزارش ایسنا، وزارت آموزش و پرورش برای هرکدام از مقاطع و شاخه‌های تحصیلی شیوه‌هایی برای برگزاری امتحانات از حضوری تا غیرحضوری مشخص و اعلام کرده است و همواره تاکید می‌کند اگر امتحانات حضوری هستند باید تمام پروتکل‌های بهداشتی رعایت شوند.

 ارزشیابی آخرِسالی ابتدایی‌ها چگونه است؟

ارزشیابی دوره ابتدایی همانند سال‌های گذشته توصیفی است؛ همچنین وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده است که امسال امتحان هماهنگ پایه ششم برگزار نمی‌شود.

در دستورالعمل «بازگشایی مدارس و نحوه برگزاری امتحانات» که ۲۴ اردیبهشت از سوی آموزش و پرورش ابلاغ شد شرایط اختصاصی ارزیابی دوره ابتدایی به این شرح است:

 الف - در خصوص دانش آموزان کلاس اول باید با ارزیابی دقیق اطمینان حاصل شود دانش‌آموز کلیه حروف الفبا را به‌خوبی فراگرفته است و مهارت‌های خواندن و نوشتن در سطح پایه اول را به‌خوبی کسب کرده است، ارزشیابی شفاهی و کتبی این موضوع توسط معلم مربوط انجام می‌شود و نظارت و تأیید آن با مدیر مدرسه خواهد بود.

ب- چنانچه به هر دلیل دانش‌آموز پایه اول در یادگیری حروف و مهارت‌های مورد نظر خواندن و نوشتن شایستگی لازم را کسب نکرده باشد، باید برنامه مشخصی برای تحقق این امر توسط معلم ارائه شود.

ج- مدیر مدرسه موظف است برای آن دسته از دانش‌آموزانی که به دلیل عدم دسترسی به فناوری و یا برنامه‌های تلویزیونی و یا به هر دلیل دیگر در یادگیری محتوای درسی باقیمانده از زمان تعطیلی مدارس ضعف دارند، برنامه مشخص جبرانی با محوریت معلم کلاس تعیین کند.

د- در خصوص نحوه ارزشیابی پایانی و یادگیری دانش آموزان به صورت حضوری با غیرحضوری (به‌جز پایه اول) شورای مدرسه تصمیم‌گیری خواهد کرد.

تاکید بر ارزیابی کتبی از کلاس اولی‌ها در صورت امکان

به گزارش ایسنا، رضوان حکیم‌زاده - معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش توضیحات تکمیلی پیرامون برگزاری امتحانات و ارزشیابی‌ اول تا ششمی‌ها ارائه کرد و با تاکید بر اینکه درباره کلاس اولی‌ها حساسیت بیشتری داریم، گفت: آزمون‌ها در مقطع ابتدایی لزوما حضوری نیست. تاکید ما این است که دانش آموزان در قالب دو یا سه نفر با حفظ پروتکل‌های بهداشتی بتوانند در مدارس جهت ارزیابی حضور پیدا کنند. اما اگر معلم بتواند به روش دیگری به این اطمینان برسد که دانش آموز هم از جهت نوشتاری و هم از جهت خواندن، مهارت‌های لازم را کسب کرده، اجباری برای حضور نداریم.

وی ادامه داد: دستورالعملی به مدارس ارسال کردیم و یک بند خاص در نظر گرفتیم تا علاوه بر ارزیابی که معلم انجام می‌دهد و این ارزیابی باید به صورت کتبی باشد تا دانش‌آموز بتواند حروف را بنویسد و بشناسند، مدیر مدرسه هم باید آن را تایید کند.

بر اساس این دستورالعمل معلم باید فرمی را برای تمام دانش‌آموزانش تکمیل کند و به صورت خاص برای دانش‌آموزان کلاس اول دبستان علاوه بر معلم، مدیر مدرسه هم باید نظارت کند تا این اطمینان حاصل شود، دانش‌آموز مهارت‌های اولیه را فرا گرفته است. باید در این فرم قید شود که معلم برای هر دانش آموز از چه روش‌هایی برای آموزش استفاده کرده است.  

حکیم‌زاده درباره ارزشیابی از سایر پایه‌ها به ویژه کلاس ششمی‌ها گفت: تشخیص این موضوع با معلم است، معلم بر اساس ارزیابی از یادگیری دانش آموزان، گزارشی به مدیر مدرسه ارائه می‌دهد و شورای مدرسه درباره زمان امتحانات تصمیم‌گیری می‌کند آنچه برای ما مهم است این است که دانش‌آموزان همه محتوا را دریافت کنند و مطالب درسی را آموخته باشند.

وی درباره زمان اعلام نتایج ارزشیابی‌ها در دوره ابتدایی نیز گفت: در دوره ابتدایی ارزشیابی کیفی توصیفی و با محوریت معلم است؛ وی هر زمانی که تشخیص دهد دانش آموزان یادگیری ‌شان به اتمام رسیده، می‌تواند نتایج ارزشیابی را در کارنامه آنها ثبت کند.

  امتحانات دبیرستانی‌ها چگونه برگزار می‌شود؟

نحوه ارزشیابی در پایه‌های هفتم، هشتم، دهم و یازدهم

طبق اعلام رئیس سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش، ارزشیابی پایانی خرداد ماه  ۹۹ دانش آموزان پایه‌های هفتم، هشتم، دهم و یازدهم طبق تصمیم شورای مدرسه ترجیحا بعد از تاریخ  ششم خرداد ماه به عنوان تکمیل فرآیند آموزش به صورت غیر حضوری انجام  می‌شود.

ارزشیابی این دانش آموزان  بر اساس مستندات و شواهد جمع آوری شده از مشارکت دانش آموز در فعالیت‌های آموزشی تربیتی داخل و خارج از کلاس درس و مدرسه، ارزشیابی حین آموزش‌های مجازی، ابتکارات و خلاقیت‌ها در موقعیت‌های یادگیری،  پژوهش‌های دانش آموزی مرتبط با دروس، خلاصه نویسی، نتایج ارزشیابی‌های مستمر و تراکمی نوبت اول و مستمر نوبت دوم و سایر شیوه‌های ارزشیابی صورت می‌گیرد و نمره دانش آموز تعیین و به مدیر مدرسه  ارائه می‌شود، این نمره در ستون ارزشیابی تکوینی و پایانی نوبت دوم (خرداد) ثبت و اعلام نتیجه می‌شود.  

 نحوه برگزاری امتحانات پایه نهم و زمان آغاز آن 

با توجه به تأثیر نمرات دروس پایه نهم در فرایند هدایت تحصیلی دانش آموزان، تمامی امتحانات  پایانی خرداد ماه ۹۹ پایه نهم نیز به صورت حضوری برگزار می‌شود. امسال امتحانات پایه نهم به صورت هماهنگ استانی برگزار نمی‌شود.

همچنین تمامی مراحل طراحی سوالات، برگزاری امتحانات و تصحیح اوراق در مدرسه  انجام خواهد گرفت. برنامه امتحانات پایانی پایه نهم بر اساس نظر شورای مدرسه به گونه‌ای تنظیم می‌شود که ترجیحا از ششم خرداد ۹۹ شروع  و تا ۳۱ خرداد به اتمام  برسد و نمرات حداکثر تا پایان هفته اول تیرماه ۹۹ در سامانه ثبت شود.

طبق اعلام مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش آزمون نمونه دولتی پایه نهم به دهم نیز به صورت استانی برگزار و تاریخ آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

  نحوه برگزاری امتحانات کلاس دوازدهمی‌ها

- تمامی امتحانات پایانی خرداد ماه ۹۹ پایه دوازدهم نظری اعم از نهایی و غیرنهایی ( داخلی ) به صورت حضوری برگزار می‌شود.

- امتحانات نهایی پایه دوازدهم نظری طبق برنامه اعلام شده و امتحانات داخلی پایه دوازدهم نظری نیز با تصویب شورای مدرسه تحت عنوان تکمیل فرآیند آموزش، به صورت حضوری برگزار می‌شود.

طبق اعلام کمرئی، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش امتحانات نهایی پایه دوازدهم از ۱۷ خرداد به صورت حضوری برگزار می‌شود و تا ۱۶ تیر ادامه دارد و دانش‌آموزان تا ۱۰ خرداد می‌توانند رفع اشکال انجام دهند.

 ارزشیابی داوطلبان آزاد، ایثارگران و بزرگسالان از راه دور

ارزشیابی دانش آموزان داوطلب آزاد، ایثارگران، بزرگسالان و از راه دور به غیر از پایه دوازدهم، سوم متوسطه و پیش دانشگاهی برابر آیین‌نامه‌های مربوط به صورت حضوری تا پایان خرداد برگزار می‌شود. امتحانات نهایی پایه‌های دوازدهم، سوم متوسطه و پیش دانشگاهی مطابق آیین‌نامه‌های مربوط همزمان با دانش آموزان روزانه از  تاریخ ۱۷ خرداد شروع می‌شود.

تکمیل فرایند آموزش و ارزشیابی در شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش

تکمیل فرآیند آموزش و ارزشیابی دروس شایستگی‌های فنی، شاخه فنی و حرفه‌ای و استانداردهای مهارتی کاردانش (داخل و خارج هنرستان) از تاریخ ۲۷ اردیبهشت تا  ۱۵ مرداد ماه با اولویت پایه دوازدهم با تصویب شورای مدرسه و هماهنگی اداره  به صورت تراکمی و با برنامه ریزی و سازمان دهی هنرآموزان به صورت حضوری انجام می‌شود.  

همچنین ارزشیابی پایانی خرداد ماه ۹۹ دروس عمومی، شایستگی‌های غیرفنی و پایه فنی هنرستان‌ها به صورت غیر حضوری انجام می‌شود. این ارزشیابی بر اساس شناخت معلمان از میزان فعالیت‌های حضوری و غیر حضوری دانش آموزان و استفاده از سایر شیوه‌های ارزشیابی پیش گفته، انجام خواهد شد. بدیهی است در دروس پایه فنی و شایستگی‌های غیر فنی حصول اطمینان از آموزش حضوری و غیر حضوری و پودمان‌های باقیمانده با معلمان مربوطه خواهد بود.  

در دستورالعمل «بازگشایی مدارس و نحوه برگزاری امتحانات» که ۲۴ اردیبهشت ابلاغ شد آمده است که نمرات دروس شایستگی‌های فنی و استانداردهای آموزش مهارت به صورت «جاری»، در خردادماه لحاظ و پس از اتمام ارزشیابی در کارنامه خردادماه هنرجویان ثبت می‌شود.

در صورت عدم امکان ارائه دروس کارآموزی- کارورزی هنرجویان پایه یازدهم در تابستان سال جاری، این دروس در تابستان سال آینده (۱۴۰۰) ارائه خواهد شد.

اصول و پروتکل‌های بهداشتی در زمان برگزاری امتحانات

 پروتکل‌های بهداشتی که دانش‌آموزان باید برای حفظ سلامت خود و سایر همکلاسی‌ها در هنگام تردد به حوزه‌ها رعایت کنند و اولیا گرامی نیز به آنها  نظارت بیشتری داشته باشند از این قرار است:

۱- از حضور زود هنگام در محل حوزه امتحانی و توقف در حوزه بعد از پایان امتحان خودداری شود.

۲- در تمام مدت از ماسک و حتی‌المقدور از دستکش استفاده شود و بهتر است ماسک و دستکش ذخیره همراه داشته باشند.

۳- از تجمع، دست دادن و صحبت مستقیم با همکلاسی‌ها در محیط حوزه و هنگام تردد در مسیرها خودداری شود.

۴- ملزومات و مایحتاج خود نظیر نوشت افزار ذخیره (خودکارو...)، آب آشامیدنی، مواد خوراکی و...  را به صورت شخصی تهیه کرده و با خود به جلسه امتحان ببرند و به هیچ عنوان از وسایل اشتراکی استفاده نشود.

۵- از دست زدن و نشستن بر روی صندلی امتحانی دیگران خودداری شود، به عبارتی تنها و مستقیماً بر روی صندلی که شماره داوطلبی دانش آموز روی آن نصب شده است، مستقر شوند .

منبع : جزئیات امتحانات دانش آموزان



:: بازدید از این مطلب : 425
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

تحصیل تو دانشگاه شبانه و دانشگاه آزاد معمولا داوطلبا رو سر دو راهی انتخاب میذاره . داوطلبا باید با در نظر گرفتن علاقه به رشته ، مسافت محل زندگی تا دانشگاه ، کیفیت و رنکینگ علمی دانشگاه ها و شهریه بهترین گزینه رو برای ادامه تحصیل با توجه به شرایطش انتخاب کنن .

خیلی وقتا انتخاب بین دانشگاه آزاد و شبانه برای داوطلبا سخته و نمی دونن تو زمان انتخاب رشته یا حتی اعلام نتایج ، تحصیل تو کدوم یکی از این دو دانشگاه رو تو اولویت قرار بدن تا بتونه انتخاب بهتری براشون باشه .

دانشگاه شبانه و دانشگاه آزاد هر دو هم از طریق کنکور سراسری و هم از طریق بدون کنکور پذیرش داوطلبا رو تو مقاطع مختلف انجام میدن . اما معمولا هم تو زمان انتخاب رشته و هم تو زمان اعلام نتایج فکری که ذهن داوطلبا رو مشغول می کنه اینه که کدوم دانشگاه رو انتخاب کنم ؟ تحصیل تو دانشگاه شبانه بهتره یا دانشگاه آزاد ؟ اعتبار مدرک کدوم دانشگاه بیشتره ؟ به خاطر همین تو ادامه این مقاله در مورد اینکه تحصیل تو دانشگاه شبانه بهتره یا دانشگاه آزاد توضیح دادیم .

 

تحصیل تو دانشگاه شبانه یا آزاد ؟

خوب اولین چیزی که باید بدونین یک تعریف ساده از دانشگاه شبانه هستش . دانشگاه شبانه زیر مجموعه دانشگاه های سراسریه . با توجه به اسمی که این دوره داره خیلیا فکر می کنن کلاسای این دانشگاه شبها برگزار میشه در صورتی که اینطور نیست .

وقتی شما دانشگاه شبانه یا نوبت دوم پذیرش بشی همه ی کلاس های شما با دانشجو های روزانه رشته خودتون برگزار میشه . یعنی استادتون همون استاده ، آموزشتون همون آموزشه و امتحانتون هم با دانشجوهای روزانه یکیه . اصلا کلا کسی  تو کلاس متوجه نمیشه که شما دانشجوی شبانه هستین . فقط تفاوتی که دوره شبانه با دوره روزانه داره تو پرداخت شهریه هستش .

 اگه تو کنکور شرکت کردین و می خواین فرم انتخاب رشتتون رو پر کنین با استفاده از نرم افزار زیر می تونین شانس قبولی خودتون رو بسنجین .

تحصیل تو دوره روزانه کاملا رایگانه در صورتی تو دوره شبانه شما باید به دانشگاه شهریه پرداخت کنین شاید جالب باشه که بدونین حتی تو مدرک شما هم عبارت شبانه یا همون نوبت دوم نوشته نمیشه . پس عملا هیچ تفاوتی با دانشجوی روزانه ندارین به جز پرداخت شهریه .

خوب شاید تا اینجای مقاله نظرتون به دانشگاه شبانه بیشتر جلب شده باشه و اولویتتون بشه تحصیل تو دانشگاه شبانه اما تو انتخاب ابن دو دانشگاه باید عوامل دیگه ای هم در نظر بگیرین . از جمله :

 

 

 اولین مورد ، در نظر گرفتن رشتس . شما باید هدفی که دارین رو مشخص کنین و ببینین با توجه به هدفتون و علاقه ای که به یک رشته دارین تو کدوم دانشگاه تونستین تو اون رشته قبول بشین . مثلا وقتی علاقتون به رشته مهندسی برق هست ترجیح میدین تو دانشگاه آزاد رشته مهندسی برق رو بخونین یا تو دانشگاه شبانه رشته مهندسی مکانیک ؟

شاید اعتبار دانشگاه شبانه و یا نوبت دوم از دانشگاه آزاد شهر شما بیشتر باشه اما تحصیل تو رشته ای که بهش علاقه ای ندارین و هدفی براش مشخص نکردین صرفا بخاطر دوره دانشگاه شما رو به اون چیزی که می خواید نمی رسونه و شاید حتی وسطای راه شما رو از انتخاب اون رشته پشیمون کنه .

پس حتما به علاقتون فکر کنین . شما وقتی به یک رشته ای علاقه داشته باشین تو هر دانشگاهی هم که تحصیل کنین تو اون رشته می تونین بهترین باشین اما اگه بدون علاقه وارد تحصیل تو یک رشته ای بشین حتی اگه بهترین اموزش ها هم بهتون داده بشه اون رو بی هدف و بدون انگیزه دنبال می کنین .

 

 مورد بعدی که باید نظر داشته باشین بین دو انتخاب دانشگاه شبانه یا آزاد ، مسافت دانشگاه تا محل زندگیتونه ! دوران تحصیلی شما یک روز یا دو روز نیست که بگین اشکال نداره یک شهر دیگه میرم شما حداقل دو تا چهار سال باید تو یک دانشگاه درس بخونین و علاوه بر دوری از خانواده هزینه تحصیلیتون هم دو برابر میشه . چون علاوه بر پرداخت شهریه دانشگاه آزاد و یا شبانه باید هزینه خوابگاه خورد و خوراک و ... بپردازین .

پس اگه دانشگاه شبانه یا آزاد یک شهر و یا استان دیگه قبول شدین اولویت رو مسافت بزارین تا اینکه بگین کیفیت اون دانشگاه بیشتره .  بهتره اولویت ادامه تحصیلیتون رو تحصیل تو دانشگاهی که تو شهر خودتون هست بزارین . این نکته رو هم در نظر بگیرین که دانشجوی شبانه سهمیه ای در خوابگاه دانشگاه نداره !!

 

 از اونجایی که دانشگاه های شبانه از طریق بدون کنکور هم پذیرش می کنن می تونین شانستون رو برای ثبت نام بدون کنکور این دوره هم امتحان کنین .


 مورد بعدی که باید نظر داشته باشین اعتبار و کیفیت علمی اون دانشگاس ! شاید اعتبار و کیفیت علمی دانشگاه برای داوطلب خیلی اهمیت داشته باشه و از اونجایی که تو مدرک دانشگاه شبانه عبارک شبانه قید نمیشه و تحصیلتون با دانشجو های روزانه یکیه شاید خیلیا اولویتشون رو تو تحصیل تو دوره شبانه بزارن ، در صورتی که خیلی وقتا اعتبار دانشگاه آزاد یک شهر از اعتبار دانشگاه شبانه یک شهر دیگه بیشتر . پس حتما قبل از انتخاب ، رنکینگ یا رده بندی علمی دانشگاه ها رو بررسی کنین .

 

 مورد آخرم که باید در نظر داشته باشین شهریه دانشگاه شبانه و آزاده . معمولا شهریه دانشگاه شبانه یک مقدار از شهریه دانشگاه آزاد کمتره ولی به طور میانگین شهریه دانشگاه شبانه با دانشگاه آزاد تفاوت چندانی نداره و برای تحصیل تو هر دوره تقریبا باید به یک میزان شهریه پرداخت کنین .

 

 
و اما حرف آخر برای انتخاب بین دانشگاه شبانه و آزاد

اگه داوطلبی هستین که تازه می خواین فرایند انتخاب رشته رو انجام بدین با توجه به در نظر گرفتن عواملی که گفته شد انتخاب رشتتون رو هم برای دانشگاه آزاد و هم برای دانشگاه شبانه انجام بدین و هیچ کدوم از اولویت ها رو حذف نکنین و حتما برای هر انتخاب رشته با کنکور و یا ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد و دانشگاه سراسری رو انجام بدین .

اگه هم بعد از اعلام نتایج تو نتیجه قبولی ، هم قبولی دوره شبانه دارین و هم دانشگاه آزاد باز همه اولویت ها رو در نظر بگیرین با قطعیت یک دوره رو انتخاب کنین تا بعدا از انتخابتون پشیمون نشین .

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالای شما در مورد انتخاب بین دانشگاه آزاد و یا شبانه پاسخ و فرایند ثبت نام و انتخاب رشته شما رو به بهترین شکل ممکن انجام بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و از تجربه اونا استفاده کنین .

 

 
سوالات متداول

1- اعتبار مدرک دانشگاه آزاد بیشتر یا دانشگاه شبانه ؟
همون طور که تو این مقاله به طور کامل توضیح داده شد ، به طور کلی اعتبار مدرک دانشگاه شبانه بیشتر از دانشگاه آزاده ولی باز امکان داره که دانشگاه آزاد یک شهری اعتبارش از دانشگاه شبانه یک شهر دیگه بالاتر باشه .

2- شهریه دانشگاه آزاد بیشتره و یا دانشگاه شبانه ؟
همون طور که تو این مقاله گفته شد شهریه ای که دانشگاه شبانه دریافت می کنه کمتر از شهریه دانشگاه آزاد ه .

3- بین دانشگاه آزاد و شبانه ، تحصیل تو کدوم دانشگاه انتخاب بهتریه ؟
برای انتخاب بین این دو دانشگاه باید ملاک های زیادی رو مثل علاقه به رشته ، مسافت و شهریه در نظر گرفت که جزئیات بیشتر تو این مقاله گفته شده . 

منبع : دانشگاه شبانه بهتر است یا آزاد



:: بازدید از این مطلب : 412
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

رزومه تحصیلی نشون دهنده تمام مهارت و سابقه تحصیلی داوطلباس . داوطلبا برای نوشتن یک رزومه تحصیلی خوب یا CV باید اطلاعات مختلفی از جمله اطلاعات فردی ، اطلاعات تحصیلی ، اطلاعات مربوط به مقاله ها و یا مدرک زبان خارجیشون رو بنویسن .

داشتن یک رزومه تحصیلی خوب اصلی ترین و مهم ترین گام برای پذیرش گرفتن از یک دانشگاس . رزومه تحصیلی یا  cvبیشتر روی دستاوردای تحصیلی تاکید داره . شما می تونین با نوشتن اون تمام مهارت ها و قابلیت های خودتون رو به کمیته پذیرش نشون بدین . اما یک رزومه تحصیلی خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشه ؟

برای نوشتن یک رزومه تحصیلی خوب باید بدونین که یک رزومه چه بخش هایی داره و تو هر بخش باید چه چیزایی نوشته بشه . پس اگه شما هم به دنبال نوشتن یک cv قوی برای خودتون هستین حتما تا ادامه این مقاله با ما همراه باشین تا با نحوه نگارش رزومه تحصیلی آشنا بشین .

 

نحوه نگارش رزومه تحصیلی

شاید خیلی وقت ها شنیده باشین که میگن یک رزومه باید کوتاه و مختصر باشه ولی نحوه نگارش رزومه تحصیلی کاملا متفاوته با رزومه کاریه و شما محدودیتی تو تعداد صفحه ندارین و هر چقدر بخواین می تونین اون رو گسترش بدین . اما نباید انقدر هم طولانی و خسته کننده باشه که اون فردی که داره رزومه شما رو بررسی می کنه اون رو ناتموم رها کنه . حالا بریم سراغ نکاتی که باید برای نگارش ساختار کلی یک رزومه تحصیلی باید رعایت کنین .

 

 اولین چیزی که در رزومه و بالاترین قسمت نوشته میشه اطلاعات فردی شماست که شامل نام و نام خانوادگی ، شماره تلفن معتبر ، آدرس محل سکونت و ایمیل شخصی میشه . اما دقت داشته باشین که آدرس ایمیلی که استفاده می کنین یک آدرس ایمیل حرفه ای باشه . حالا منظور از آدرس ایمیل حرفه ای چیه ؟

به طور کلی باید ادرس ایمیلی که وارد می کنین معنا دار باشه و نباید از حروف و یا اعداد تصافی و بی ربط به شما استفاده شده باشه . آدرس ایمیل حرفه ای در رزومه تحصیلی می تونه به صورت های زیر باشه :

* نام و نام خانودگی : Name.Family@gmail.com

* مخفف نام و نام خانوادگی کامل : N.Family@gmail.com

* نام کامل و مخفف نام خانوادگی : Name.F@gmail.com

 

 وارد کردن اطلاعات تحصیلی : باید تو این قسمت اطلاعات مربوط به سوابق تحصیلی قبلیتون ، دانشگاهی که توش تحصیل کردین ، معدل و عنوان پایان نامه رو بنویسین و اگه مدرکی متناسب با رشتتون دارین هم ثبت کنین . فقط تو این بخش سوابق تحصیل خودتون رو به صورت معکوس بنویسن یعنی از آخرین و بالاترین مدرک تا قدیمی ترین اونارو یادداشت کنین .

 

 اطلاعات مربوط به علائق علمی : تو این قسمت باید علاقه خودتون رو به موضوع های خاص بنویسین . این قسمت نه باید خیلی کلی نوشته بشه و نه خیلی جزئی .

 

 اطلاعات مربوط به مقالات علمی : در صورتی که مقالات علمی ( پژوهشی ، ترویجی ، کنفرانسی و ... ) نوشته و یا چاپ شده دارین بنویسین . لیست مقاله ها و کتاب های شما کلیدی ترین قسمت رزومه تحصیلی شماس . تو این قسمت اصلا از روش معکوس و یا به ترتیب نوشتن استفاده نکنین و بدون توجه به تاریخ انتشار و نوع اون اثر ، از مهم ترین و مشهور ترین اون ها شروع به نوشتن کنین .

 

 اطلاعات مربوط به سوابق کاری : تو این قسمت باید سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلیتون رو بنویسین . البته اگه سابقه کاری نامرتبط هم دارین حتما ثبت کنین ، چون هدف از نوشتن اطلاعات سوابق کاری نشون دادن توانایی در امور کار و همکاری شماس .

  اگه شاغل هستین و دارین این رزومه رو برای حضور تو مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد و یا سراسری می نویسین در صورت غیر مرتبط بودن شغلتون اون رو عنوان نکنین . چون ترجیح پذیرش از داوطلبای دکتری اینه که شاغل نباشین ( مخصوصا شغل غیر مرتبط ) و بتونین تمام وقت رو رساله دکتری کار کنین . پس اصلا عنوان نکنین .

 

 اطلاعات مربوط به مدرک زبان خارجی : داشتن مدرک و مهارت زبان خارجی ، مخصوصا اگه دارین خودتون رو برای مصاحبه دکتری و یا تحصیل تو خارج از کشور آماده می کنین شما رو یک پله نسبت به رقبا جلو می ندازه . در صورت داشتن مدرک زبان اون رو به همراه نمره ای که کسب کردین بنویسین .

 

اطلاعات مربوط به پروژه های علمی : تو این قسمت باید اطلاعات مربوط به پژوه هایی که تو طول تحصیل کار کردین و یا علاقه دارین توش کار کنین رو یادداشت کنین . اگه جزو داوطلبایی هستین که تعداد مقاله چاپ شدتون کمه و یا مقاله ندارین ، پر بار بودن این قسمت می تونه کمک زیادی به پذیرش شما کنه .

 

 اطلاعات مربوط به مهارت کامپیوتری : تو این قسمت باید تمام مهارت های کامپیوتری رو که دارین ثبت کنین . اگه تسلط رو نرم افزار خاصی دارین و یا حتی با نرم افزار خاصی آشنایی هم دارین عنوان کنین .

 

 توصیه نامه : قرار دادن توصیه نامه تو رزومه تحصیلی مثل موارد بالا اجباری نیست ! ولی اگه متقاضی تحصیل تو دکتری و یا خارج از کشور هستین و برای اونا دارین رزومه رو آماده می کنین حتما این قسمت هم تو رزومتون اضافه کنین . حالا منظر از توصیه نامه چیه و چطور باید اون رو تهیه کرد ؟

توصیه نامه معمولا یکی از مدارک لازم برای شرکت تو مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد و سراسری هستش و نیازه که شما این مدارک رو از دو یا یکی از اساتید دوره ارشدتون بگیرین . تو این توصیه نامه که استاد باید براتون بنویسه ، خصوصیات علمی و شخصیتی شما از طرف استاد گفته میشه . وقتی شما توصیه نامه رو به کمیته بررسی مدارک میدین به این معنیه که شما مورد تایید اون استاد قرار گرفتین و اون استاد شما رو معرفی و پیشنهاد می کنه .

 

 

در آخر هم رزومه تحصیلی خودتون رو چند بار بخونین و از کسی که تو این زمینه سر رشته داره کمک بگیرین تا رزومه شما رو بخونه و برای بر طرف کردن نقاط ضعفش راهنماییتون کنه . سعی کنین رزومه نامه ای هم که می نویسین کاملا منطقی و به دور از اغراق باشه .

 

اگر هم احساس کردین در زمینه نگارش رزومه تحصیلی یا همون CV نیاز به کمک یا راهنمایی دارین می تونین از هر جای ایران که هستین با کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو تماس بگیرین . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین .

 

 
سوالات متداول

1- بخش های اصلی یک رزومه شامل چه اطلاعاتی میشه ؟
یکی از این بخش ها شامل اطلاعات مربوط به مدرک زبان خارجی داوطلباس که بقیه بخش های مهم رزومه تو این مقاله به طور کامل گفته شده .

2- تو بخش مشخصات فردی رزومه تحصیلی چه اطلاعاتی باید نوشته بشه ؟
همون طور که تو این مقاله به طور کامل گفته شده باید نام ، نام خانوادگی ، شماره تلفن همراه و ایمیلتون رو وارد کنین .

3- آیا اضافه کردن توصیه نامه به رزومه تحصیلی اجباریه ؟
خیر ، توصیه نامه جزو بخش های اجباری رزومه تحصیلی نیست ولی همون طور که تو مقاله توضیح داده شد بهتره که توصیه نامه هم تو رزومه تحصیلی باشه .

منبع : نحوه نوشتن رزومه تحصیلی



:: بازدید از این مطلب : 408
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: میزان ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سال ۹۹ تغییر چندانی نسبت به سال گذشته ندارد اما با سال ۹۸ متفاوت است .

دکتر ابراهیم خدایی اظهار داشت: ظرفیت دانشگاه‌ها به این صورت است که به دانشگاه‌ها فرصت داده می‌شود به صورت سیستمی میزان ظرفیت مصوب شورای گسترش دانشگاه‌ها را وارد کنند تا در دفترچه درج شود.

وی افزود: اکنون دانشگاه‌ها این فرصت را دارند که این کار را انجام دهند اما امسال شرایط متفاوتی دارند و ممکن است نیم‌سال دوم هم به آنها فرصت داده شود که تعیین ظرفیت را تکمیل کنند .

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: اکنون دانشگاه‌ها ظرفیت خود را اعلام کرده‌اند اما با توجه به شرایطی که به دلیل بیماری کرونا ایجاد شده است احتمالاً فرصت مجددی به دانشگاه‌ها داده شود.

خدایی تاکید کرد: پیش بینی ما این است که ظرفیت پذیرش در کنکور ۹۹ تغییر چندانی نخواهد داشت.

 

منبع : آخرین وضعیت ظرفیت پذیرش در کنکور سراسری ۹۹



:: بازدید از این مطلب : 390
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

معاون آموزش متوسطه درباره نحوه و زمان برگزاری امتحانات عملی پایان سال هنرستانی‌ها توضیح داد .

 درباره نحوه و زمان برگزاری امتحانات عملی هنرجویان اظهار کرد: در باره دروس مهارتی که در شاخه کاردانش شامل استاندارد‌های مهارت و در شاخه فنی و حرفه‌ای شامل کارآفرینی‌های فنی روش آموزش و ارزشیابی به طور حضوری و با رعایت پروتکل‌ها خواهد بود.

او ادامه داد: شرایط امتحان از سوی مدارس به گونه‌ای ترتیب داده می‌شوند که فاصله گذاری رعایت شود ؛ معمولا در دروس مهارتی تعداد دانش آموزان کم و حدود ۱۵ نفر است، اما اگر کارگاه شرایط لازم را ندارد باید دانش آموزان را تقسیم کنند و در چند گروه کار دنبال شود.

کمرئی با اشاره به اینکه از پنج پودمان مهارتی سه پودمان را قبل از تعطیلات ارزشیابی کرده بودیم، اظهار کرد : برای آموزش و ارزشیابی پودمان چهارم و پنجم حدد ۱۵ تا ۲۰ جلسه آموزشی نیاز است.

معاون آموزش متوسطه ادامه داد : با توجه به اینکه دانش آموزان پایه دوازدهم فارغ التحصیل می‌شوند اولویت را به آن‌ها دادیم تا آموزش را دنبال کنند همچنین برای دانش آموزان پسر امکان ورود به سربازی وجود دارد بنابراین ابتدا دانش آموزان دوازدهمی و سپس سایر پایه‌های تحصیلی مورد توجه هستند.

او بیان کرد: با توجه به اختیاراتی که در مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش به ما داده شده است امکان تداوم آموزش‌ها تا تابستان وجود دارد یا آنکه بخشی از آن به تابستان سال آینده موکول شود .

 

منبع : مشخص شدن امتحانات عملی پایان سال هنرستانی‌ها



:: بازدید از این مطلب : 585
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

داوطلبایی که حد نصاب دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد رو آوردن باید با توجه به نوع برگزاری مصاحبه دکتری یعنی آمایشی بودن و یا متمرکز بودن هزینه مصاحبه دکتری رو پرداخت و خودشون رو برای شرکت تو جلسه مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد آماده کنن .

بعد از اینکه نتایج انتخاب رشته آزمون دکتری اعلام میشه . داوطلبایی که حد نصاب دعوت به مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه آزاد رو آوردن باید خودشون رو برای سرنوشت ساز ترین مرحله یعنی شرکت تو جلسه مصاحبه آزمون دکتری آزاد آماده کنن .

اما تغییرات زیاد تو روند آزمون دکتری روی مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه آزاد هم سرایت کرده و تو دو سال گذشته مصاحبه هم تغییراتی داشته . برای همین اکثر داوطلبا اصلا نمی دونن این مصاحبه چه جوری قرار برگزار بشه و اصلا باید چی کار کنن . پس اگه جزو این داوطلبا هستین پیشنهاد میدیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشین تا بدون نگرانی سر جلسه مصاحبه دکتری حاضر بشین .

 

 

نحوه برگزاری مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد

چند سالی بود که مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد به صورت متمرکز و همه تو یک دانشگاه ، در تهران برگزار میشد . یعنی شما چه به یک دانشگاه دعوت به مصاحبه می شدی چه به چند دانشگاه کلا باید یک مصاحبه تو یکی از دانشگاه های تهران که مشخص می کردن شرکت می کردین . تیم مصاحبه کننده هم بررسی می کردن که با توجه به نمره مصاحبه ای که کسب کردین حد نصاب قبولی کدوم یکی از انتخاب هاتون رو دارین .

ولی خوب ابن نوع مصاحبه مشکلای زیادی داشت . یکی از این مشکلات این بود که خیلی از داوطلبا نمی تونستن سر جلسه مصاحبه حاضر بشن و حضور در تهران برای اونا مقدور نبود . تا اینکه مصاحبه آمایشی رو معرفی کردن .

حالا مصاحبه آمایشی چه جوریه ! برای رفاه حال بهتر داوطلبا و اینکه همه داوطلبا بتونن فرصت حضور تو جلسه مصاحبه دکتری آزاد رو داشته باشن اومدن کل ایران رو به 10 منطقه آمایشی تقسیم کردن . حالا چه جوری ! ببینین کل ایران رو به 10 منطقه تبدیل کردن و هر منطقه رو به چند استان . یعنی مثلا گفتن تهران و البرز زیر مجموعه هم هستن . یعنی شما اگه دعوت به مصاحبه های این دو استان بشین کلا یک مصاحبه تو تهران میدین ولی نمره مصاحبتون برای همه دانشگاه هایی که تو این دو شهر بوده و شما حد نصاب دعوت به مصاحبشون رو آوردین لحاظ میشه . نگران اینکه این مناطق آمایشی چه جوری هم هست نباشین معمولا استان های نزدیک به هم رو یک منطقه آمایشی کردن .

پس با توجه به مواردی که گفته شد مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد با توجه به روال سال های گدشته یا به صورت آمایشی برگزار میشه یا به صورت متمرکز ، و اولین کاری که بعد از اعلام نتایج دعوت به مصاحبه دکتری آزاد باید بکنین اینه که ببینین روال مصاحبه دکتری به چه صورته .

 

 شما می توین در کنار شرکت تو مصاحبه دکتری شانستون رو برای ثبت نام بدون آزمون دکتری هم امتحان کنین که اگه احیانا تو مصاحبه پذیرش نشدین شانس دوباره ای برای قبولی تو مقطع دکتری داشته باشین .



 
پرداخت هزینه مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد

 

اگه مصاحبه دکتری آزاد به طور به صورت آمایشی برگزار بشه داوطلبا برای شرکت تو هر منطقه آمایشی باید یک هزینه جداگونه پرداخت کنن . مثلا اگه هم تهران دعوت به مصاحبه بشین هم البرز و هم قزوین ، چون تهران و البرز تو یک منطقه آمایشی هستن یک هزینه برای اونا و یک هزینه هم برای قزوین که جزو یک منطقه آمایشی دیگه میشه باید پرداخت کنین .

اما اگه مصاحبه به صورت متمرکز برگزار شد باید برای هر رشته گرایش یک هزینه جداگونه داخل سایت دانشگاه آزاد پرداخت کنین . مثلا اگه رشته روان شناسی شرکت کردین و هم دعوت به مصاحبه روانشناسی عمومی شدین هم روانشناسی سلامت و می خواین برای هر دو گرایش شانستون امتحان کنین باید دو تا هزینه پرداخت کنین .

حواستون هم باشه که حتما پرداخت هزینه مصاحبه رو انجام بدین و گرنه بدون پرداخت هزینه مصاحبه دکتری امکان حضور تو جلسه مصاحبه دکتری آزاد بهتون داده نمیشه . مدارک لازم برای شرکت در مصاحبه دکتری رو هم حتما چک کنین .

بعد از متوجه شدن روال برگزاری مصاحبه دکتری باید خودتون رو برای شرکت تو جلسه مصاحبه دکتری آماده کنین . تو مصاحبه دکتری آزاد تسلط شما تو پایان نامه ارشد ، تعداد مقاله ها ، سابقه تدریس ، مدرک زبان ، معدل و کیفیت محل تحصیل مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد شما خیلی اهمیت داره که پیشنهاد میدیم حتما مقاله ای که در زیر براتون گذاشتیم رو بخونین تا از جزو به جز سوالا و جوابی که باید بدین مطلع بشین .

ولی یک چیزی که طبق تجربه مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد پرسیده میشه و جواب شما هم خیلی اهمیت داره اینه که آیا با شهریه دکتری آزاد مشکلی دارین یا نه . خوب مسلما دانشگاه آزاد جزو دانشگاه های شهریه پردازه و همه می دونن برای تحصیل تو این دانشگاه باید شهریه پرداخت کنن . اما خوب شهریه این دانشگاه تو این مقطع برای هر ترم حدودا 9 تا 10 ملیون میشه . حالا جوابی که شما باید بدین چیه و اصلا تیم مصاحبه کننده دنبال شنیدن چه جمله ای از شما هستن که شما رو خیلی راحت رد کنن .

 

 

شاید خیلیا تو جواب به این سوال بگن که خوب ما شاغلیم و مشکلی جهت پرداخت هزینه شهریه دکتری نداریم . ببینین همین کلمه شاغل بودن شما این طرز فکر رو به تیم مصاحبه کننده میده که ، ایشون نمی تونه تمام وقت روی رساله دکتری خودش کار کنه پس انتخاب مناسبی نیست !

پس خیلی حواستون باشه که اگه درباره شهریه ازتون سوال شد خیلی با قاطعیت بگین که مشکلی ندارین و از شاغل بودنتون چیزی نگین . شاغل بودن در صورتی می تونه یک پوئن تو پذیرش شما باشه که شغلتون کاملا مرتبط با رشتتون باشه و یا این که کارتون تدریس باشه .

 

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالای شما در مورد آمادگی برای حضور تو جلسه مصاحبه دکتری پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و تا اونجایی که میشه با توجه به تجربه کارشناسا خودتون رو برای موفقیت تو مصاحبه دکتری آماده کنین .

 

 

 
سوالات متداول

1- مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد به چه صورتی برگزار میشه ؟
این مصاحبه یا به صورت آمایشی و یا به صورت متمرکز برگزار میشه که تو این مقاله به طور کامل توضیح داده شده است .

2- برای حضور تو جلسه مصاحبه دکتری آزاد چه اقداماتی لازمه ؟
یکی از اقدامات لازم برای حضور تو جلسه مصاحبه دکتری پرداخت هزینه مصاحبه دکترا هستش که بقیه اقدامات لازم تو این مقاله گفته شده .

3- منظور از متمرکز بودن مصاحبه دکتری چیست ؟
منظور از متمرکز بودن مصاحبه دکتری اینه که اگه تو همه رشته محلا هم دعوت به مصاحبه بشین کلا تو یک مصاحبه شرکت می کنین و نمره مصاحبتون برای همه رشته ها لحاظ میشه که توضیحات بیشتر تو متن مقاله داده شده .
منبع : مشاوره مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد



:: بازدید از این مطلب : 387
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۹۹ با توجه به تخصصی و یا پژوهش محور بودن رشته داوطلبا به دو صورت مختلف برگزار میشه . داوطلبا بعد از اطلاع از نحوه برگزاری مصاحبشون باید با آماده کردن رزومه تحصیلی ، خودشون رو برای حضور تو ایستگاه های مصاحبه دکتری علوم پزشکی 99 آماده کنن .

بعد از اینکه نتایج دعوت به مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۹۹ اعلام شد داوطلبا باید خودشون رو برای سرنوشت ساز ترین مرحله یعنی مصاحبه دکتری وزارت بهداشت آماده کنن . اما داوطلبا در کنار اطلاع از سوالات مصاحبه و آمادگی های لازم برای حضور تو جلسه مصاحبه دکتری باید با نحوه برگزاری آزمون دکتری وزارت بهداشت 99 هم آشنایی کامل داشته باشن .

به همین دلیل ما تو ادامه این مقاله هم در مورد زمان و نحوه برگزاری مصاحبه دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی محور دکتری بهداشت 99 صحبت کردیم و هم در مورد سوالایی که سر جلسه مصاحبه دکترا پرسیده میشه . پس اگه شما هم می خواین با دانش و آمادگی کامل سر جلسه مصاحبه دکتری وزارت بهداشت حاضر بشین تا ادامه این مقاله با ما همراه باشین .

 

 

زمان برگزاری مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۹۹

حدودا چند روز بعد از اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری ، داوطلبایی که حد نصاب دعوت به مصاحبه رو کسب کردن پیگیر اطلاع از زمان برگزاری مصاحبه دانشگاه مد نظرشون هستن . معمولا زمان برگزاری مصاحبه دکتری وزارت بهداشت از نیمه مرداد ماه شروع و تا اوایل شهریور ماه هم ادامه داشت . 

اما امسال به دلیل وضعیت پیش اومده و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و تاخیر تو زمان برگزاری آزمون دکتری وزارت بهداشت 99 احتمالا زمان برگزاری مصاحبه دکتری بهداشت هم با کمی تاخیر برگزار بشه . البته هنوز اطلاعیه ای برای زمان برگزاری مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۹۹ منتشر نشده ولی پیشنهاد می کنیم عضو کانال تلگرام دکتری تحصیلیکو باشین تا به محض اینکه اطلاعیه ای در این خصوص اومد مطلع بشین .

به محض اینکه زمان برگزاری مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۹۹ اعلام بشه تو این مقاله اطلاع میدیم .

 

 
نحوه برگزاری مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۹۹

نحوه برگزاری آزمون دکتری تخحصی و پژوهش محور با هم متفاوته و به این صورته که تو دکتری تخصصی مصاحبه شما به صورت آمایشی برگزار میشه و شما می تونین شانستون رو برای همه انتخاب هایی که حد نصاب دعوت به مصاحبش رو آوردین بسنجین . حالا منظور از آمایشی بودن مصاحبه دکتری تخصصی چیه ؟

آمایشی بودن به این جوریه اومدن چند تا دانشگاه رو زیر مجموعه هم کردن مثلا گفتن دانشگاه شهید بهشتی یا علوم پزشکی تهران زیر مجموعه هم هستن . یعنی شما چه به یکی از این دانشگاه ها دعوت به مصاحبه بشین چه به هر دو دانشگاه کلا یک مصاحبه میدین ولی نمره مصاحبتون برای هر دو دانشگاه لحاظ میشه . که تو جدول زیر مناطق آمایشی رو براتون گذاشتیم .

 
مناطق آمایشی مصاحبه دکتری تخصصی
منطقه ی آمایشی 1 شامل دانشگاه های علوم پزشکی : بابل ، سمنان ، شاهرود ، گلستان ، مازندران ، گیلان
منطقه ی آمایشی 2 شامل دانشگاه های علوم پزشکی : ارومیه ، تبریز
منطقه ی آمایشی 3 شامل دانشگاه های علوم پزشکی : کردستان ، کرمانشاه ، همدان
منطقه ی آمایشی 4 شامل دانشگاه های علوم پزشکی : اهواز ، لرستان
منطقه ی آمایشی 5 شامل دانشگاه های علوم پزشکی : شیراز ، هرمزگان
منطقه ی آمایشی 6 شامل دانشگاه های علوم پزشکی : زنجان ، قزوین ، قم
منطقه ی آمایشی 7 شامل دانشگاه های علوم پزشکی : اصفهان ، شهرکرد ، کاشان ، یزد
منطقه ی آمایشی 8 شامل دانشگاه های علوم پزشکی : کرمان ، زاهدان
منطقه ی آمایشی 9 شامل دانشگاه های علوم پزشکی : بیرجند ، مشهد

 

اما تو دکتری پژوهش محور ، مصاحبه توسط خود دانشگاه ها برگزار میشه و هر دانشگاه خودش به طور مجزا مصاحبه رو برگزار می کنه . بعد از بررسی فرم انتخاب رشته هم هر داوطلب فقط حداکثر به 3 دانشگاه دعوت به مصاحبه میشه . کسایی هم که تو دکتری پژوهش محور دعوت به مصاحبه میشن داشتن چند مورد زیر برای حضور تو جلسه مصاحبشون اجباریه از جمله :

 

 داوطلبایی می تونن تو مصاحبه دکتری پژوهشی 99 شرکت کنن که حداقل 2 مقاله اصیل پژوهشی چاپ شده و به عنوان نویسنده اول یا مسئول داشته باشن .

مقاله ها باید حتما چاپ شده باشن و مستندات مربوط به ارسال و در دست بررسی بودن مقاله مورد قبول نیست .

 

 داشتن مدرک زبان مورد تأیید شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی زمان مصاحبه الزامیه و ثبت نام به صورت مشروط غیر قابل قبوله .

 تو هر دانشگاه علوم پزشکی برای هر رشته فقط یک مصاحبه انجام می شه و پذیرش مربوط به انتخاب رشته در مراکز تحقیقات اون دانشگاه ، با همون مصاحبه انجام میشه .

 


مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۹۹

حالا در ادامه با توجه به مشخص شدن نحوه برگزاری مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 99 باید با روال مصاحبه دکتری وزارت بهداشت آشنای کامل داشته باشین تا بتونین روند مصاحبه رو به بهترین شکل ممکن بگذرونین و نشون بدین بهترین انتخاب برای مصاحبه دکتری هستین .

از اونجایی که حتی اگه بالاترین نمره رو تو آزمون کتبی کسب کرده باشین با کوچکترین اشتباهی سر جلسه مصاحبه دکتری می تونین شانس پذیرش رو از دست بدین . بنابراین با توجه به اینکه مصاحبه دکتری وزارت بهداشت منحصر به فرد هستش و کلا با مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد و سراسری وزارت علوم متفاوته و کسایی می تونن از پس این مصاحبه بر بیان که آشنایی با فرایند مصاحبه و یا تجربه حضور تو جلسه مصاحبه دکتری وزارت بهداشت رو داشته باشن .

 


مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۹۹ طی چند ایستگاه برگزار میشه . که تو هر ایستگاه توانایی های مختلف دانشجو مورد ارزیابی قرار می گیره که در ادامه در مورد هر ایستگاه توضیح دادیم .

 

 ایستگاه شماره یک :

داوطلب تو این ایستگاه باید در مورد پایان‌ نامه ، آخرین مقطع تحصیلی متناسب با رشته مورد پذیرش و مقاله استخراج شده از اون به سوالاتی که داوران می پرسن پاسخ بده . که تسلط کامل تو متن پایان نامه و اصطلاحات تخصصی که به کار برده شده اهمیت خیلی بالایی تو بررسی صلاحیت شما داره .

 

ایستگاه شماره 2 : ارائه شفاهی مطالب علمی  یا " Scientific Presentation "

تو این ایستگاه به داوطلب چند موضوع مرتبط با رشته امتحانیش پیشنهاد می ‌شه و داوطلب باید یکی از این موضوعات را به دلخواه انتخاب کنه و فرض کنه که باید سخنرانی کوتاهی برای داورا حاضر و ارائه کنه . پس از انتخاب موضوع به مدت 5 دقیقه به داوطلب مهلت میدن که موضوع منتخب خودش رو آماده‌ و با اجازه داورا مطالب خودش رو به مدت 3 دقیقه بدون استفاده از تکنولوژی خاصی و فقط به‌ صورت گفتاری برای اونا ارائه بده  .

 

 ایستگاه شماره 3 : جستجوی منابع علمی

تو این ایستگاه داورا چند تا موضوع مرتبط با رشته مورد پذیرش داوطلب رو برای تحقیق در اختیارش قرار می ‌دن . داوطلب موظفه یکی از موضوع ها رو انتخاب و سه مقاله مرتبط با اون رو جستجو کنه . در ادامه مقاله هایی که به ‌عنوان منبع انتخاب کرده‌ رو از نظر اعتبار علمی منبع ( رفرنس ) ارزیابی کنه و در انتها به سوالای مربوط به نحوه استفاده از منابع در متون مقاله ها جواب بده .

پس بهتره قبل از اینکه بخواین سر جلسه مصاحبه این کار رو انجام بدین زودتر پیگیر سایت های مختلف و معتبر تو رشته خودتون باشین و اونا رو بشناسین .

 

 ایستگاه شماره 4 : اختصاصی زبان انگلیسی

تو این ایستگاه یک امتحان زبان برای داوطلب طراحی شده . این امتحان شامل ( مکالمه کوتاه ، درک و ترجمه متن اختصاصی و درک اصطلاحات تخصصی رشته داوطلب ) هستش . داوطلب با شرکت تو این ایستگاه ضمن معرفی کوتاه خودش به زبان انگلیسی ، یک متن تخصصی رو ابتدا می خونه و سپس ترجمه می کنه . 

 

 ایستگاه شماره 5 : توانمندی ‌های تخصصی رشته امتحانی

تو این قسمت داوطلب موظفه توانایی های خودش رو در ارتباط با رشته امتحانی بگه و تسلط خودش رو به داورا نشون بده . تو این ایستگاه هر داوطلب باید شایستگی خودش رو برای تحصیل تو مقطع دکتری رشته امتحانیش به داورای حاضر تو جلسه مصاحبه اثبات کنه .  

البته گروه‌ ها می‌ تونن چیدمان ایستگاه‌ ها رو افزایش و یا جابجا کنن اما به طور معمول این 5 ایستگاه تو مصاحبه دکتری وزارت بهداشت هستند . تو هر کردوم از این ایستگاه ها 10 نفر از اساتید دانشگاه‌ های مختلف دانشجو ها رو ارزیابی می‌ کنن .

 

 باید قبل از حضور تو مصاحبه دانشگاه های سراسری یکسری اقدامات لازم برای حضور تو جلسه مصاحبه انجام بدین .

مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن که شما رو در انجام مصاحبه دکتری وزارت بهداشت به بهترین شکل ممکن یاری کنن . برای ارتباط با مشاورای تحصیلیکو می تونین از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو استفاده کنین .

 

 

 
سوالات متداول

1- مصاحبه دکتری تخصصی با دکتری پژوهش محور چه تفاوتی با هم دارن ؟
یکی از تفاوت های این دو مصاحبه تو نحوه برگزاریشون هستش که تو مصاحبه تخصصی مصاحبه ها به صورت آمایشی برگزار میشه که جزئیات بیشتر تو این مقاله گفته شده .

2- مصاحبه دکتری وزارت بهداشت چه زمانی برگزار میشه ؟
این مصاحبه حدودا تو نیمه دوم مرداد برگزار میشه که به محض اینکه زمان دقیق برگزاری مصاحبه ها مشخص بشه تو این مقاله اطلاع میدیم .

3- مصاحبه دکتری وزارت بهداشت به چه صورتی برگزار میشه ؟
این مصاحبه به صورت چند ایستگاهی هستش که تو این مقاله تمام ایستگاه های مصاحبه دکتری وزارت بهداشت گفته شده . 

منبع : مصاحبه دکتری وزارت بهداشت



:: بازدید از این مطلب : 471
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

نتایج نهایی آزمون دکتری وزارت بهداشت 99 هفته آخر شهریور ماه اعلام میشه . داوطلبایی که تو مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۹۹ شرکت کرده بودن می تونن با مراجعه به سایت مرکز آموزش پزشکی نتایج نهایی آزمون دکتری وزارت بهداشت خودشون رو ببینن .

 


بعد از اینکه فرایند مصاحبه دکتری تموم میشه نمره های مصاحبه ، نمره آزمون کتبی و اولویت انتخاب های داوطلبا بررسی میشه و نتایج نهایی آزمون دکتری وزارت بهداشت 99 تو سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر میشه .

اما خیلی از داوطلبایی که تو فرایند مصاحبه دکتری وزارت بهداشت شرکت کرده بودن بی صبرانه منتظر اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری وزارت بهداشت هستن تا ببینن تونستن حد نصاب قبولی رشته محلی رو کسب کنن یا نه . به همین دلیل تو این مقاله در مورد زمان و نحوه مشاهده اعلام نتایج نهایی دکتری وزارت بهداشت ۹۹ توضیح دادیم . 

 

زمان اعلام نتایج نهایی دکتری وزارت بهداشت ۹۹

مرکز سنجش پزشکی هر سال طی یک جدول زمان بندی زمان اعلام نتایج آزمون های مختلف رو اعلام می کنه . داوطلبا باید با بررسی این جدول از زمان اعلام نتایج نهایی دکتری وزارت بهداشت ۹۹ مطلع بشن .

امسال طبق این جدول زمان بندی و اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی نتایج آزمون دکتری وزارت بهداشت 99 هفته آخر شهریور ماه اعلام میشه . البته پیشنهاد می کنیم عضو کانال تلگرام دکتری تحصیلیکو بشین تا به محض اینکه نتایج آزمون دکتری وزارت بهداشت اعلام شد با خبر بشین .

 


به محض اینکه نتایج نهایی آزمون دکتری وزارت بهداشت 99 منتشر بشه تو این مقاله اطلاع میدیم .



 
نحوه مشاهده نتایج نهایی آزمون دکتری وزارت بهداشت ۹۹

نتایج نهایی دکتری وزارت بهداشت ۹۹ به صورت اینترنتی تو سایت مرکز سنجش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir اعلام میشه . همه داوطلبایی که حدنصاب دعوت به مصاحبه آزمون دکتری وزارت بهداشت رو کسب کرده بودن و تو مصاحبه دکتری وزارت بهداشت شرکت کردن باید تو زمان اعلام نتایج نهایی دکتری وزارت بهداشت 99 وارد سایت سنجش پزشکی بشن و با وارد کردن کد ملی و شماره تلفن نتیجه خودشون رو ببینن .

    نحوه مشاهده نتایج آزمون دکتری وزارت بهداشت 99 به طور خلاصه :

    ورود به سایت سنجش پزشکی و بخش دکتری تخصصی

    کلیک روی گزینه نتیجه نهایی

    وارد کردن کد ملی و شماره تلفن

    ارسال شدن رمز به تلفن همراه 

    وارد کردن رمز و مشاهده نتیجه

    راهنمای تصویری نحوه مشاهده نتایج آزمون دکتری وزارت بهداشت ۹۹​ به طور خلاصه :

* ورود به سایت سنجش پزشکی و انتخاب گزینه دکتری تخصصی

 

 

* انتخاب گزینه نتایج نهایی 

 

 

* وارد کردن کد ملی و شماره تلفن همراه 

 

 

* در ادامه یک کد به شماره تلفت همراهتون ارسال میشه که با وارد کردن اون کد می تونین نتایج نهایی آزمون دکتری رو ببینین .

 

به محض اینکه نتایج نهایی آزمون دکتری وزارت بهداشت 99 اعلام بشه لینک مشاهده نتایج رو تو این مقاله میذاریم .

 
مشاوره اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری وزارت بهداشت ۹۹

بعد از اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری وزارت بهداشت کارنامه ای برای داوطلبا صادر نمیشه و فقط می تونن نتیجه قبولی یا عدم قبولی خودشون رو ببینن . اما حدودا چند روز بعد از اعلام نتایج نهایی یک کارنامه برای داوطلبا صادر میشه که در اون جزئیات بیشتر نوشته شده .

کسایی که هم که حد نصاب قبولی رو کسب کردن حدودا چند روز بعد از اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری وزارت بهداشت 99 باید برای ثبت نام حضوری خودشون به دانشگاه محل قبولی مراجعه کنن . فقط قبل از مراجعه حضوری حتما باید سایت دانشگاه رو بررسی کنن تا هم از زمان دقیق مراجعه حضوری مطمئن بشن و هم اگه دانشگاه مد نظر پیش ثبت نام اینترنتی داشت اون رو انجام بدن .

 اگه احیانا بعد از اعلام نتایج نهایی دکتری وزارت بهداشت از نتیجه قبولی خودتون راضی نبودین می تونین سال بعد با آمادگی بیشتر تو کنکور دکتری وزارت بهداشت شرکت کنین . 

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم امادن تا به تموم سوالای شما در مورد اعلام نتایج آزمون دکتری وزارت بهداشت ۹۹ پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای موفقیت تو دوره دکتری کمک بگیرین .

 

 

 
سوالات متداول

1- نتایج نهایی دکتری وزارت بهداشت چه زمانی اعلام میشه ؟
نتایج نهایی آزمون دکتری وزارت بهداشت هفته آخر شهریور ماه اعلام میشه که به محض اعلام نتایج تو این مقاله اطلاع میدیم .

2- نتایج نهایی آزمون دکتری وزارت بهداشت تو چه سایتی اعلام میشه ؟
نتایج دکتری وزارت بهداشت تو سایت مرکز سنجش پزشکی اعلام میشه که نحوه مشاهده نتایج رو تو این مقاله گذاشتیم .

3- برای مشاهده نتایج دکتری وزارت بهداشت به چه اطلاعاتی نیازه ؟
برای مشاهده این نتیجه به کد ملی و شماره تلفن همراهی که زمان ثبت نام وارد کردین احتیاجه که تو این مقاله به طور کامل توضیح داده شده . 

منبع : اعلام نتایج نهایی دکتری وزارت بهداشت



:: بازدید از این مطلب : 376
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

نرم افزار انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد به داوطلبا این امکان رو میده که با وارد کردن گروه امتحانی ، رشته امتحانی ، سهمیه و رتبه خودشون شانس قبولیشون رو تو زیر گروه های مختلف رشته امتحانیشون ببینن .

داوطلبایی که تو کنکور ارشد 99 شرکت کردن و طبق کارنامه اولیشون مجاز به انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد شدن می تونن با استفاده از نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تحصیلیکو شانس قبولی خودشون رو تو رشته محلای رشته امتحانیشون بسنجن .

نرم افزار انتخاب رشته مجازی ارشد دانشگاه آزاد که بر اساس داده های قبولی سال گذشته طراحی شده به داوطلبا این امکان رو میده که با وارد کردن گروه امتحانی ، رشته امتحانی ، سهمیه و رتبه خودشون شانس قبولیشون رو تو زیر گروه های مختلف به صورت خوشبینانه ، منطقی و بدبینانه ببینن .

سوالات متداول

1- نرم افزار انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد ۹۹ انتخاب رشته داوطلبا رو بر چه اساسی نمایش میده ؟
این نرم افزار انتخاب رشته رو بر اساس شانس قبولی کم به زیاد به صورت انتخابای خوشبینانه ، منطقی و بدبینانه نشون میده .

2- برای استفاده از نرم افزار انتخاب رشته ارشد به چه اطلاعاتی نیازه ؟
برای استفاده از این نرم افزار به اطلاعات گروه آزمایشی ، رشته ، سهمیه نیازه که بقیه اطلاعات مورد نیاز تو این مقاله گفته شده .

3- نرم افزار انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد ۹۹ به چه صورتی رشته محلای مختلف رو به داوطلبا پیشنهاد میده ؟
این نرم افزار رتبه داوطلبا رو طبق داده های آزمون کارشناسی ارشد سال گذشته مقایسه می کنه و تو رشته محلایی که داوطلب شانس قبولی داره تو 3 حالت نشون میده . 
منبع : انتخاب رشته ارشد مجازی دانشگاه آزاد



:: بازدید از این مطلب : 473
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو این امکان رو به داوطلبا میده که شانس قبولی خودشون رو تو رشته محلای زیر گروه های مختلف رشته امتحانیشون ببینن . این جوری می تونن انتخاب رشته دقیق تری انجام بدن .

داوطلبایی که طبق کارنامه اولیشون مجاز به انتخاب رشته کارشناسی ارشد شدن می تونن با استفاده از نرم افزار انتخاب رشته ارشد سراسری تحصیلیکو بررسی کنن که طبق قبولیای سال گذشته تو کدوم رشته محلا شانس قبولی دارن و فرم انتخاب رشته خودشون رو با دقت بیشتری پر کنن .

نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۹۹ که بر اساس داده های قبولی سال گذشته طراحی شده و این امکان رو به داوطلبا میده که شانس قبولی خودشون رو تو رشته محلای زیر گروه های مختلف رشته امتحانیشون تو سه حالت خوشبینانه ، منطقی و بدبینانه ببینن . برای استفاده از این نرم افزار فقط کافیه گروه آزمایشی ، رشته و رتبه خودتون رو وارد کنین .

نرم افزار انتخاب رشته مجازی کارشناسی ارشد


سوالات متداول

1- نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو چه کمکی به داوطلبا می کنه ؟
داوطلبا با استفاده از این نرم افزار می تونن شانس قبولی خودشون رو طبق کارنامه قبولی سال گذشته بسنجن و انتخاب رشته ای دقیق تر انجام بدن .

2- برای استفاده از نرم افزار انتخاب رشته ارشد تحصیلیکو به چه اطلاعاتی نیازه ؟
برای استفاده از این نرم افزار به اطلاعات گروه آزمایشی و رشته احتیاجه که بقیه اطلاعات مورد نیاز تو این مقاله گفته شده .

3- نرم افزار انتخاب رشته ارشد بر اساس چه داده هایی جمع آوری شده ؟
این نرم افزار بر اساس داده های قبولی کنکور کارشناسی ارشد سال گذشته طراحی شده است .
منبع : نرم افزار انتخاب رشته مجازی کارشناسی ارشد



:: بازدید از این مطلب : 477
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 ارديبهشت 1399 | نظرات ()