نوشته شده توسط : sevda

دانشگاه گلستان به منظور اجرای سیاست های حمایت و هدایت استعدادهای درخشان ، از بین دانش آموختگان و دانشجویان نیمسال آخر دوره کارشناسی ارشد دانشگاه ها، طبق آیین نامه استعدادهای درخشان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری برای نیمسال اول سال تحصیلی 1399- 1400 در دوره دکتری دانشجو می پذیرد .

رشته های مورد پذیرش :

زیست شناسی (فیزیولوژی گیاهی) ، ریاضی محض (جبر و آنالیز) ، زمین شناسی تکتونیک و فیتوشیمی

شرایط ثبت نام :

1. دانشجویان نیمسال چهارم در مقطع کارشناسی ارشد که تا پایان شهریور 1399 فارغ التحصیل شوند یا فارغ التخصیلان کارشناسی ارشد که بیش از دو سال از تاریخ دانش آموختگی آنها نگذشته باشد .

2. داشتن میانگین کل حداقل ۱۶ در دوره کارشناسی و میانگین حداقل ۱۷ (بدون احتساب نمره پایان نامه) در دوره کارشناسی ارشد (با میانگین همتراز شده هر یک از دوره های مذکور طبق دستورالعمل مصوب شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه) .

3. کسب حداقل ۶۰ امتیاز از فعالیت‌های آموزشی ، پژوهشی و مصاحبه مطابق آیین نامه فوق الذکر .

4. کسب حداقل نمره ۵۰ از آزمون زبان MCHE یا معادل آن در سایر آزمون ها و ارائه آن تا قبل از ثبت نام

5. شرکت در مصاحبه دکتری

– پذیرش تنها در همان رشته تحصیلی یا رشته های تحصیلی مرتبط با رشته تحصیلی دوره کارشناسی ارشد متقاضی ، به تشخیص گروه آموزشی و تأیید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است .

– داوطلبان تنها مجاز به انتخاب یک رشته می باشند .

مدارک لازم :

1. تکمیل فرم فعالیت های آموزشی و پژوهشی (CV)

2. گواهی فراغت از تحصیل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد که در آن نمره معدل قید شده باشد برای دانش آموختگان یا گواهی تاریخ فراغت از تحصیل برای دانشجویان کارشناسی ارشد

3. تکمیل فرم خلاصه وضعیت متقاضی به صورت تایپ شده

4. فایل اسکن گواهی پذیرش یا چاپ مقاله ISI یا علمی پژوهشی داخلی و خارجی مورد تایید وزارت علوم یا بهداشت که مرتبط با پایان نامه باشد ، به همراه صفحه اول مقاله ، اسکن گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران ، اسکن گواهی برگزیدگی جشنواره های علمی معتبر بین المللی خوارزمی ، فارابی ، رازی و ابن سیناء که مجموعه آنها در یک فایل PDF ارسال گردد .

5. لازم به ذکر است صرفا مقالات پذیرش یا چاپ شده در مجلات ارسال شود . ارائه سایر مدارک پژوهشی در روز مصاحبه الزامی است .
6. واریز مبلغ 800,000 ریال (هشتصد هزار ریال) به حساب شماره 3150063581 با شناسه 005006004057 بانک تجارت شعبه دانشگاه به نام درآمد انتشارات داشگاه گلستان و ارسال فیش واریزی .

آدرس ارسال مدارک : کیلومتر ده جاده گرگان - گنبد ، کیلومتر یک جاده سرخنکلاته - گرگان ، دانشگاه جامع گلستان ، کد پستی 79142 - 49361
شماره تماس 01738734141 (دفتر هدایت استعداد درخشان دانشگاه)

نکات قابل توجه :

هزینه ثبت نام غیرقابل استرداد است .

مهلت ثبت نام تا 99/02/31 می باشد .

درج عبارت (مربوط به استعدادهای درخشان) بر روی پاکت پستی الزامی است .

تحویل اصل فرم ها و گواهی های ارسالی بالا در روز مصاحبه الزامی است .

داوطلبان مشغول خدمت وظیفه ، با ارائه گواهی از یگان محل خدمت خود مبنی بر اتمام خدمت وظیفه عمومی تا پایان شهریور ۱۳۹۹ ، می توانند در این فراخوان شرکت کنند .

متقاضیان واجد شرایط در زمان مقرر جهت مصاحبه علمی دعوت خواهند شد .

لازم به ذکر است که ارائه درخواست و دعوت به مصاحبه به منزله پذیرش قطعی نمی باشد و پذیرش قطعی داوطلبان منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود .

اسامی پذیرفته شدگان نهایی در نیمه دوم شهریورماه اعلام خواهد شد .

منبع : ثبت نام دکتری بدون آزمون دانشگاه گلستان



:: بازدید از این مطلب : 464
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

دانشگاه زنجان طبق آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در دوره تحصیلی دکتری اقدام به پذیرش دانشجو می نماید .

زمان ثبت نام :

داوطلبان دارای شرایط  ثبت نام ، پس از مطالعه دقیق آیین نامه های  یاد شده که متن کامل به پیوست آورده شده است، بایستی فرم­های مربوطه را به صورت اشاره شده تکمیل و از تاریخ 1399/02/01 تا پایان وقت اداری مورخ 1399/02/31  صرفا در سامانه گلستان به آدرسhttp://golestan.znu.ac.ir مطابق راهنمای ثبت نام بارگذاری نموده و ثبت نام خود را تکمیل نمایند. لازم به ذکر است هیچ مدرکی به صورت حضوری یا پستی پذیرفته نخواهد شد.

شرایط ثبت نام :

پذیرش دانشجوی بدون آزمون در مقطع دکتری مطابق لیست رشته­ های پیوست صورت می گیرد. 

الف) دارا بودن صلاحیت­های عمومی داوطلبان

ب) دارا بودن شرایط اختصاصی داوطلبان پذیرش بدون آزمون (مطابق آیین­ نامه­ ها­ی پیوست)

ج) ارسال مدارک لازم جهت شرکت در فراخوان

مدارک جهت شرکت در فراخوان مقطع دکتری (Ph.D) :

1-تصویر فرم اعلام وضعیت مقطع کارشناسی ارشد (فرم شماره 1)

2- تصویر فرم اعلام وضعیت مقطع کارشناسی (فرم شماره 2)

3- تصویر مشخصات مستندات پژوهشی (فرم شماره 3)

4- تصویر صفحه­ ی اول پایان نامه، مستندات پژوهشی (شامل چاپ یا پذیرش مقاله­ ها، و سایر مستندات مطابق جدول مستندات پژوهشی آیین­ نامه شماره 237200/21 مورخ 16/12/93). نکته کسب حداقل 7 امتیاز از بند 1 جدول امتیازات پژوهشی الزامی است.(مدارک به صورت فایل فشرده بارگذاری شود)

5- واریز مبلغ 850000 ریال (هشتاد و پنج هزار تومان) به حساب درآمدهای اختصاصی دانشگاه زنجان از طریق سامانه (قابل ذکر است مبلغ واریزی به هیچ وجه قابل استرداد نیست)

د) نکات قابل توجه

1. دانشگاه در بررسی مدارک داوطلب، دانشگاه محل تحصیل مقاطع قبلی را مد نظر قرار داده و ضریب همترازی دانشگاه را اعمال خواهد کرد

2. دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته طبق آیین نامه مجاز به شرکت در این فراخوان نیستند.

3.دانشجویان دانشگاه زنجان که بیش از دو نیمسال را در سایر دانشگاهها به صورت مهمان گذرانده باشند مانند دانشجویان سایر دانشگاهها خواهند بود

4. فرم‌های بایستی به صورت تایپ شده، کامل و بدون خط خوردگی باشد و دانشجویان سایر دانشگاهها باید فرمها را در سربرگ دانشگاه مبدا تکمیل نمایند. توجه شود فرم هایی که به صورت دستی و یا ناقص تکمیل شود مورد بررسی قرار نمی گیرد.

توجه : زمان مصاحبه داوطلبان مقطع دکتری متعاقبا اعلام خواهد شد.

منبع : پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه زنجان



:: بازدید از این مطلب : 423
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش نحوه برگزاری آزمون و اعلام نتایج امتحانات دانش آموزان مقطع ابتدایی را اعلام کرد .

رضوان حکیم زاده با بیان اینکه در دوره ابتدایی یادگیری دانش آموزان بسیار مهم است، گفت: برای ما مهم است که همه دانش آموزانمان به آموزش دسترسی داشته باشند و اشکالاتشان جبران شود به همین خاطر در دستورالعملی که برای مدارس ابتدایی ارسال کردیم، مسئولیت بازگشایی دوره ابتدایی را بر عهده آموزگاران و مدیران گذاشته‌ایم مبنی براینکه تک تک دانش آموزانشان را ارزیابی کنند و اطلاع دهند که آیا اینها از آموزش‌های تلویزیونی استفاده کرده‌اند یا عضو شبکه‌های مجازی عضو بوده‌اند .

وی با اظهار به اینکه با تشخیص معلم اگر دانش آموزی در یادگیری‌اش اشکالاتی داشته باشد، معلم موظف است یک برنامه مشخص برای دانش آموز طراحی کند تا بر اساس آن مشکلات یادگیری‌اش بر طرف شود، افزود: معلم گزارش خود را به شورای مدرسه می‌دهد و بر اساس همان ارزیابی یادگیری دانش آموزان، شورای مدرسه راجع به برگزاری امتحانات و اتمام محتوا تصمیم گیری می‌کند.

معاون وزارت آموزش و پرورش در رابطه با ارزیابی دانش آموزان اظهار کرد: برای ما دو نکته خیلی مهم است؛ یکی اینکه همه دانش آموزان باید همه محتوا را دریافت کنند و هیچ قسمتی از محتوا نباید نادیده گرفته یا حذف شود و دیگر اینکه دانش آموزان یاد بگیرند.


حساسیت آموزش و پرورش نسبت به کلاس اولی‌ها

وی به کلاس اولی‌ها اشاره کرد و گفت: ما در خصوص کلاس اولی‌ها حساسیت خاصی داریم و در دستورالعمل ارسالی هم اعلام کردیم که برای کلاس اولی‌ها که آغاز دوره تحصیلی‌شان بوده، یادگیری مهارت‌های خواندن و نوشتن و حروف الفبا خیلی مهم است و برای همین تاکید کردیم هم به صورت شفاهی و هم به صورت کتبی باید ارزیابی داشته باشند که همه حروف الفبا را یاد گرفته باشند و این را باید مدرسه هم تائید کند.

این مدیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آزمون‌ها در مقطع ابتدایی لزوما حضوری نیست، اظهار کرد: تاکید ما این است که دانش آموزان در قالب دو یا سه نفر با حفظ پروتکل‌های بهداشتی بتوانند در مدارس جهت ارزیابی حضور پیدا کنند. اما اگر معلم بتواند به روش دیگری به این اطمینان برسد که دانش آموز هم از جهت نوشتاری و هم از جهت خواندن، مهارت‌های لازم را کسب کرده، اجباری برای حضور نداریم.

 تقویت مهارت دانش آموزان با برنامه آموزش پرورش در ایام تابستان

وی که در برنامه‌ای رادیویی صحبت می‌کرد با اعلام این خبر که در تابستان مدرسه‌ها باز نیست، گفت: با مذاکراتی که با عوامل شبکه آموزش داشتیم یکسری برنامه‌های تابستانی برای دانش آموزان داریم که تقویت مهارت‌ها است اما باز هم به صورت خاص تقاضای ما این بود که برای کلاس اولی‌ها و نوآموزان پیش دبستانی که باید زبان فارسی را یاد می‌گرفتند و آمادگی کسب می‌کردند تا وارد مدرسه شوند، بتوانیم یکسری برنامه‌های تقویتی در جهت یادگیری زبان و تقویت مهارت‌های خواندن و نوشتن داشته باشیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش به اعلام نتایج در دوره ابتدایی اشاره و بیان کرد: در دوره ابتدایی ارزشیابی کیفی توصیفی داریم با محوریت معلم هر زمانی که تشخیص دهد دانش آموزان یادگیری ‌شان به اتمام رسیده، می‌تواند نتایج ارزشیابی را در کارنامه دانش آموز ثبت کند .

 

منبع : اعلام نحوه برگزاری و اعلام نتایج مقطع ابتدایی



:: بازدید از این مطلب : 531
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

جزئیات ثبت نام دکتری بدون آزمون استعداد درخشان دانشگاه ولی عصر رفسنجان برای سال 99 اعلام شد .

متن اطلاعیه این دانشگاه به شرح زیر است :

دانشگاه ولی‌عصر(عج) در نظر دارد از طریق پذیرش بدون آزمون در سال تحصیلی 1400-1399 ، از بین دانش‌آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ولی‌عصر(عج) و سایر دانشگاه‌های دولتی در مقطع دکتری بدون آزمون دانشجو پذیرش نماید . متقاضیان برای اطلاع از شرایط ثبت نام می توانند به وب سایت استعدادهای درخشان دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان به آدرس http://education.vru.ac.ir رجوع کنند .

مدارک مورد نیاز :

  1. یک برگ کپی شناسنامه و کارت ملی ؛

  2. کپی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد .

  3. کارنامه آزمون ملی یا بین المللی زبان انگلیسی که گذرانیده اید .

  4. تکمیل شده فرمهای پیوست .

  5. یک نسخه از فایل پایان نامه در صورت دانش آموختگی .

  6. اصل فیش واریزی به مبلغ 300000ریال (سی هزار تومان) به شماره حساب 2178673808007 بانک ملی مرکزی به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان (مخصوص دانشجویان سایر دانشگاه ها می باشد و دانشجویان دانشگاه ولی عصر«عج» نیازی به پرداخت هزینه ندارند.

آخرین مهلت ثبت نام :

مدارک لازم باید حداکثر تا 15 خرداد 1399 با پست سفارشی به آدرس :

رفسنجان–دانشگاه ولی‌عصر(عج) سازمان مرکزی–حوزه‌ی معاونت آموزشی-دفتر استعدادهای درخشان ارسال گردد .

ضمناً درج عبارت " مربوط به پذیرش بدون آزمون دکتری 1399 - 1400 " روی پاکت الزامی است .

اسامی پذیرفته شدگان نهایی بر روی پایگاه اینترنتی دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان اعلام خواهد شد.

منبع : ثبت نام بدون آزمون دکتری دانشگاه ولی عصر رفسنجان



:: بازدید از این مطلب : 434
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

دانشگاه حکیم سبزواری در راستای اجرای آیین نامه پذیرش دانشجویان استعداد درخشان اقدام به پذیرش دانشجوی مقطع دکتری بدون شرکت در آزمون سراسری ، برای نیم سال اول سال تحصیلی 1400-1399 نموده است .

زمان ثبت نام :

کلیه دانشجویان یا دانش آموختگان دوره کارشناسی ارشد داخل و مورد تایید وزارت ، در صورتی که حائز شرایط ثبت نام باشند می توانند متقاضی اخذ پذیرش از این دانشگاه بوده و بدون شرکت در آزمون ، ‌در رشته های اعلام شده در این دانشگاه ادامه تحصیل نمایند . متقاضیان می بایست در خواست و مدارک خود را از ۱۳۹۹/۰۱/۲۳ لغایت ۱۳۹۹/۰۲/۳۱ در پایگاه اینترنتی دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه حکیم سبزواری به نشانی :http://www.hsu.ac.ir/talent ثبت نمایند .

شرایط ثبت نام :

1. بیش از ۲ سال از تاریخ دانش آموختگی (تاریخ دفاع) متقاضی نگذشته باشد (فارغ التخصیلان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ به بعد می‎توانند در این فراخوان شرکت نمایند مشروط بر آن که تا ۹۹/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل شوند) .

2. اخذ میانگین کل ۱۶ در دوره کارشناسی (یا میانگین همتراز شده طبق دستور العمل مصوب شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه) .

3. اخذ میانگین ۱۷ (بدون احتساب نمره پایان نامه) در دوره کارشناسی ارشد (یا میانگین همتراز شده طبق دستور العمل مصوب شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه) .

4. کسب حداقل ۶۰ امتیاز از فعالیتهای آموزشی ، پژوهشی و مصاحبه ، مطابق جدول مندرج در آیین نامه (کسب حداقل ۷ امتیاز از بند مربوط به مقالات علمی و پژوهشی الزامی است) .

5. داشتن حداقل یک مقاله علمی پژوهشی الزامی است .

6. پذیرش افراد مشمول این آیین نامه در همان رشته تحصیلی یا رشته های تحصیلی مرتبط با رشته تحصیلی دوره کارشناسی ارشد متقاضی به تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است .

7. ارائه اصل کلیه مستندات پژوهشی و آموزشی در زمان مصاحبه الزامی می باشد .

مراحل و مدارک ثبت نام اینترنتی :

1. ثبت درخواست صرفا در پایگاه اینترنتی دفتر استعدادهای درخشان به نشانی Http://Www.Hsu.Ac.Ir/Talent صورت می پذیرد .

2. اسکن مدرک کارشناسی

3. اسکن مدرک کارشناسی ارشد ویژه فارغ التحصیلان یا اسکن ریز نمرات مقطع کارشناسی ارشد ویژه دانشجویان در حال تحصیل

4. اسکن صفحه اول شناسنامه

5. چکیده پایان نامه ارشد (فارسی-لاتین) / در صورت عدم دفاع، تصویر پروپوزال

6. مقالات و یا نامه پذیرش مقالات (داشتن مقاله علمی- پژوهشی الزامی است)

تبصره : ارائه اصل کلیه مستندات پژوهشی و آموزشی در زمان مصاحبه الزامی می باشد .

7. فیش واریزی به مبلغ ۵۰۰۰۰۰ ریال را به شماره حساب ۴۰۰۱۱۰۹۹۰۳۰۲۰۰۱۴ با شناسه پرداخت ۳۳۶۱۰۹۹۶۰۱۲۰۰۰۶۰۰۲۰۰۰۰۰۰۰۰۱۱۰۵ ( شماره شبا IR220100004001109903020014) به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه حکیم سبزواری نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی (قابل واریز از تمامی بانک ها و خود پردازها) جهت بررسی پرونده .

پس از بررسی اولیه مدارک ، کلیه متقاضیان واجد شرایط به مصاحبه دعوت خواهند شد ، زمان و محل مصاحبه متعاقبا از طریق سایت اطلاع رسانی خواهد شد .
منبع: پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه حکیم سبزواری



:: بازدید از این مطلب : 417
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

 

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا  سردار تقی مهری به تشریح وضعیت خدمت مشمولانی پرداخت که به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا هنوز نتوانسته کنکور بدهند .

سردار تقی مهری با اشاره به وضعیت خدمت مشمولانی که امسال کنکوری بودند ، اظهار کرد : برابر قانون کسانی که به سن ۲۰ سالگی می ‌رسند ، ۱۸ سال آن ها تمام می ‌شود و حداکثر تا ۲۰ سالگی باید وضعیت سربازی خود را معلوم کنند ، البته از ۱۸ تا ۲۰ سالگی می‌ توانند معافیت تحصیلی بگیرند .

وی افزود : افرادی هستند که به عنوان به مثال امسال خرداد ماه امسال دیپلم می ‌گیرند این افراد یک سال زمان دارد تا به خدمت سربازی بیاید یعنی تغییر تاریخ کنکور تغییری در وضعیت این ها ندارد چراکه تا خرداد سال آینده این افراد مهلت دارند تا دانشگاه قبول شوند .

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان کرد : بنابراین کسانی که در خرداد امسال دیپلم گرفتند یک سال زمان و مهلت معرفی دارند که برای خدمت سربازی بیایند . در واقع می ‌توانند در کنکور امسال که شهریور ماه برگزار می ‌شود ، شرکت کنند .

ارائه مهلت یک ساله به لیسانسه ‌ها از سوی دانشگاه
سردار مهری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه وضعیت خدمت مشمولان دانشجو که در مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد در حال تحصیل هستند و باید کنکور ارشد و یا دکترا می‌ دادند و الان زمان این آزمون هم به تأخیر افتاده است ، گفت : کسانی که در مقطع دکترا هستند یا مقاطع فوق لیسانس می ‌خواهند شرکت کنند بستگی به شرایط فرد داد . به عنوان مثال لیسانسه ‌ها ۵ سال وقت دارند . حتی اگر دچار مشکل شوند همانند کرونا که پیش آمده دانشگاه اجازه دارد ، کمیسیون برگزار می‌ کنند و یک سال به آن ها اجازه دهد که ادامه تحصیل بدهند .

وی خاطرنشان کرد : اگر مدت زمان تحصیل فردی بیشتر از ۵ سال برای گرفتن لیسانس پیوسته طول کشید و به دلیلی عقب افتاد در کمیسیون یک سال دیگر هم به او اجازه می‌ دهند . یعنی ۶ سال وقت دارد لیسانس خود را بگیرد و هیچ مشکلی هم از نظر وظیفه عمومی ندارد .

به گفته رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در حال حاضر دیپلمه ‌ای نداریم که اجازه شرکت در کنکور را نداشته باشد چراکه هر کسی الان دیپلم گرفت یک سال فرصت دارد تعیین تکلیف سربازی خود را انجام دهد و یک بار هم کنکور را اجازه دارد شرکت کند .

احتمال دادن یک بازه زمانی به مشمولانی که برای بار دوم می ‌خواهند کنکور بدهند
سردار مهری در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا احتمال دارد ستاد کل نیرو های مسلح برای کسانی که کنکور سال گذشته را قبول نشدند و امسال قصد داشتند تا بار دیگر در کنکور شرکت کنند ولی به دلیل کرونا و تعویق آزمون‌ ها این شانس را از دست دادند ، مهلتی در نظر بگیرد تا بتواند از شانس خود استفاده کنند ، گفت : این را مطلع نیستم مگر آموزش و پرورش یا هر نهاد دیگری از ستاد کل نیروهای مسلح درخواست کند و آنها تصمیم جدیدی در این باره بگیرند .

به گفته وی تا به این لحظه هنوز نه آموزش و پرورش و نه وزارت علوم و نه هیچ نهاد دیگری این درخواست را نه از ستاد کل نیروهای مسلح و نه از سازمان وظیفه عمومی ناجا نداشته است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در پایان گفت : تمامی دیپلمه ‌ها نگران نباشند و استرس هم نداشته باشند چراکه همه می ‌توانند یک بار در کنکور شرکت کنند .

منبع : مشخص شدن وضعیت سربازی کنکوری ها



:: بازدید از این مطلب : 440
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: با توجه به نیاز دانش آموزان آموزش و پرورش استثنایی به آموزش تکمیلی و رفع اشکال، بازگشایی مدارس استثنایی به شورای مدرسه واگذار شده است.

 

سید جواد حسینی در نشست شورای راهبری آموزش و پرورش استثنایی با اعلام تدوین شیوه نامه بازگشایی مدارس استثنایی اظهار داشت: با توجه به عدم دسترسی ۳۲ هزار از دانش آموزان با نیاز های ویژه به امکانات شبکه ای و ارتباطی این شیوه نامه با رویکرد پاسخگویی و رفع اشکالات دانش آموزان به صورت انفرادی تدوین شده است.

وی افزود: حضور دانش آموزان با نیاز های ویژه در مدارس اختیاری است و آموزش به صورت انفرادی، با همراهی ولی دانش آموز صورت می گیرد و رعایت همه نکات بهداشتی در مدارس با نظارت شورای مدرسه خواهد بود.

حسینی تصریح کرد: مراکز راهنمایی و مشاوره و مراکز ویژه اختلالات یادگیری مطابق با بخشنامه وزارتی بازگشایی خواهند شد.

معاون وزیر با بیان اینکه جهان با پدیده ناخواسته کرونا مواجه شده است و این پدیده همه ابعاد زندگی را تحت تاثیر خود قرار داده است، اظهار داشت: این پدیده سلامت، اقتصاد و اشتغال، روابط اجتماعی و آموزش و پرورش را تحت تاثیر قرار داده است و دولت ها در این شرایط در مربعی دنبال تعادل بین حوزه سلامت، روابط اجتماعی، اقتصاد و آموزش هستند.

وی افزود: در کشور ما هم تعادل بخشی بین حوزه سلامت و آموزش و پرورش توسط وزارت آموزش و پرورش در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه باید به گونه‌ای آموزش و پرورش تنظیم می شد که سلامت آسیب نبیند و به همین منظور طولانی ترین تعطیلات ناخواسته فیزیکی آموزش و پرورش در دنیا شکل گرفت اظهار داشت: فضای مجازی تعادل بخشی بین آموزش و سلامت را رقم زد.

وی گفت: در راستای تعادل بخشی بین حوزه سلامت و آموزش، وزارت آموزش و پرورش سریع ترین واکنش را نشان داد و علیرغم تعطیلی فضای فیزیکی مدارس آموزش تعطیل نشد و صدا و سیما و فضای مجازی به کمک آموزش آمدند.

حسینی افزود: حضور خلاقانه معلمان در بستر فضای مجازی و ادامه آموزش از این طریق دستاوردهای بزرگی را به همراه داشت و فقط در آموزش و پرورش استثنایی ۵ میلیون ساعت آموزش در بستر فضای مجازی تولید و ارائه شده است.

معاون وزیر با بیان اینکه فضای مجازی مکان جدیدی برای عمق بخشی به تعلیم و تربیت است اظهار داشت: بستر مجازی و دنیای دیجیتال در عصر کرونا کارکرد بزرگی در آموزش داشت و این کارکرد می تواند در بقیه ایام سال بویژه زمان تعطیلی مدارس بدلیل آلودگی هوا یا بلایای طبیعی ادامه داشته باشد.

حسینی با بیان اینکه آموزش و پرورش به دنبال شبکه ای مستقل، امن، با انعطاف، پر ظرفیت و اختصاصی بود و با این هدف شبکه شاد شکل گرفت افزود: ۴۸ درصد دانش آموزان آموزش و پرورش استثنایی، ۷۳ درصد معلمان، ۸۵ درصد کلاس ها و صد درصد مدارس و مدیران مدارس استثنایی به این شبکه متصل شده اند.

حسینی با بیان اینکه ۴۰ درصد دانش آموزان با نیازهای ویژه به هیچگونه امکانات ارتباطی و شبکه ای دسترسی ندارند اظهار داشت: ارسال بسته های آموزشی و افزایش کمی و کیفی آموزشهای منزل محور ازجمله فعالیت ویژه برای این دانش آموزان می باشد.

معاون وزیر با بیان اینکه راه اندازی پایگاه جامع محتوی آموزشی با هدف تحقق آموزش همه دانش آموزان در دستور کار قرار دارد اظهار داشت: در راستای راه اندازی بانک جامع آموزش، بیش از هزار اثر آموزشی همکاران در سراسر کشور جمع آوری شده است که پس ارزیابی، محتواهای مفید در اختیار دانش آموزان هدف قرار خواهد گرفت.

وی افزود: تولید محتوای استاندارد نیازمند استودیوی مناسب این کار است و با این هدف دو استودیوی تخصصی ویژه تولید محتوای آموزشی نابینایان و ناشنوایان در استان تهران راه اندازی شده است.

وی تصریح کرد: یک استودیو در استان سمنان با رویکرد ناتوانان ذهنی، استودیوی دیگری با رویکرد طیف اتیسم در استان خراسان رضوی و یک استودیو هم در سازمان با هدف پوشش نیاز های آموزشی تمامی گروه ها راه اندازی خواهد شد.

معاون وزیر با اشاره به محتوای آموزشی دانش آموزان با نیازهای ویژه گفت: در آموزش و پرورش استثنایی تاکنون ۵۵۶ عنوان کتاب از دوره پیش دبستان تا پایان متوسطه دوم وجود دارد که از این تعداد ۲۴۷ کتاب بریل، ۸۴ کتاب درشت خط و کتاب ۱۴۴ برای دانش آموزان با کم توانی ذهنی است.

وی افزود: قرار است محتوای همه این کتب در همه پایه ها در پایگاه جامع آموزش و با استفاده از ظرفیت استان ها و ۵ استودیوی تخصصی تهیه و در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.

معاون وزیر در ادامه با اشاره به طرح ایجاد مجتمع های تفریحی آموزشی و پرورشی با هدف آموزش غیر مستقیم به کودکان با نیازهای ویژه اظهار داشت: اصل طرح که در راستای مناسب سازی فضاهای آموزشی نیز هست بسیار خوب تدوین شده است و باید مدل کار طراحی شده و به شورای شهر کلانشهر ها، سازمان نوسازی مدارس و مجمع خیرین مدرسه ساز ارائه شود.

در این نشست دستورالعمل ویژه برگزاری امتحانات دانش آموزان با نیازهای ویژه به تصویب رسید.

 

منبع : بازگشایی مدارس استثنایی با نظر شورای مدرسه برای رفع اشکال دانش آموزان



:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

معاونت تربیت‌بدنی و سلامت، دستورالعمل برگزاری امتحانات و آزمون‌های تراکمی دانش آموزان در شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی را ابلاغ کرد .

 

معاونت تربیت‌بدنی و سلامت دستورالعمل برگزاری امتحانات و آزمون‌های تراکمی دانش آموزان در شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی در خصوص مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس جدید را به ادارات کل آموزش‌وپرورش استان‌ها ابلاغ کرد.

این پروتکل باهدف ایجاد محیطی ایمن برای پیشگیری از سرایت ویروس کرونای جدید (کووید ۱۹) بر پایه اصل فاصله‌گذاری اجتماعی (با تأکید بر اقدامات هوشمند) و نسخه o۳ دستورالعمل بازگشایی مدارس در شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی تنظیم و تصویب‌شده است و از زمان ابلاغ تا اعلام رسمی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در کشور، قابل استناد و لازم‌الاجراست. در صورت لزوم، اصلاح و بازبینی‌های ضروری در این پروتکل، بر اساس نظرات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و کمیته آموزش و پرورش ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا صورت خواهد پذیرفت.

در این دستورالعمل الزامات کلی با توجه به شرایط شیوع بیماری آمده است که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.

برگزاری آزمون در حوزه‌های امتحانی و مراکز آزمون منوط به داشتن امکانات فنی و اجرایی کامل شامل موارد ذیل است:

برنامه مدون گندزدایی کلید سطوح دارای امکان تماس زیاد مانند؛ تجهیزات، دستگیره، درب‌ها، میز و صندلی، شیرآلات، نرده پله‌ها، پریز و کلید‌های برق و کلیه وسایلی است که به‌طور عمومی و مشترک استفاده می‌شود.

تأمین صابون مایع و محلول‌های مناسب ضدعفونی‌کننده دست به مقدار کافی و متناسب (بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی و تأمین دپوی حداقل برای مصرف دو هفته مدرسه) در محل مدرسه.

تأمین فاصله‌گذاری مناسب و جلوگیری از تجمع در ورود به محل آزمون.

ابلاغ دستورالعمل برگزاری امتحانات دانش آموزان در شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی

تأمین فاصله‌گذاری مناسب برای صندلی‌ها در محل آزمون .

تهویه مناسب هوا در محل برگزاری جلسه آزمون .

آگاهی همه دانش آموزان، معلمین و کارکنان مدرسه از احتیاطات لازم در زمان شیوع بیماری از طریق ارائه آموزش‌های لازم.

لازم است اطلاع‌رسانی ویژه‌ای در خصوص الزامات بهداشتی برگزاری امتحانات، آزمون‌ها و ... باهدف پیشگیری و کنترل بیماری کووید-۱۹ و شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی با استفاده از تمامی ظرفیت‌های رسانه‌ای و ارتباطی (مانند؛ سامانه شاد، سامانه پیامکی و...) صورت پذیرد.

پیش از اجرای این پروتکل، ارائه آموزش‌های غیرحضوری لازم برای مدیران، کارکنان، کارشناسان، والدین و نیرو‌های خدماتی در خصوص این پروتکل و سایر دستورالعمل‌های ابلاغی در دستور کار قرار گیرد.

نصب تابلو‌های اطلاع‌رسانی مبنی بر اهمیت حفظ سلامت خود و دیگران براساس آموزه‌های بهداشتی و همچنین اعلام هشدار در ورودی‌های اصلی به‌منظور انصراف ورود افراد علامت دارد و مشکوک (دارای سابقه تماس با افراد مبتلا و یا تماس با افراد دارای علامت در دو هفته اخیر) صورت پذیرد.

نصب پوستر و بنر‌های آموزشی در تمام‌مسیر با تأکید بر رعایت اصول فاصله‌گذاری فیزیکی و تأکید بر حفظ سلامت دیگران انجام شود.

پوستر نحوه صحیح شستشوی دست باید در تمامی سرویس‌های بهداشتی و بالای هریک از روشویی‌ها نصب شود.

علائمی به‌منظور تعیین فاصله ایمن در محل ورود و خروج دانش آموزان و کارکنان نصب شود.

ضدعفونی‌کننده محل برگزاری امتحان و تجمع مراقبان، قبل و بعد از آزمون الزامی است.

در مناطق گرمسیری کشور که از سیستم‌های سرمایشی و تهویه استفاده می‌کنند، فرایند ضدعفونی باید با تأیید و نظارت کارشناس بهداشت، انجام شود.

در هر مکان یک‌بار آزمون به عمل آید و در صورت نیاز به تکرار آزمون برای گروه‌بندی، بافاصله حداقل دو ساعت پس از ضدعفونی انجام شود.

از بزرگ‌ترین فضا‌های موجود برای انتخاب مرکز آزمون و حضور دانش آموزان استفاده شود.

چینش صندلی‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که فاصله ۸/۱ تا ۲ متر بین آزمون دهندگان رعایت شود.

با اتمام زمان آزمون، از دانش آموزان خواسته شود تا در محل صندلی‌های خود نشسته و منتظر جمع‌آوری اوراق توسط مراقبان باشند، خروج دانش آموزان به‌گونه‌ای مدیریت شود که به‌صورت تک‌به‌تک محل آزمون را ترک کنند، درصورتی‌که دانش آموزان مایل به تحویل برگه قبل از اتمام زمان آزمون باشد، باید موضوع را به مراقب اعلام کرده و مراقب ضمن رعایت دستورالعمل امتحانات با دریافت برگه اجازه خروج دهد.

تصحیح کلیه اوراق امتحانی دانش آموزان باید با استفاده از دستکش یک‌بارمصرف انجام شود.

ابلاغ دستورالعمل برگزاری امتحانات دانش آموزان در شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی

استفاده از تجهیزات حفاظت فردی مانند دستکش و ماسک برای کارکنان و مراقبان مراکز آزمون الزامی است.

تجمع در محیط‌های خاص مدرسه از قبیل؛ دفتر، اتاق کپی و ... انجام نشود.

استفاده از ماسک برای دانش آموزان الزامی است، این موضوع باید قبلاً به اطلاع خانواده‌ها رسیده باشد و جهت اطمینان از حفظ سلامت دانش آموزان باید به تعداد ۱۰ درصد افراد حوزه آزمون، ماسک تهیه شود.

دانش آموزان باید از لوازم‌تحریر شخصی استفاده نمایند. جابجایی لوازم‌تحریر ممنوع است.

 

غربالگری
-لازم است در حوزه‌های آزمون، نیروی آموزش‌دیده (به تعداد موردنیاز) با همکاری مراکز خدمات جامع سلامت و با پوشش و لوازم حفاظت فردی مناسب و استاندارد برای غربالگری برپایه اندازه‌گیری حرارت بدن از طریق دستگاه‌های الکترونیکی بدون تماس و هم‌چنین سؤال در مورد سابقه بیماری و یا تماس با افراد علامت‌دار و مشکوک مستقر شود (استفاده از اولیای پزشک و پیراپزشک و مراقبین سلامت بلامانع است).

کلیه افرادی که مقرر است در امتحانات شرکت کنند و همین‌طور کارکنان، معلمین و ... لازم است روز قبل از آزمون  ثبت‌نام کرده و گزارش آن را به‌صورت پرینت، مشابه کارت ورود به جلسه، به مسئول برگزاری آزمون نشان دهند.

برای دانش آموزان بیمار یا مبتلابه بیماری زمینه‌ای: بیماری قلبی – عروقی، فشارخون، دیابت، بیماری‌های تنفسی زمینه‌ای و مزمن، شاخص توده بدنی، (BMI) بیشتر از ۴۰، بیماران با نقض ایمنی و تحت درمان با کورتیکواستروئید (پردنیزولون) بیش از ۵/۱۲ میلی گرم در روز بیش از دو هفته، بیماران تحت شیمی‌درمانی، دچار بدخیمی‌ها با افرادی که پیوند اعضاء شده‌اند، در صورت تأیید پزشک، آزمون به‌صورت انفرادی انجام شود.

کارکنان، مراقبان و افراد حاضر نباید از گروه‌های زیر باشند:

مادران باردار
بیماران با بیماری زمینه‌ای: بیماری قلبی– عروقی، فشارخون، دیابت، بیماری‌های تنفسی زمینه‌ای و مزمن، شاخص توده بدنی (BMI) بیشتر از ۴۰.

بیماران با نقض ایمنی: تحت درمان با کورتیکواستروئید (پردنیزولون) بیش از ۵/۱۲ میلی‌گرم در روز بیش از دو هفته، بیماران تحت شیمی‌درمانی، افراد دچار بدخیمی‌ها، افرادی که پیوند اعضاء شده‌اند.

جداسازی و ممانعت از ورود افراد مشکوک به بیماری (افراد دارای تب، سرفه خشک، تنگی نفس، اختلال بویایی و چشایی) و با انجام صورت‌جلسه برای دانش آموزان برای پیگیری‌های بعدی بلامانع است.

درصورتی‌که لازم باشد، با توجه به وجود یکی از علائم احتمالی بیماری در یک یا چند نفر از دانش آموزان یا کارکنان، ایزولاسیون موقت در مدرسه و در اتاقی تمیز که از قبل به این کار اختصاص داده‌شده باشد، انجام شود، سپس و در اسرع وقت افراد بزرگ‌سال به مراکز خدمات جامع سلامت ارجاع داده یا به خانه فرستاده شوند. همچنین دانش آموزان به والدین برای انتقال به خانه یا ویزیت در مرکز خدمات جامع خدمات سلامت، اطلاع‌رسانی شود. مربی بهداشت و مسئولین حوزه باید از قبل نسبت به این موارد آگاه و آماده باشد.

 

تغذیه
توزیع مواد خوراکی در محل آزمون ممنوع است.

برای آزمون‌های کوتاه‌تر از ۲ ساعت، خوردن هرگونه مواد خوراکی به جز آب آشامیدنی شخصی در زمان امتحان مجاز نیست.

برای آزمون‌های طولانی‌تر، لازم است به دانش آموزان در خصوص همراه داشتن مواد خوراکی سالم و لزوم رعایت ملاحظات بهداشتی قبل از خوردن مواد خوراکی اطلاع‌رسانی شود.

پذیرایی از مراقبان در زمان آزمون به‌جز استفاده از بطری آب شخصی ممنوع است.

 

منبع : ابلاغ دستورالعمل برگزاری امتحانات دانش آموزان



:: بازدید از این مطلب : 372
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

معاونت تربیت‌بدنی و سلامت، دستورالعمل برگزاری امتحانات و آزمون‌های تراکمی دانش آموزان در شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی را ابلاغ کرد .

 

معاونت تربیت‌بدنی و سلامت دستورالعمل برگزاری امتحانات و آزمون‌های تراکمی دانش آموزان در شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی در خصوص مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس جدید را به ادارات کل آموزش‌وپرورش استان‌ها ابلاغ کرد.

این پروتکل باهدف ایجاد محیطی ایمن برای پیشگیری از سرایت ویروس کرونای جدید (کووید ۱۹) بر پایه اصل فاصله‌گذاری اجتماعی (با تأکید بر اقدامات هوشمند) و نسخه o۳ دستورالعمل بازگشایی مدارس در شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی تنظیم و تصویب‌شده است و از زمان ابلاغ تا اعلام رسمی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در کشور، قابل استناد و لازم‌الاجراست. در صورت لزوم، اصلاح و بازبینی‌های ضروری در این پروتکل، بر اساس نظرات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و کمیته آموزش و پرورش ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا صورت خواهد پذیرفت.

در این دستورالعمل الزامات کلی با توجه به شرایط شیوع بیماری آمده است که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.

برگزاری آزمون در حوزه‌های امتحانی و مراکز آزمون منوط به داشتن امکانات فنی و اجرایی کامل شامل موارد ذیل است:

برنامه مدون گندزدایی کلید سطوح دارای امکان تماس زیاد مانند؛ تجهیزات، دستگیره، درب‌ها، میز و صندلی، شیرآلات، نرده پله‌ها، پریز و کلید‌های برق و کلیه وسایلی است که به‌طور عمومی و مشترک استفاده می‌شود.

تأمین صابون مایع و محلول‌های مناسب ضدعفونی‌کننده دست به مقدار کافی و متناسب (بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی و تأمین دپوی حداقل برای مصرف دو هفته مدرسه) در محل مدرسه.

تأمین فاصله‌گذاری مناسب و جلوگیری از تجمع در ورود به محل آزمون.

ابلاغ دستورالعمل برگزاری امتحانات دانش آموزان در شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی

تأمین فاصله‌گذاری مناسب برای صندلی‌ها در محل آزمون .

تهویه مناسب هوا در محل برگزاری جلسه آزمون .

آگاهی همه دانش آموزان، معلمین و کارکنان مدرسه از احتیاطات لازم در زمان شیوع بیماری از طریق ارائه آموزش‌های لازم.

لازم است اطلاع‌رسانی ویژه‌ای در خصوص الزامات بهداشتی برگزاری امتحانات، آزمون‌ها و ... باهدف پیشگیری و کنترل بیماری کووید-۱۹ و شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی با استفاده از تمامی ظرفیت‌های رسانه‌ای و ارتباطی (مانند؛ سامانه شاد، سامانه پیامکی و...) صورت پذیرد.

پیش از اجرای این پروتکل، ارائه آموزش‌های غیرحضوری لازم برای مدیران، کارکنان، کارشناسان، والدین و نیرو‌های خدماتی در خصوص این پروتکل و سایر دستورالعمل‌های ابلاغی در دستور کار قرار گیرد.

نصب تابلو‌های اطلاع‌رسانی مبنی بر اهمیت حفظ سلامت خود و دیگران براساس آموزه‌های بهداشتی و همچنین اعلام هشدار در ورودی‌های اصلی به‌منظور انصراف ورود افراد علامت دارد و مشکوک (دارای سابقه تماس با افراد مبتلا و یا تماس با افراد دارای علامت در دو هفته اخیر) صورت پذیرد.

نصب پوستر و بنر‌های آموزشی در تمام‌مسیر با تأکید بر رعایت اصول فاصله‌گذاری فیزیکی و تأکید بر حفظ سلامت دیگران انجام شود.

پوستر نحوه صحیح شستشوی دست باید در تمامی سرویس‌های بهداشتی و بالای هریک از روشویی‌ها نصب شود.

علائمی به‌منظور تعیین فاصله ایمن در محل ورود و خروج دانش آموزان و کارکنان نصب شود.

ضدعفونی‌کننده محل برگزاری امتحان و تجمع مراقبان، قبل و بعد از آزمون الزامی است.

در مناطق گرمسیری کشور که از سیستم‌های سرمایشی و تهویه استفاده می‌کنند، فرایند ضدعفونی باید با تأیید و نظارت کارشناس بهداشت، انجام شود.

در هر مکان یک‌بار آزمون به عمل آید و در صورت نیاز به تکرار آزمون برای گروه‌بندی، بافاصله حداقل دو ساعت پس از ضدعفونی انجام شود.

از بزرگ‌ترین فضا‌های موجود برای انتخاب مرکز آزمون و حضور دانش آموزان استفاده شود.

چینش صندلی‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که فاصله ۸/۱ تا ۲ متر بین آزمون دهندگان رعایت شود.

با اتمام زمان آزمون، از دانش آموزان خواسته شود تا در محل صندلی‌های خود نشسته و منتظر جمع‌آوری اوراق توسط مراقبان باشند، خروج دانش آموزان به‌گونه‌ای مدیریت شود که به‌صورت تک‌به‌تک محل آزمون را ترک کنند، درصورتی‌که دانش آموزان مایل به تحویل برگه قبل از اتمام زمان آزمون باشد، باید موضوع را به مراقب اعلام کرده و مراقب ضمن رعایت دستورالعمل امتحانات با دریافت برگه اجازه خروج دهد.

تصحیح کلیه اوراق امتحانی دانش آموزان باید با استفاده از دستکش یک‌بارمصرف انجام شود.

ابلاغ دستورالعمل برگزاری امتحانات دانش آموزان در شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی

استفاده از تجهیزات حفاظت فردی مانند دستکش و ماسک برای کارکنان و مراقبان مراکز آزمون الزامی است.

تجمع در محیط‌های خاص مدرسه از قبیل؛ دفتر، اتاق کپی و ... انجام نشود.

استفاده از ماسک برای دانش آموزان الزامی است، این موضوع باید قبلاً به اطلاع خانواده‌ها رسیده باشد و جهت اطمینان از حفظ سلامت دانش آموزان باید به تعداد ۱۰ درصد افراد حوزه آزمون، ماسک تهیه شود.

دانش آموزان باید از لوازم‌تحریر شخصی استفاده نمایند. جابجایی لوازم‌تحریر ممنوع است.

 

غربالگری
-لازم است در حوزه‌های آزمون، نیروی آموزش‌دیده (به تعداد موردنیاز) با همکاری مراکز خدمات جامع سلامت و با پوشش و لوازم حفاظت فردی مناسب و استاندارد برای غربالگری برپایه اندازه‌گیری حرارت بدن از طریق دستگاه‌های الکترونیکی بدون تماس و هم‌چنین سؤال در مورد سابقه بیماری و یا تماس با افراد علامت‌دار و مشکوک مستقر شود (استفاده از اولیای پزشک و پیراپزشک و مراقبین سلامت بلامانع است).

کلیه افرادی که مقرر است در امتحانات شرکت کنند و همین‌طور کارکنان، معلمین و ... لازم است روز قبل از آزمون  ثبت‌نام کرده و گزارش آن را به‌صورت پرینت، مشابه کارت ورود به جلسه، به مسئول برگزاری آزمون نشان دهند.

برای دانش آموزان بیمار یا مبتلابه بیماری زمینه‌ای: بیماری قلبی – عروقی، فشارخون، دیابت، بیماری‌های تنفسی زمینه‌ای و مزمن، شاخص توده بدنی، (BMI) بیشتر از ۴۰، بیماران با نقض ایمنی و تحت درمان با کورتیکواستروئید (پردنیزولون) بیش از ۵/۱۲ میلی گرم در روز بیش از دو هفته، بیماران تحت شیمی‌درمانی، دچار بدخیمی‌ها با افرادی که پیوند اعضاء شده‌اند، در صورت تأیید پزشک، آزمون به‌صورت انفرادی انجام شود.

کارکنان، مراقبان و افراد حاضر نباید از گروه‌های زیر باشند:

مادران باردار
بیماران با بیماری زمینه‌ای: بیماری قلبی– عروقی، فشارخون، دیابت، بیماری‌های تنفسی زمینه‌ای و مزمن، شاخص توده بدنی (BMI) بیشتر از ۴۰.

بیماران با نقض ایمنی: تحت درمان با کورتیکواستروئید (پردنیزولون) بیش از ۵/۱۲ میلی‌گرم در روز بیش از دو هفته، بیماران تحت شیمی‌درمانی، افراد دچار بدخیمی‌ها، افرادی که پیوند اعضاء شده‌اند.

جداسازی و ممانعت از ورود افراد مشکوک به بیماری (افراد دارای تب، سرفه خشک، تنگی نفس، اختلال بویایی و چشایی) و با انجام صورت‌جلسه برای دانش آموزان برای پیگیری‌های بعدی بلامانع است.

درصورتی‌که لازم باشد، با توجه به وجود یکی از علائم احتمالی بیماری در یک یا چند نفر از دانش آموزان یا کارکنان، ایزولاسیون موقت در مدرسه و در اتاقی تمیز که از قبل به این کار اختصاص داده‌شده باشد، انجام شود، سپس و در اسرع وقت افراد بزرگ‌سال به مراکز خدمات جامع سلامت ارجاع داده یا به خانه فرستاده شوند. همچنین دانش آموزان به والدین برای انتقال به خانه یا ویزیت در مرکز خدمات جامع خدمات سلامت، اطلاع‌رسانی شود. مربی بهداشت و مسئولین حوزه باید از قبل نسبت به این موارد آگاه و آماده باشد.

 

تغذیه
توزیع مواد خوراکی در محل آزمون ممنوع است.

برای آزمون‌های کوتاه‌تر از ۲ ساعت، خوردن هرگونه مواد خوراکی به جز آب آشامیدنی شخصی در زمان امتحان مجاز نیست.

برای آزمون‌های طولانی‌تر، لازم است به دانش آموزان در خصوص همراه داشتن مواد خوراکی سالم و لزوم رعایت ملاحظات بهداشتی قبل از خوردن مواد خوراکی اطلاع‌رسانی شود.

پذیرایی از مراقبان در زمان آزمون به‌جز استفاده از بطری آب شخصی ممنوع است.

 

منبع : ابلاغ دستورالعمل برگزاری امتحانات دانش آموزان



:: بازدید از این مطلب : 418
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: امتحانات دانش‌آموزان پایه دوازدهم به دلیل نهایی بودن و شرکت در کنکور و دانش‌آموزان پایه نهم به دلیل وجود هدایت تحصیلی، حضوری است .

علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در برنامه زنگ هفت شبکه آموزش، اظهار کرد : بر اساس مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا از ساعت ۸ شنبه 27 اردیبهشت، مدارس کشور بازگشایی می‌شود اما به این مفهوم است که معلمان، مدیران و کارکنان مدارس در مدرسه حاضر می‌شوند و دانش‌آموزان، برای رفع اشکال در مدرسه حضور می‌یابند.

وی با بیان اینکه حضور دانش‌آموزان در مدرسه، داوطلبانه و بر حسب نیاز است، گفت: در واقع بیشتر این هدف‌گذاری برای آن دسته از دانش‌آموزانی است که به هر دلیل نتوانستند از خدمات غیرحضوری و فضای مجازی بهره‌مند شوند و این فرصت برای آنها فراهم شده است تا بتوانند در مدرسه برای رفع اشکال و خدمات آموزشی بهره‌مند شوند.

کمرئی با تأکید بر اینکه کیفیت آموزش و استمرار آن دغدغه اصلی نظام آموزشی و خانواده‌هاست، افزود: تعطیلات طولانی مدتی که امسال داشتیم باعث اختلال در نظام آموزشی شد و یک وقت طولانی در نظام آموزشی ایجاد کرد و طبیعی است که بر کیفیت نظام آموزش تأثیر بگذارد و به همین دلیل دغدغه ما بازگشت به مدرسه بود اما با توجه به اینکه باید مسائل امنیت و سلامت دانش‌آموزان در اولویت است تا زمانی که مجوز ستاد ملی مدیریت کرونا صادر نشد، مدارس برای رفع اشکال هم دایر نشد.

وی با اشاره به آموزش‌های تلویزیونی، ادامه داد: حدود ۲ هزار برنامه در آموزش تلویزیونی با پوشش 97 درصدی داشتیم اما اینکه چقدر دانش‌آموزان پای برنامه‌های تلویزیون بنشینند، آماری نداریم و در کنار آن هم، آموزش در فضای مجازی رایج شد و معلمان، دانش‌آموزان خود را تحت پوشش قرار دادند؛ در شبکه شاد هم حضور ۶۵ درصدی دانش‌آموزان را شاهد هستیم اما در مناطق محروم این نگاه وجود داشت که ممکن است برخی دانش‌آموزان از این خدمات استفاده نکرده باشند اگرچه برای آنها نیز جزوات آموزشی و درس‌نامه را ارسال کرده بودیم ولی این یک ماه را ایجاد کردیم تا اگر دانش‌آموزان احساس کردند که به امکانات آموزشی دسترسی نداشتند از آن بهره‌مند شوند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات پایان سال دانش‌آموزان گفت: امتحانات در پایه دوازدهم به صورت نهایی و حضوری است که از ۱۷ خرداد آغاز شده و تا ۱۶ تیر نیز ادامه دارد و همچنین تا دهم خرداد می‌توانند از امکانات مدارس بهره‌مند شوند و رفع اشکال کنند چون سال سرنوشت سازی است.

وی اضافه کرد: در پایه نهم نیز با توجه به اینکه دانش‌آموزان هدایت تحصیلی دارند، امتحاناتشان به صورت حضور خواهد بود ضمن اینکه این دسته از دانش آموزان ممکن است بخواهند در امتحانات مدرسه نمونه دولتی شرکت کنند و معدل در قبولی آنها ۵۰ درصد اثر دارد.

کمرئی تصریح کرد: امتحانات پایه‌های هفتم، هشتم، دهم و یازدهم به صورت غیر حضوری است و بر اساس سوابق معلم از آموزش دانش‌آموز و ارزشیابی در طول سال، انجام می‌شود و مرجع آن نیز معلم همان کلاس است.

وی در خصوص آموزش‌های تلویزیونی گفت: در پایه متوسطه اول تمام محتوا تا تا پایان اردیبهشت به اتمام می‌رسد و در متوسطه دوم در شاخه نظری 182 درس بوده که تا پایان اردیبهشت تمام می‌شود و درشاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش هم آموزش دروس شایستگی‌های غیر فنی، پایه و دروس عمومی ارائه شده است ولی در زمینه دروس مهارتی این امکان فراهم نبود.

 

منبع : مشخص شدن نحوه برگزاری امتحانات پایان سال دانش آموزان



:: بازدید از این مطلب : 586
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 ارديبهشت 1399 | نظرات ()