نوشته شده توسط : sevda

نتایج اولیه کارشناسی ارشد بدون کنکور دانشگاه علم و صنعت برای سال تحصیلی 99 - 1400 اعلام شد . 

لازم به ذکر است اسامی نهایی به محض باز شدن پرتال سازمان سنجش در سامانه وارد خواهد شد و بعد از ورود به پرتال ، امکان ثبت نام برای دانشگاه دیگری وجود نخواهد داشت . لذا افرادی که قصد تجدید نظر و انصراف دارند ، بایستی هر چه زودتر انصراف خود را پس از تکمیل نمودن فرم انصراف ، با توجه به شرایط خاص پیش آمده به صورت ایمیل به دانشکده و دفتر استعدادهای درخشان اعلام نمایند . لازم به ذکر است ، قبولی نهائی پذیرفته شدگان منوط به احراز شرایط صلاحیت عمومی و تایید سازمان سنجش آموزش کشور می‏ باشد و همچنین حداکثر تا تاریخ 99.6.31 فارغ التحصیل گردند . نحوه و تاریخ ثبت نام متعاقباً اعلام خواهد شد . همچنین اسامی سایر دانشکده ها نیز در حال بررسی و تکمیل بوده و در اسرع وقت در روزهای آینده بر روی سایت دفتر استعدادهای درخشان اطلاع رسانی خواهد شد .

 

برای مشاهده اسامی پذیرفته شدگان ارشد بدون آزمون هر دانشکده روی لینک مربوطه کلیک کنید .

 

دانشکده برق ( دانشگاه علم و صنعت )

دانشکده برق ( سایر دانشگاه ها )

دانشکده صنایع ( دانشگاه علم و صنعت )

دانشکده صنایع ( دانشگاه علم و صنعت )

گروه زبان

دانشکده پیشرفت ( دانشگاه علم و صنعت )

دانشکده فیزیک ( دانشگاه علم و صنعت )

دانشکده فیزیک ( سایر دانشگاه ها )

دانشکده شیمی ( سایر دانشگاه ها )

 

منبع : اعلام نتایج اولیه کارشناسی ارشد بدون کنکور دانشگاه علم و صنعت



:: بازدید از این مطلب : 668
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

معاون خط مشی‌گذاری ستاد علم و فناوری از تعاملات با مجلس برای حل بخشی از مشکلات سهمیه های کنکور خبر داد و گفت: بخشی از این مشکلات در تعامل با مجلس حل خواهد شد.

درباره آخرین وضعیت ساماندهی کنکور و سهمیه‌های آن گفت: مجموعه سیاست‌های مربوط به کنکور و سهمیه آن آماده شده ولی به دلیل شیوع کرونا و عدم برگزاری جلسات حضوری، هنوز مصوب نشده است.

وی ادامه داد: اگر شرایط عادی شود و ما بتوانیم جلسه حضوری برگزار کنیم، می‌توانیم موارد اعلام شده را مصوب کنیم. البته تعاملات با مجلس نیز صورت گرفته که بخشی از بحث مشکلات سهمیه‌ها در تعامل با مجلس حل خواهد شد.

معاون خط مشی گذاری ستاد علم و فناوری تاکید کرد: سیاست‌های ساماندهی کنکور و سهمیه‌های آن، اول باید در شوراهای مربوطه دبیرخانه تأیید و سپس در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شود.

سوزنچی خاطرنشان کرد: ساماندهی کنکور و سهمیه‌های آن به آزمون سراسری سال ۹۹ نمی‌رسد.

 

منبع : حل بخشی از مشکلات سهمیه های کنکور در تعامل با مجلس



:: بازدید از این مطلب : 702
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

جمع بندی یکی از مهم ترین مراحل آمادگی برای کنکور سراسریه و تاثیر زیادی توی نتیجه کنکور داوطلبا داره . جمع بندی درست و اصولی فاکتور مهمی برای موفقیت تو کنکور رشته های ریاضی ، تجربی و انسانیه . هرسال خیلی از داوطلبای کنکور سراسری به خاطر کوتاهی تو مرحله جمع بندی موفق به کسب نتیجه دلخواهشون نمیشن .


دوران جمع بندی یکی از طلایی ترین فرصتای کنکور رشته های نظریه ( ریاضی ، تجربی ، انسانی ) . در نظر داشته باشین که اگه بتونین از این فرصت درست و خوب استفاده کنین شاهد پیشرفتای زیادی تو نتیجه کارتون هستین . ممکنه خیلی از داوطلبا سوالایی راجع به جمع بندی ذهنشون رو به خودش مشغول کرده باشه . سوالایی از قبیل : جمع بندی چیه ؟ چجوری انجام میشه ؟ تو چه زمانی باید شروع به جمع بندی مطالب کرد و ... 

اگه بخوایم یک تعریف جامع و کوتاه از جمع بندی داشته باشیم می تونیم بگیم جمع بندی یعنی مرتب کردن اطلاعات تو ذهن برای دسترسی راحت تر به مطالب ! که اگه این مرتب کردن به درستی انجام نگیره با این که شاید تلاش زیادی کرده باشین ولی متاسفانه توانایی استفاده درست از اطلاعاتتون رو نمی تونین داشته باشین . جمع بندی خوب باعث طبقه بندی مرتب اطلاعات تو ذهن داوطلب و در نتیجه باعث استفاده درست تو زمان و فرصت مناسب میشه اما اگه جمع بندی انجام نگیره همه اون اطلاعاتی که یادگرفتین و تو حافظتون جمع کردین متاسفانه به هیچ دردی نمیخوره ! به خاطر اهمیت زیادی که جمع بندی داره تو این مقاله در باره اهمیت جمع بندی و نحوه اون توضیح دادیم پس تا آخر این مقاله همراهمون باشین .

 


اهمیت جمع بندی کنکور سراسری به صورت اصولی

 قبل از هرچیزی باید اهمیت جمع بندی مطالب درسی براتون مشخص بشه تا بدونین که چرا جمع بندی اینقدر مهمه و روش تاکید میشه برای دونستن اهمیت جمع بندی در نظر داشته باشین تا زمان برگزاری آزمون سراسری زمان زیادی نمونده . همه داوطلبای کنکور چه اونایی که تلاششون رو کردن و با برنامه درس خوندن و چه افرادی که کوتاهی کردن و بی برنامه پیش رفتن ، می دونن که باید برای این فرصت باقی مونده ، برنامه ریزی درستی داشته باشن ، تا بتونن تو این ماراتن بزرگ نتیجه دلخواه رو بگیرن .

 

یکی از مهم‌ترین بازه های زمانی برای آمادگی تو کنکور " فرصت های طلایی جمع بندیه " که اصطلاحا اکثر مشاورا بهش " زمان های استراتژیک کنکور " هم میگن . اهمیت دوران جمع‌بندی و روش برنامه‌ریزی تو این دوره بیشتر به خاطر : طبقه بندی تمام مطالب مطالعه شده برای دسترسی راحت تر سر جلسه کنکوره ، برنامه ریزی درست تو این بازه زمانی باعث میشه تا از وقتتون به درستی استفاده کرده و روش های درست و اصولی جمع بندی رو پیاده کنین .

 

 بنابراین باید به فکر بهترین روش تو دوران جمع بندی باشین ، روشی که باعث مرور مطالب ، تمرین و تکرار ، تست زنی و افزایش سرعت اون شده و هم تداعی کننده جلسه کنکور برای داوطلب باشه تا بتونه آمادگیتون رو برای روز آزمون چندین برابر کرده و در نتیجه کاهش استرس رو به همراه داشته باشه .

 





بهترین زمان شروع جمع بندی کنکور

با توجه به این که حجم مطالبی که برای کنکور سراسری خونده میشه زیاده لازمه تا تو بازه های مشخصی مرور و جمع بندی مطالب انجام بگیره . داوطلبای کنکوری به خاطر حجم زیاد مطالب و سنگین بودن رقابت توی کنکور سراسری ، از تابستون شروع به خوندن دروس پایه و دوازدهمشون می کنن . حدود 12 ماه باید تمام مطالب مطرح شده برای آزمون سراسری رو بخونن . با توجه به این قضیه بهترین زمان برای انجام جمع بندی مطالب درسی ، 3 بار تو ساله .

 

 اولین بازه زمانی جمع بندی مطالب توی شهریور ماهه : اصولا 1/3 مطالب پایه تا شهریور ماه خونده میشه و بهترین فرصته تا زمانی که حجم مطالب کم تره بخواین جمع بندیش رو انجام بندین تا با دونستن وضعیت تحصیلیتون تو چند ماه گذشته بتونین تو بازه های مرور مطالب کارتون رو ساده تر کرده و هم صرفه جویی تو زمان رو داشته باشین .

 

 دومین بازه جمع بندی دوم توی دی ماه بعد از اتمام امتحانات نوبت اول : با اتمام امتحانات نوبت اول پایه دوازدهم ، حجم دروس پایه و سال دوازدهم به نصف رسیده و دوباره جمع بندی مطالب به همون شیوه جمع بندی اولیه انجام می شه چون حجم مطالب هنوز کمه جمع بندی حدود دو هفته زمان میبره .

 

 سومین جمع بندی دهه دوم اردیبهشت ماه : این مرحله از جمع بندی مهم ترین و طلایی ترین فرصت برای همه دانش آموزاست چون تقریبا تمام مطالب درسی تموم شده و حالا تثبیت نهایی مطالب انجام می شه . چیزی که تو جمع بندی نهایی متفاوته نحوه انجام این کار با دو مرحله قبل و تاثیر گذاریش تو نتیجه آزمونه .

 

 تو بازه های جمع بندی علاوه بر مرور و جمع بندی ، می تونین حدود رتبتون رو از طریق نرم افزار تخمین رتبه تحصیلیکو  با میانگین درصداتون تو هر درس به دست بیارین .


اصولی ترین نحوه جمع بندی مطالب درسی

با توجه به مشخص شدن اهمیت جمع بندی کنکور سراسری باید توجه داشته باشین که از دست دادن این بازه ها ، کار اشتباهیه و کمیت مطالعه تو این دوره خیلی رو کیفیت کار شما و در نهایت روی نتیجه کنکورتون تاثیر میذاره و می تونه اون رو خیلی خیلی تغییر بده . حالا میرسیم به این که چجوری جمع بندی مباحث رو انجام بدیم . هدف از انجام جمع بندی ، رفع اشکال و مشخص کردن وضعیت تحصیلیتونه تا بتونه به افزایش راندمانتون کمک کنه .

 

 اولین کاری که تو هر کدوم از بازه های جمع بندی باید انجام بشه تهیه یک جدول مطابق جدول زیر برای تمامی مباحثه که مشخص کننده وضعیت تحصیلیتون تو همه این مباحثه . ممکنه الان پیش خودتون بگین که یک سری از این مطالب رو نخوندین و نوشتشون به دردتون نمی خوره و وقتتون رو می گیره . اما هدف از انجام این کار اینه که با دونستن شرایط واقعیتون تو هر مبحث بتونین برای ادامه مسیرتون یک برنامه ریزی درست مطابق وضعیتتون داشته باشین تا بدونین برای مرور هر مبحث چه قدر زمان بزارین و چه کارایی انجام بدین .

 

     نام درس    مبحث    وضعیت مطالعه    وضعیت تست    میانگین درصد
ریاضیات    تابع    خوب    کم    70
مثلثات    ضعیف    زیاد    10
مشتق    متوسط    متوسط    20
ادبیات    قرابت معنایی    متوسط    متوسط    40
آرایه ادبی    خوب    زیاد    70
تاریخ ادبیات    خوب    کم    50

همونطور که تو تصویر می بینین 3 دسته درس داریم درسای قوی ، متوسط و ضعیف . مشخصه نحوه مطالعه و جمع بندی برای همه این درسا با هم متفاوته . بطور مثال توی مباحثی که قوی هستین سعی می شه بیشتر تمرکز ، رو تو تست زنی گذاشته شه تا مهارت و سرعتتون تو این زمینه بالاتر بره و تو بازه های مرور درسا ، از خلاصه نویسیه مطالب استفاده کنین . برای دروس ضعیف و قوی هم به این شکل یعنی با توجه به شرایط علمیتون برنامه ریزی میشه .

 

 خیلی از داوطلبا هستن که مطالب درسی رو به خوبی می خونن و تلاشه خیلی خوبی هم دارن اما به خاط زیاد بودن حجم مطالب یا فرار بودن درس ، تو تایم کمی اون مباحث رو فراموش می کنن . پیشنهاد  می کنین برای برطرف کردن این مشکل حتما مقاله زیر رو بخونین .

 

 اما تو دوران استراتژیک جمع بندی ( جمع بندی نهایی ) شرایط و نحوه عملکرد متفاوت تره . حدود 2 ماه فرصت دارین تا تمام مطالبی که خونده شده رو توی ذهنتون طبقه بندی کنین . تو شروع این جمع بندی دوباره یه لیست از آخرین وضعیتتون تو تمام مباحث مشخص کنین تا شرایطتون تو تمام مباحث رو بدونین و با توجه به وضعیت خودتون تو مباحث اقدام به جمع بندی کنین .

 

 برای جمع بندی تو این مرحله سعی کنین تا با استفاده از روش های شبیه ساز کنکور ، شرایط جلسه کنکور رو برای خودتون ایجاد کنین تا استرس جلسه آزمون براتون کم تر بشه . روش شبیه سازی کنکور یعنی سوالای مربوط به کنکور سالای گذشته یا سوالای آزمونای جامع رو با همون شرایط و زمان شروع به حل کنین تا سرعت و دقتتون رو بسنجین و برای بهتر شدن خودتون تلاش کنین  .

بعد از انجام این آزمونا شروع به تحلیل آزمون کرده و تک به تک سوالارو بررسی کرده و در صورتی که تو مبحثی مشکل داشتین با استفاده از خلاصه هاتون یا در صورت نداشتن از کتابی معتبر برای دوره جمع بندی اقدام به برطرف کردن ایراداتتون کنین . اگه به موقع شروع کنین و بهترین زمان بندی رو داشته باشین قطعا می تونین با مرور چند باره درسا ، تو نتیجه کار شاهد موفقیت باشین !

 اگه دنبال کامل ترین و بهترین روش برای تحلیل آزمونای آزمایشی هستین با خوندن مقاله زیر می تونین بهترین روشای تحلیل آزمون رو یاد بگیرین .

در ادامه بخوانید : کامل ترین روش تحلیل آزمون های آزمایشی
اگه بعد از خوندن این مقاله سوال و یا ابهامی در مورد نحوه جمع بندی کنکور داشتین ، می تونین از کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کمک بگیرین . همچنین شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و همه سوالای خودتون رو از کارشناسای مجرب این مرکز بپرسین . پیشنهاد می کنیم با عضویت تو کانال کنکور سراسری تحصیلیکو از تموم اخبار مرتبط با کنکور سراسری مطلع بشین .

 



سوالات متداول

1- با توجه به اینکه همه مطالب درسی رو نخوندم ، چه جوری برای کنکور جمع بندی کنم ؟  
همه افراد می تونن جمع بندی کنکور روداشته باشن فقط نحوه جمع بندیشون متفاوته که تو متن مقاله به طور کامل گفته شده .

2- تو دوران جمع بندی حتما باید از تستای سال گذشته استفاده کنیم؟
شبیه ترین سوالا به کنکور سوالای کنکور سنوات گذشتس اما در صورت عدم دسترسی به این سوالا می تونین از راهکار های داده شده تو متن مقاله استفاده کنین .

3- تو دوران جمع بندی بیشتر روی چه مباحثی باید وقت بزاریم ؟
با استفاده از جدول وضعیت آموزیشیتون که تو متن مقاله گفته شده می تونین متوجه بشین رو کدوم درسا وقت بیشتری بزارین .

منبع : بهترین روش جمع بندی کنکور سراسری



:: بازدید از این مطلب : 684
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda


تحلیل آزمون باعث میشه تا بدونین تو چه مباحثی مشکل دارین ، دلیل درست یا غلط زدن سوالاتون توی آزمون بر اساس بی دقتی بوده یا عدم تسلط به اون مبحث و ... . در اصل با تحلیل آزمون درست و اصولی می تونین وضعیت خودتون رو به خوبی بسنجین و با توجه به وضعیتتون برنامه ریزی خوبی رو داشته باشین .

فرآیند یادگیری تو چند مرحله انجام میشه که آخرین و مهم ترین مرحله یادگیری ، تحلیل آزمونه .  سوالای زیادی از قبیل" تحلیل آزمون یعنی چی ؟ چطوری انجام میشه ؟ چه استفاده ای میشه ازش داشت ؟ تحلیل آزمون اصولی چجوری انجام می گیره ؟ و این که با تحلیل آزمون می خوایم به کجا برسیم ؟ ذهن خیلیا رو به خودش مشغول کرده . همه کسایی که میخوان یک برنامه ریزی درست داشته باشن باید وضعیت واقعی خودشون رو به درستی بدونن ، تحلیل آزمون می تونه برای سنجیدن وضعیت واقعی توی درسا خیلی کمکتون کنه .

تو این مقاله به تمام سوالایی که درباره تحلیل آزمون ممکن ذهنتون رو به خودش مشغول کنه جواب دادیم و نحوه اصولی و درست تحلیل آزمونای آزمایشی رو بهتون گفتیم ، برای یادگیری تمام این نکات تا آخر این مقاله همراهمون باشین .


تعریف کلی تحلیل آزمون و مزایای آن

تحلیل آزمون یعنی اختصاص دادن زمان مشخصی برای بررسی تک به تک و جزء به جزء سوالای آزمون آزمایشی بعد از برگزاری آزمون . با توجه به تعداد سوالای آزمونا توی تمام گروه های آزمایشی این کار با توجه به وضعیتتون بین 2 تا 3 ساعت زمان میبره تا بتونین نقاط ضعف و قوتتون توی مباحث اون آزمون به دست بیارین .

تحلیل آزمون تو همون روز آزمون انجام می شه . اما لازم نیست که بلافاصله بعد از اتمام آزمون آزمایشی شروع بشه چون بعد از آزمون آزمایشی قطعاً خسته این و احتیاج به استراحت دارین پس اولین کار بعد از آزمون استراحته .

مزایای تحلیل آزمون
​افزایش تسلط تو آزمونای بعدی 

اطلاع از نواقص مراحل یادگیری

 آگاهی از نقاط ضعف وقوت

یادگیری تمام نکات و فنون آزمون دادن

 

 برای تحلیل آزمون حتما باید درصداتون تو هر درس رو بگیرین تا بتونین وضعیت خودتون رو بسنجین برای گرفتن درصد همه درساتون می تونین با داشتن تعداد سوالای درست و غلطتتون از نرم افزار تخمین درصد تحیلیکو استفاده کنین ، برای استفاده از این نرم افزار مقاله زیر رو بخونین .

 

اهمیت تحلیل آزمون

آزمون دادن به تنهایی و بدون تحلیل و رفع اشکال بی فایدست و نه تنها کمکی بهتون نمی کنه بلکه وقتتون رو هم می گیره . تحلیل آزمونای آزمایشی باعث میشه عملکردتون رو تو یه بازه زمانی مشخص با مباحث از پیش تعیین شده بسنجین و بتونین نقاط ضعف و قوت خودتون رو بررسی کنین و شرایطتتون رو از چیزی که هست ، بهتر کنین . بطور مثال اگه شرایط آزمونتون خوبه به سمت عالی و اگه وضعیت آزمونتون ضعیف بود به سمت خوب تر شدن برید . آزمون دادن به شرطی باعث پیشرفت میشه که حتما تحلیل آزمون انجام بگیره . 

توی آزمونای آزمایشی با سه دسته سوال مواجهین که تحلیل هرکدوم از این دسته ها کمک شایانی بهتون میکنه . با بررسی سوالای غلط ، درست و نزده ها شروع به علت یابی مشکلاتتون در آزمون  آزمایشی می کنین تا به یه نتیجه گیری کلی از وضعیتتون و راه های برطرف کردن مشکلاتتون برسین .

در نتیجه تحلیل آزمون کمکتون میکنه تا این مشکل رو پایه ای و اصولی حلش کنین . تا زمانی که آزموناتون رو تحلیل نکنین متوجه اشتباه خودتون نشده ، اون رو اصلاح نمی کنین و توی آزمونا دیگه هم اشتباهاتتون تکرار میشه اما با تحلیل آزمون جلوی اشتباهات بعدی به راحتی گرفته میشه .

در حقیقت با تحلیل آزمون مشکلاتتون رو ریشه یابی می کنین و دلایلی که ممکنه باعث اشتباه جواب دادن یا اصلا جواب ندادن به سوالای آزمونتون شده کدوم یکی از این دلایله : عدم تسلط روی اون مبحث ، شانسی جواب دادن به سوال ، اشتباه محاسباتی ، اشتباه دیدن اعداد یا نداشتن زمان کافی برای حل تست . زمانی که شروع به تحلیل آزمون می کنین با توجه به شرایطتون توی هر درس یه سری راه حلا به ذهنتون میرسه که به بهبود وضعیتتون توی آزمونا خیلی کمک می کنه .

 

  اگه شما هم به دنبال برنامه ریزی دقیق تر برای مطالعه دروستون هستین با خوندن مقاله زیر می تونین حداقل درصدای لازم برای قبولی تو رشته مورد علاقتون رو بدونین .

مراحل تحلیل آزمون

تحلیل آزمون درست و اصولی از چندین مرحله تشکیل میشه ، برای گرفتن نتیجه دلخواه از بررسی آزمون حتماً باید همه مراحل تحلیل آزمون اجرا بشه . قبل از شروع تحلیل آزمون وسایلی که برای این کار لازم دارین رو آماده کنین این وسایل شامل : دفترچه سوالای آزمون مورد نظر به همراه پاسخنامه ، دفتر برای ( یادداشت کردن نقاط ضعف و قوت و دلیل درست یا صحیح زدن سوالا ) .

 همیشه گزینه ای که توی پاسخنامه آزمون وارد می کنین رو تو دفترچه سوالاتتون هم وارد کنین تا بتونین زمان تحلیل آزمون درصداتون رو تو هر درس حساب کنین  . همه سوالا باید بررسی بشن حتی درسی که روش خیلی مسلط هستین و به طورمثال توی آزمون 100 درصد می زنین . 

بعد از این که استراحتتون تموم شد وسایل مربوط به تحلیل آزمون رو بیارین و شروع کنین به انجام تحلیل کامل آزمونتون .

 

 

مراحل لازم برای انجام تحلیل آزمون :
 تحلیل آزمون درس به درس انجام میشه پس اول یه درس رو تموم کنین بعد برید سراغ درسای بعدی . برای شروع تحلیل آزمون همیشه از اولین درس دفترچه عمومی یعنی ادبیات شروع کنین . بعد از بررسی هر سوال ی تیک جلوی سوال بزنید و برید سراغ سوال بعدی .

 

تعداد درست ها و غلط ها و نزده هاتون رو تو هر درس مشخص کنین . با توجه به این اعداد ، درصد هر درس رو حساب کنین چون ممکنه یه درسی رو از نظر خودتون خوب خونده باشین اما تعداد سوالای درست و غلطتتون با چیزی که توقع داشتین متفاوت باشه ، در اصل این مرحله نشون دهنده اینه که فرآیند یادگیریتون تو مباحث به چه شیوه ای بوده و چی باعث شده تا نتونین درصد خوبی رو کسب بکنین یا بر عکس . 

 

 تو تمام آزمونا با سه دسته سوال روبه رو می شیم :

 

 سوالایی که روشون کاملا تسلط دارین و تو آزمون هم گزینه درست رو انتخاب کرده بودین .

 سوالایی که مباحث مریوط بهشون رو قبلا خونده بودین ولی سر جلسه آزمون جواب درست بهشون داده نشده بود یا به جواب آخر نرسیده بودین و رهاش کردین .

 سوالایی که مباحثشون رو نخوندین .

 

 اگه تستی رو درست زده بودین حتماً راه حل پاسخنامه رو نگاه کنین تا اگه راه حل دیگه ای داشت اون رو هم بررسی کرده و یاد بگیرین چون ممکنه که راه حل خلاصه تری وجود داشته باشه یا این که شانسی به جواب درست رسیده باشین .

 

 مهم ترین قسمت تحلیل آزمون برای سوالاییه که مبحث مربوط بهش مطالعه شده ولی به جواب نرسیدین یا جوابتون غلط بوده . بهترین کار برای این سوالا حل دوبارست . یعنی یک بار دیگه تلاشتون رو می کنین تا بتونین اون سوال رو حل کنین . اگه به جواب درست رسیدین حتما دلیل این که چرا سر جلسه آزمون موفق به حل سوال و رسیدن به جواب نشدین رو بررسی کنین .

 

 اگر دلیل جواب ندادن به سوالاتتون نخوندن مباحث مشخص شده باشه که مطالعه اون مبحث رو حتماً تو برنامه هاتون بذارین .

 

 آخرین مرحله تحلیل آزمون مطابقت دادن درصدا با ترازتونه . حالا این کار رو چطور باید انجام بدیم ؟ با یه مثال این قضیه رو توضیح میدیم ، ممکنه یه درسی رو 100 بزنین به تبع اون تراز بالایی رو هم توقع دارین اما ممکنه ترازتون پایین بشه مثل 7000 این قضیه نشون دهنده چیه ؟

درصدتون داره وضعیت شما رو نشون میده اما ترازتون داره میگه که آزمون ، آزمون ساده ای بوده پس خیلی به درصد این درس امیدوار نباش چون خیلیا دیگه هم مثله شما تونستن درصد بالایی رو کسب کنن . برعکسه این قضیه تو آزمونای آزمایشی خیلی پیش میاد یعنی ممکنه درصدتون 50 درصد باشه اما ترازتون 7000 باشه ، این جا ترازتون نشون دهنده سخت بودن آزمونتون و پایین بودن درصد بقیه داوطلباست .

 

 توی دفترتون شماره آزمون ، تاریخ بر گزاری آزمون ، درصدتون تو هر درس با تعداد سوالات درست و غلط ، دلیل بی دقتیا و به جواب درست نرسیدنتون رو هم یاداشت کنین . تو زمان های مطالعتون هم سعی کنین اون بی دقتیا رو تکرار نکنین یا روشی برای رفع بی دقتیا پیدا کنین .

 

 اگه مایلین بعد از بررسی و تحلیل کامل آزمونتون با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه ببینین که چه رتبه ای رو با درصداتون می تونین بیارین حتما مقاله زیر رو بخونین :


کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالا و ابهامای شما در مورد تحلیل آزمون پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای انجام کامل ترین تحلیل آزمون استفاده کنین .

 



سوالات متداول

1- بهترین زمان تحلیل آزمون کیه ؟
بهترین زمان تحلیل آزمون از همون روز آزمون شروع میشه که تو متن مقاله به طور کامل توضیح دادیم .

2- توی تحلیل آزمون تراز نشون دهنده چه چیزیه ؟
تراز نشون دهنده سختی و آسونی سوالای اون آزمونه که بطور کامل تو متن مقاله توضیح داده شده .

3- تحلیل آزمون چه جوری انجام میشه ؟
برای انجام تحلیل آزمون باید یه سری مراحل مثل بدست آوردن درصداتون تو همه دروس ، بررسی همه سوالات به صورت تک به تک ، پیدا کردن نقاط ضعف و قوتتون و مقایسه درصدا با ترازتون و ... رو انجام بدین که تمامیه این مراحل به طور کامل تو این مقاله توضیح داده شده .
منبع : کامل ترین روش تحلیل آزمون های آزمایشی



:: بازدید از این مطلب : 565
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش درباره زمان رفع مشکلات شبکه شاد و چگونگی راه اندازی نسخه ویندوز توضیح داد.

حدود دو ماهی از از تعطیلی مدارس و شروع فعالیت آموزش‌های مجازی می‌گذرد؛ آموزش‌هایی که حالا قرار است در شبکه دانش آموزی ویژه به نام شاد ادامه پیدا کنند هرچند که این شبکه تازه متولد شده چالش‌های بسیاری را برای کاربران از دانش آموز گرفته تا مدیر مدرسه به دنبال داشته است علاوه بر این موضوع دسترسی به زیرساخت‌های لازم از قبیل گوشی هوشمند و اینترنت با سرعت مناسب هم روی دیگر این ماجراست که جای خالی خدمات‌دهی برای آن حس می‌شود.

مهدی شرفی سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش در باره برخی مشکلات شبکه شاد از قبیل سرعت پایین رد و بدل شدن اطلاعات به خبرنگار حوزه آموزش و پرورش اظهار کرد: سیستمی که برای شبکه شاد در نظر گرفتیم یک پیام رسان است که هر روز سعی داریم آن را بهینه سازی کرد و زیر ساخت‌های آن را تقویت کنیم.

او ادامه داد: گزارش‌هایی از کندی انتقال پیام در این شبکه به ما رسیده است بنابراین سعی می‌کنیم زیرساخت‌های آن را بهبود دهیم هر چند که طی ۱۰-۱۲ روز اخیر که از افتتاح این شبکه می‌گذرد هر روز بازخورد‌ها را جمع آوری، شناسایی و برای حل آن اقدام کردیم.

شرفی درباره مشکل کاربران دارای نسخه IOS گفت: با توجه به وجود تحریم‌ها برای این سیستم عامل، نسخه تحت وب را برای  کاربران Hk در نظر گرفته ایم چرا که هر لحظه ممکن است اپلیکیشن طراحی شده برای این نسخه تحریم و از دسترس خارج شود.

 نسخه تحت وب تمام امکانات اپلیکیشن را داراست
سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نسخه تحت وب تمام امکانات اپلیکیشن را داراست، تصریح کرد: البته در نظر داریم تا نسخه ویندوز این شبکه را هم راه اندازی کنیم که از این طریق بتوانیم تا حد قابل توجهی از مشکلات موجود را برطرف کنیم.

او درباره زمان راه‌اندازی نسخه‌های ویندوز شبکه شاد اظهار کرد: به دنبال آن هستیم تا اپلیکیشنی کامل را در دسترس عموم قرار دهیم بنابراین راهکار‌های زیادی را بررسی کردیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که یک اپلیکیشن کاملا مستقل را تعبیه کنیم و در شرایط فعلی هم نسخه بهینه را برای دسترسی عموم ارتقا می‌دهیم.

سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تیم فنی و پشتیبانی شبکه به طور شبانه‌روزی برای بهبود کیفیت شبکه در حال فعالیت هستند، گفت: با توجه به اینکه فرایند آموزش تعطیل نمی‌شود بنابراین معلم مدیر و دانش آموز باید در این شبکه کار خود را دنبال کنند و آموزش و پرورش مکلف است تا نظارت‌های لازم را بر عملکرد کاربران داشته باشد.

 پاسخ به انتقادات مبنی بر اجبار معلم برای ورود به شاد
شرفی در پاسخ به برخی انتقادات مبنی و اجبار و معلمان برای آموزش در اپلیکیشنی خاص بیان کرد: در شبکه شاد فضای آموزشی را از مدرسه به یک اپلیکیشن منتقل کردیم و معلمان هم باید در این فضا  روند تعلیم و تربیت خود را ادامه دهند.

او افزود: همچنان معتقدیم که هیچ برنامه‌ای جای کلاس درس واقعی را نمی‌گیرد، اما در شرایط فعلی ناگزیر به برگزاری چنین کلاس‌هایی هستیم علاوه بر آن مرکز تماسی برای خانواده‌ها در نظر گرفته شده است تا مشکلات خود در راه اندازی این شبکه را مطرح کنند امیدواریم از طریق این روش بتوانیم سال تحصیلی جاری را طبق روال پیش برده و به اتمام برسانیم.

سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش تصریح کرد: آموزش‌ها باید به گونه‌ای باشد که مدیر و مسئولان بالادستی بتوانند بر روند آموزش معلمان نظارت داشته باشند بنابراین نیازمند فضای اختصاصی برای این موضوع هستیم و شبکه شد با این هدف راه اندازی شد.

 برای برگزاری امتحانات تابع تصمیم شورای عالی آموزش و پرورش هستیم .
او درباره آمادگی شبکه شاد برای برگزاری آزمون‌های غیر حضوری اظهار کرد: درباره چگونگی برگزاری امتحانات مرکز سنجش و شورای عالی آموزش و پرورش تصمیم گیری می‌کند و با توجه به اینکه شبکه شاد یک پلتفرم است بنابراین می‌توانیم ابزار‌های کمک آموزشی و ظرفیت‌های لازم برای آموزش دانش آموزان از جمله برگزاری امتحانات را روی آن لحاظ کنیم، اما فعلاً باید منتظر نظر دستگاه‌های ذیربط در این مورد باشیم.

شرفی درباره افزایش سرعت این پیام رسان و امکان برابری سرعت با پیام رسان‌های خارجی مشابه گفت: یک تیم فنی روی این موضوع کار می‌کنند و آقای وزیر هم به شدت روی آن تاکید دارد بنابراین سعی می‌کنیم تا هرچه زودتر سرعت این پیام رسان افزایش پیدا کند.

او درباره نوع مدرسه و استفاده از شبکه شاد گفت: شبکه شاد  برای تمامی دانش آموزان راه اندازی شده است و نوع مدرسه اعم از دولتی و غیردولتی در این موضوع دخالت ندارد یعنی همه دانش آموزان را یکسان دیدیم و همانطور که در مدارس دولتی آموزش از طریق شاد برقرار است در مدارس غیر دولتی هم باید چنین شرایطی وجود داشته باشد.

 

منبع : راه اندازی نسخه ویندوز شبکه شاد



:: بازدید از این مطلب : 601
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

علل های مختلفی مثل عوامل فردی ، خانوادگی و یا مدرسه وجود داره که باعث افت تحصیلی دانش آموزا میشه . افت تحصیلی مخصوصا برای دانش آموزایی که همیشه جزو بهترین ها بودن برای والدین و معلماشون نگران کنندس . به خاطر همین باید با علت هایی که باعث به وجود اومدن این مشکل میشه آشنا باشن تا بتونن به سرعت با اون مقابله کنن .


از اصطلاح افت تحصیلی معمولا زمانی استفاده می شه که نمره دانش آموز به صورت یک دفعه کاهش زیادی می کنه . خیلی از والدین میگن که فرزندشون همیشه نمره های خوبی می گرفته و توانایی و هوش بالایی هم داره و اما یک دفعه دچار افت تحصیلی شده و عملکرد اونا رو پایین آورده .

اما چطور میشه نمرات دانش آموزی که درسش همیشه خوب بوده ، به طور تدریجی کم بشه و نمره هاش نسبت به ماه های قبل مدرسش و یا پایه تحصیلی قبلیش افت شدیدی پیدا کنه ؟ در ادامه این مقاله در مورد علل های افت تحصیلی دانش آموزا و روش مقابله با اون صحبت کردیم . پس اگه شما هم احساس می کنین فرزندتون دچار افت تحصیلی شده تا ادامه این مقاله با ما همراه باشین تا زودتر این مشکل رو برطرف کنین .

 

مهم ترین علل افت تحصیلی دانش آموزان

 

شروع افت تحصیلی داشن آموزا تو کشور ما معمولا از سن 10 سالگی یا همون پایه چهارم شروع میشه . عوامل مختلفی هم وجود داره که باعث این افت تحصیلی میشه مثل عوامل خانوادگی ، عوامل مربوط به مدرسه و حتی خود دانش آموز . پس با پیدا کردن ریشه علت افت تحصیلی باید اون رو هر چی زودتر برطرف کرد . حالا در ادامه در مورد هر کدوم از علت ها مفصلا توضیح میدیم .

 

 

 عوامل فردی دانش آموز

 

 علت اول رو می تونیم عوامل فردی خود دانش آموز بگیم . وقتی دانش آموزی به درسی علاقه نداره طبیعتا انگیزش هم برای مطالعه اون درس خیلی کم میشه و وقتی دانش آموز انگیزه ای برای درس خوندن نداشته باشه یعنی نمره ای که می خوان بگیرن هم اصلا براشون مهم نیست . اینجاس که باید والدین با ایجاد انگیزه برای دانش آموزشون دست به کار بشن .

 یک موقع هایی هم دانش آموزا به دلیل پایین بودن اعتماد به نفسشون دچار افت تحصیلی میشن که اینجا هم والدین بايد به دانش آموز خودشون کمک کنن تا خودشون را باور کنن و بتونن خلاقيتای تحصيلی خودشون رو بروز بدن .

 یکی دیگه از عواملی که باعث افت تحصیلی داشن آموزا میشه ترس از رفوزه شدن يا گرفتن نمرات بد تو امتحانای آخر ساله . ترس از شکست ، انرژی دانش آموز رو ضعيف مي کنه و اونا رو به عقب هل می ده . تو این مورد والدین می تونن با صحبت کردن و تعريف خاطراتی از دورانی که خودشون هم دانش آموز بودن ترس اونا رو از امتحانا کم کنن .

 

 مورد بعدی عوامل خانوادگی 

 

 دعواهای خانوادگی يکي از عوامليه که به شدت باعث ضعیف شدن روحيه و افت تحصيلی دانش آموزا می شه. از اونجايی که دانش آموزا تو چنین موقعیتایی زود انرژی و توان خودشون رو از دست می دن و نمی تونن همزمان با تحصيل ، بار مشکلات خانوادگی رو هم به دوش بکشن دچار افت تحصیلی میشن .

اولين آثار خستگی روحی اونا رو می تونیم تو کيفيت نمره های درسیشون ببینیم . والدين هم نبايد تو این شرايط از فرزندشون توقع نمره خوب داشته باشن . چون هر چيزی چه مثبت چه منفی تاثيرات زيادی روی اونا تو محيط خانواده میذاره . پس اين وظيفه والدينه که مراقب روحيه دانش آموزشون باشن .

 از طرفی والدینی که درگیر بیماری های جسمی یا روانی هم باشن ممکنه از فرزندشون غافل و راه رو برای ورود فرزندشون به مسیرای اشتباه فراهم کنن .

 

 عوامل مربوط به مدرسه

 

 مربیا و معلما بعد از والدین به عنوان منبع قدرت و الگوهای دانش آموزا هستن . اگر رفتار اونا با دانش آموزا تحقیر آمیز یا نامناسب باشه باعث زدگی اونا از تحصیل و افت تحصیلیشون میشه . چیزایی مثل شیوه تدریس معلم ، برنامه درسی مدرسه ، شرایط فیزیکی کلاس ، ارزیابی نادرست معلما از عملکرد دانش آموزا و خیلی چیزای دیگه از عوامل افت تحصیلی دانش آموزا به حساب میان .

 

 اگه جزو دانش آموزایی هستین که به دنبال تقویت درس ریاضیتون هستین ، پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را حتما بخونین .



 
مقابله با افت تحصیلی

 

افت تحصیلی موضوعی غیر حل نیست و می تونین به تدریج با شناخت عاملی که باعث افت تحصیلی دانش آموزتون شده اون رو کنار بزنین و فرزندتون رو به اون جایگاهی که باید باشه برسونین . این رو هم بدونین که مسئله هر دانش آموز منحصر به خود همون دانش آموزه . فقط کافیه علت به وجود اومدن افت تحصیلی رو شناسی کنین .

والدين هم تو افت تحصيلي دانش آموزا خيلي نقش دارن . يک حرف می تونه سرنوشت دانش آموزشون رو عوض کنه و سبب دلسردي اون از ادامه جدی تحصيل بشه . بايد مراقب اظهاراتی که در حضور دانش آموز ، درخصوص آينده و فارغ التحصيلیشون می کنین باشین .

بعضي از والدين ناخواسته اين طرز فکر رو تو ذهن فرزندشون خود به وجود میارن که درس خوندن بی فایدس . حواستون باشه از اونجا که فرزندتون تو سن کم تجربگی هستن و از اظهارات اطرافيان نزديک خودشون الگو برداری می کنن . نبايد در حضور دانش آموزتون چيزايی رو بيان کنین که تاثيرات منفی بر اونا داشته باشه .

 

اگه دانش اموزتون احساس مس کنه که خیلی زود دچار فراموشی مطالب درسی خونده میشه خوندن مقاله زیر رو بهتون پیشنهاد میدیم . 


مشاورای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم امادن تا به تموم سوالا و ابهامای شما در مورد افت تحصیلی دانش آموزتون پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و از تجربه اونا جهت بر طرف کردن این مشکل استفاده کنین .

 

 
سوالات متداول

1- چه عواملی باعث افت تحصیلی دانش آموزا میشه ؟
یکی از علت های افت تحصیلی دانش آموزا بر اثر عوامل فردی هستش که بقیه عوامل تو این مقاله به طور کامل توضیح داده شده .

2- آیا خانواده تو افت تحصیلی دانش اموز تاثیر گذاره ؟
بله ، یکی از عواملی که باعث افت تحصیل دانش اموزا میشه وجود تنش تو خانواده هستش که تو این مقاله به طور کامل توضیح داده شده .

3- چطور متوجه بشیم که دانش آموز دچار افت تحصیلی شده ؟
همون طور که تو این مقاله به طور کامل گفتیم ، وقتی نمره های دانش آموز نسبت به ماه ها و یا پایه های تحصیلی قبلیش افت داشته باشه می تونیم بگیم که دچارافت تحصیلی شده . 

منبع : مهم ترین علل افت تحصیلی دانش آموزان را بشناسید



:: بازدید از این مطلب : 533
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

برای تحصیل تو رشته پزشکی علاوه بر شرکت از طریق کنکور سراسری دو تا راه دیگه هم وجود داره که داوطلبا می تونن بدون شرکت تو کنکور سراسری وارد رشته پزشکی بشن . یکی از طریق لیسانس به پزشکی یکی هم از طریق تحصیل در خارج از کشور .

قبولی تو رشته پرشکی از طریق شرکت تو کنکور سراسری خیلی خیلی سخته و خیلی ها برای قبولی تو این رشته بار ها و بار ها تو کنکور شرکت کردن ولی متاسفانه نتونستن به اون نتیجه مد نظر برسن . برای همین اکثر داوطلبا به دنبال راهی برای ثبت نام بدون کنکور پزشکی هستن و می خوان هر طور که شده این سد کنکور رو کنار بزنن  .

اما آیا واقعا پزشکی بدون کنکور وجود داره ؟ اگه هست چه جوری باید برای ثبت نام بدون کنکور پزشکی افدام کنیم ؟ پس اگه شما هم جزو داوطلبایی هستین که می خواین بدون شرکت تو کنکور وارد رشته مورد پزشکی بشین تا ادامه این مقاله با ما همراه باشین تا از راه های میانبری که برای ثبت نام پزشکی وجود داره با خبر بشین .


راه های ثبت نام پزشکی بدون کنکور

 

خوب شاید خیلیا بگن که مگه میشه رشته ای که انقدر طرفدار داره و کلی آدم دارن براش تلاش می کننن خیلی راحت بدون کنکور ارائه بشه ؟ خوب همین جای کار برای اینکه خیالتون رو راحت کنیم می گیم که 2 تا راه برای ورود به رشته پزشکی اونم به صورت بدون کنکور وجود داره . ولی برای رسیدن به اونا هم باید بدونین مسیر درست چیه و حسابی براش برنامه ریزی کنین  .

طبیعتا ورود بدون کنکور رشته پزشکی باید یک خورده سخت تر از رشته های دیگه باشه که فقط یک ثبت نام اولیه داره . یکی از راه هایی که برای ورود بدون کنکور تو رشته پزشکی وجود داره ورود از طریق آزمون لیسانس به پزشکی هستش ! خوب بازم اسم آزمون اومد ! ولی تفاوتی که این آزمون با کنکور سراسری داره اینه که همه نمی تونن تو این آزمون شرکت کنن و حتی خیلیا اصلا از وجود همچین آزمونی بی اطلاعن  .

 

شاید جالب باشه براتون که بعضی از رشته های پیرا پزشکی هم به صورت بدون کنکور ارئه میشه و می تونین به راحتی تو اون ثبت نام کنین .

حالا شرایط شرکت تو آزمون لیسانس به پرشکی چیه و په جوری میشه تو اون آزمون ثبت نام کرد ؟  آزمون لیسانس به پزشکی یک راه برای ورود به رشته پزشکی اونم بدون شرکت تو کنکور سراسری هستش . این آزمون توسط دانشگاه تهران برگزار میشه . دانشگاه تهران ، سالی یکبار که معمولا تو دی ماه هستش لینک ثبت نام رو برای داوطلبا باز می کنه و اونایی که شرایط ثبت نام رو دارن می تونن ثبت نامشون رو انجام بدن .

آزمون لیسانس به پزشکی دو مرحله ایه ! یعنی اول طبق منابعی که خود دانشگاه تهران مشخص کرده تو آزمون تستیش شرکت می کنین و بعد اگه حد نصاب لازم رو آوردین دعوت به مصاحبه می شین . خوبیش اینه که تو مصاحبه هم دستتون بازه . برای شرکت تو آزمون لیسانس به پزشکی همون جوری که از اسمش معلومه باید یک مدرک لیسانس و یا همون کارشناسی داشته باشین .

اما فقط کارشناسی رشته های علوم تجربی و ریاضی فنی می تونن تو این آزمون ثبت نام کنن که معدل کارشناسی اونا بالای 16 باشه . علاوه بر این افراد باید دیپلم تجربی و یا ریاضی با معدل بالای 18 هم داشته باشن  .یکی دیگه از شرایط آزمون لیسانس به پزشکی شرط سنی هستش که فقط کسایی می تونن تو این آزمون ثبت نام کنن که سنشون حداکثر 25 سال باشه . البته اگه جزو افرادی باشین که لیسانستون دارای طرح اجباری باشه ، مدت طرح به مدت زمان سنتون اضافه میشه  .

البته برای شرکت تو این آزمون داشتن مدرک زبانایی که خود دانشگاه تهران مشخص کرده لازمه که می تونین تو طول دوره تحصیل کارشناسیتون پیگیر مدرک زبانتون هم باشین . آقایون هم برای شرکت در این آزمون باید کارت معافیت یا پایان خدمت رو داشته باشن . البته این موارد مهم ترین شرایط شرکت تو ازمون لیسانس به پزشکی هستش .

پس دیدین راه میانبری هم برای شرکت بدون کنکور پزشکی وجود داره . پس می تون با قبولی تو یک رشته کارشناسی ، تمام تلاشتون رو برای شرکت تو آزمون لیسانس به پزشکی کنین . اما از اونجایی که این آزمون توسط دانشگاه تهران برگزار میشه و مصاحبه داره ، مسلما مصاحبش تو خود دانشگاه تهران توسط اساتید اون دانشگاه انجام میشه . پس تمام تلاشتون رو بکنین که لیسانستون رو یک رشته ای تو همون دانشگاه تهران بخونین . چون اینجوری تو مصاحبه کارتون خیلی راحت تر میشه و اساتید رو شما شناخت کافی رو دارن  .

خوب این یکی از راه هایی بود که میشد وارد رشته پزشکی اونم بدون شرکت تو کنکور سراسری بشین . اما یک راه دیگه ام برای پزشکی بدون کنکور وجود داره .

راه دیگش تحصیل پزشکی بدون کنکور تو خارج از کشوره . کشور های خیلی زیادی هستن که رشته پزشکی رو بدون کنکور ارائه میدن و می تونین خیلی راحت برای ادامه تحصیل تو اون کشور اقدام کنین . شاید الان پیش خودتون بگین که هزینه تحصیل تو خارج از کشور خیلی زیاده .

از بابت هزینه شاید جالب باشه که بدونین تو بعضی از کشورها هزینه تحصیل کاملا با هزینه تحصیل تو پردیس های خودگردان و یا دانشگاه آزاد ایران برابری می کنه . حتی تو بعضی از کشورها هم شما می تونین با رزومه تحصیلی قویتون تحصیل رایگان داشته باشین . فقط برای تحصیل تو خارج از کشور به دانش و مدرک زبان احتیاج دارین . البته خیلی از کشورا هم هستن که خودشون قبل از شروع سال تحصیلی برای داشنجوهاشون دوره های زبان میذارن .

 

اگه می خواین از رتبه آخرین فردی که تونسته تو رشته پزشکی از طریق کنکور سراسری پذیرش بشه با خبر بشین حتما مقاله زیر رو بخونین . 



 

این دو مورد تنها راه ورود به رشته پزشکی بدون شرکت تو کنکور هستش و هیچ راهه دیگه برای اینکه بخواین بدون کنکور وارد رشته پزشکی بشین وجود نداره . تاکید می کنیم هیچ راهه دیگه ای  !

شاید تو خیلی از سایت ها ببینین که ثبت نام پزشکی بدون کنکور رو دارن انجام میدن ، اما داشتیم مشترکایی که تو این سایت ها ثبت نام کردن و هزینه ثبت نام میلیونی هم دادن و آخر متوجه شدن فقط و فقط کلاه برداری بوده . پس حواستون رو حسابی جمع کنین و مطمئن باشین هر راهی برای ثبت نام بدون کنکور پزشکی وجود داشته باشه تو سایت تحصیلیکو حتما بهتون اطلاع رسانی می کنیم .

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالای شما در مورد ثبت نام پزشکی بدون کنکور ، لیسانس به پزشکی و تحضیل در خارج از کشور به طور کامل و جامع پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین . 

 اگه دیدین شرایط راه های ثبت نام بدون کنکور پزشکی رو ندارین می تونین با بررسی کارنامه قبولی افرادی که رشته پزشکی پذیرش شدن خودتون رو برای شرکت تو کنکور سراسری آماده کنین .



 
سوالات متداول

1- آیا راهی برای ثبت نام بدون کنکور سراسری پزشکی وجود داره ؟
بله . راه میانبری برای ثبت نام رشته پزشکی بدون شرکت تو کنکور سراسری وجود داره که تو این مقاله به طور کامل توضیح داده شده .

2- برای شرکت تو آزمون لیسانس به پزشکی چه شرایطی لازمه ؟
یکی از شرایط شرکت تو این آزمون داشتن مدرک لیسانس رشته های علوم تجربی و ریاضی فنی هستش که بقیه شرایط لازم تو این مقاله به طور کامل توضیح داده شده .

3- آزمون لیسانس به پزشکی چند بار در سال برگزار میشه ؟
همون طور که تو این مقاله به طور کامل توضیح داده شده ، این آزمون یک بار در سال توسط دانشگاه تهران برگزار میشه . 

منبع : رویای پزشکی بدون کنکور



:: بازدید از این مطلب : 821
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

علاوه بر پذیرش رشته های پیرا پزشکی از طریق کنکور سراسری ، بعضی از این رشته های پیرا پزشکی به صورت بدون کنکور هم با یک سری شرایط خاص ارائه میشه و داوطلبا می تونن در صورت داشتن شرایط ، شانسشون رو تو ثبت نام پیرا پزشکی بدون کنکور امتحان کنن .

قبول شدن تو رشته های گروه پیرا پزشکی مخصوصا تو دانشگاه های سراسری خیلی سخته و نیاز به تلاش و مطالعه زیاد داره . اما خیلی از داوطلبای کنکور سراسری با اینکه مطالعه زیادی دارن و خیلی برای کنکورشون تلاش می کنن متاسفانه نمی تونن نتیجه دلخواهشون رو بگیرن و تو رشته  های پیرا پزشکی و یا تو دانشگاه های مد نظرشون قبول بشن .

از طرفی هم شنیدن که رشته های پیراپزشکی بدون کنکور وجود نداره و برای تحصیل تو این رشته ها باید از سد کنکور سراسری بگذرن . اما الان تو این مقاله می خوایم در مورد رشته های پیرا پزشکی بدون کنکور که اکثر داوطلبا ازش بی خبرن صحبت کنیم و بگیم چه جوری باید برای این رشته ها ثبت نام کنین . پس با ما همراه باشین .


ثبت نام پیرا پزشکی بدون کنکور

 

همیشه شنیدین که رشته های گروه پزشکی بدون کنکور وجود نداره و برای ادامه تحصیل تو این رشته ها فقط و فقط باید کنکور شرکت کرد . اما با بررسی دفترچه انتخاب رشته کنکور تجربی سالای گذشته مثلا سال 97 و 98 می بینین یک راه برای ورود بدون کنکور رشته های پیرا پزشکی وجود داره . اما چه جوری ؟ اصلا کیا می تونن ثبت نام این پیراپزشکی ها بدون کنکور رو انجام بدن ؟ اصلا چرا باید این رشته ها که انقدر طرفدار داره به صورت بدون کنکور ارائه بشه .

خوب اول بریم سراغ اینکه این رشته ها چی هستن و اصلا از کجا به وجود اومدن . ببینین خود وزارت بهداشت برای تامین نیروی انسانی خودش اومده اقدام به جذب دانشجو تو بعضی از رشته های پیرا پزشکی به صورت بدون کنکور کرده . یعنی اومده هر منطقه رو مورد ارزیابی قرار داده و دیده به چه نیرویی تو اون منطقه احتیاج داره بعد به اون تعدادی که می خواسته اعلام نیاز کرده و تو دفترچه کنکور سراسری قرار داده .

این رشته ها شامل بعضی از رشته های پیرا پزشکی میشن مثل کاردانی اتاق عمل ، کاردانی بهداشت حرفه ای ، کاردانی بهداشت عمومی – بهداشت خانواده ، کاردانی بهداشت عمومی – مبارزه با بیماری ها ، کاردانی بهداشت محیط ، کاردانی تکنسین سلامت دهان ، کاردانی تکنولوژی رادیولوژی دهان ، فک و صورت ، کاردانی علوم آزمایشگاهی ، کاردانی مامایی و کاردانی هوشبری هستش .

به این رشته ها تو دفترچه کنکور سراسری تجربی ، رشته های نیمه متمرکز گفته میشه . حالا شاید خیلیا بگن که ما که تو کنکور ثبت نام نکردیم می تونیم طبق دفترچه کنکور سراسری تجربی تو این رشته های نیمه متمرکز ثبت نام کنیم ؟ بله ! چون این رشته به صورت بدون کنکور هستن و اصلا به کنکور و رتبه شما کاری نداره . چه کنکور ثبت نام کرده باشین چه نکرده باشین می تونین انتخاب رشته پیراپزشکی های بدون کنکور رو انجام بدین .

البته این نکته رو هم در نظر داشته باشین که تو دفترچه سال 99 این رشته ها رو ارائه نداده بودن . پس باید ببینین که تو دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری سال کنکور شما این رشته ها ارائه میشن یا نه .

 

احیانا اگه دیدین شرایط ثبت نام پیراپزشکی بدون کنکور رو هم ندارین می تونین با بررسی کارنامه قبولی رشته های پیراپزشکی کنکور سراسری خودتون رو برای قبولی از طریق کنکور اماده کنین .



مهم ترین مزیت این رشته اینه که تحصیل توشون کاملا رایگانه و شما هیچ هزینه ای برای تحصیلتون پرداخت نمی کنین . اولین چیزی که در مورد این پیراپزشکی ها باید بدونین اینه که این رشته ها فقط تو مقطع کاردانی ارائه میشه . ولی ازونجایی که وزارت بهداشت میخواد به وسیله پذیرش دانشجو به این صورت ، جبران کمبود نیروشو بکنه ازتون تعهد می گیره که باید سه برابر مدت زمان تحصیلتون برای وزارت بهداشت کار کنین .

یعنی اگه کاردانی شما 2 سال طول بکشه شما باید تعهد بدین که 6 سال برای دولتی کار می کنین . که البته تو این 6 سال هم حقوق بهتون تعلق میگیره هم بیمه هم همه مزایای دیگه ای که بقیه کارمندا دارن . یک علتی که خیلیا پیگیر این پیراپزشکی های بدون کنکور هستن اینه که می گن دیگه خیالمون از بابت کار راحته و به محض اینکه درسمون تموم بشه مشغول به کار می شیم و این رو یک پوئن مثبت میبینن .

ولی محدودیت دیگه ای که قرار دادن اینه که شما تا تا تموم نشدن دوران تعهدتون حق ادامه تحصیل ندارین . یعنی باید بزارین دوره تعهدتون تموم بشه وبعد بخواین تو مقطع کاردانی به کارشناسی ادامه تحصیل بدین . محدودیت دیگش اینه که حق نقل مکان و جا به جایی هم نداری !

 

خوب این محدودیت یک خورده کار رو سخت کرد ! شاید براتون سوال پیش بیاد یعنی ما باید مثلا 6 سال تو اونجایی که وزارت بعداشت تعیین می کنه بمونیم و کار کنیم ؟ اگه خیلی با محل زندگیمون فاصله داشت چی ؟ یا خیلیام بگن ما اصلا نمی تونیم تو شهری به غیر از شهر خودمون درس بخونیم و کار کنیم . نگران این موضوع هم نباشین .

 

وزارت بهداشت فکر اینجاهاش رو هم کرده و برای ثبت نام یک قانون گذاشته و این قانون اینه که میگه " 3 سال آخر دبیرستان رو کجا خوندی و کجا گذروندی اون 2 سال درس و اون 6 سال تعهدت هم باید همون جا بمونی و بگذرونی " حالا این یعنی چی ؟

ببینین وقتی دفترچه انتخاب رشته کنکور تجربی این رشته های نیمه متمرکز رو می بینین نوشته شده مثلا رشته هوشبری دانشگاه درورد ، یا علوم ازمایشگاهی دانشگاه مرند . یعنی فقط کسایی می تونن تو رشته هوشبری ثبت نام کنن که 3 سال اخر دبیرستان رو تو همون درود خونده باشن . البته بعضی از رشته ها تو دفترچه انتخاب رشته کنکور تجربی همه داوطلبای بومی که می تونن تو اون رشته ثبت نام کنن رو اعلام می کنه .

اگه هم بعد از انتشار دفترچه دیدین که از منطقع بومی شما پذیرش ندارن اصلا به این معنی نیست که کلا تو استان و یا شهر شما پذیرش نمیشه . گفتیم که بستگی داره وزارت بهداشت تو شهر شما به نیرو احتیاج داشته باشه یا نه . امکان داره یک سال احتیاج نداشته باشه و تو دفترچه رشته ای مربوط به منطقه بومی شما نباشه و امکان داره یکسال وجود داشته باشه . پس اصلا نا امید نشین و پیگیر باشین .

 

 

 
نحوه و شرایط پذیرش پیرا پزشکی بدون کنکور

 

اما یک سول دیگه که پیش میاد اینه که نحوه پذیرش پیراپزشکی بدون کنکور به چه صورتیه ؟ همون طور که گفته شد این رشته ها نیمه متمرکز هستن و داوطلبایی می تونن ثبت نام پیرا پزشکی بدون کنکور رو انجام بدن که دیپلم سه ساله نظام جدید داشته باشن یا مدرک پیش دانشگاهی رشته تجربی ، البته اونم با معدل بالای 15 . بعد از ثبت نام سیستم میاد معدل داوطلبا رو بررسی می کنه و 3 برابر ظرفیت هر رشته رو از بهترین معدل ها دعوت به مصاحبه می کنه . مثلا اگه برای رشته هوشبری 15 نفر بخوان تقریبا 45 نفر رو از ثبت نامی هایی که بالاترین معدل رو دارن دعوت به مصاحبه می کنه .

توی مصاحبشم در مورد اون رشته ، بازار کاریش ، اینکه اصلا درباره اون رشته ای انتخاب کردین اطلاعاتی دارین یا نه می پرسن . سلامت جسمانی و روحیتون بررسی میشه و در آخر باید به سوالایی مثل سوالای آزمون استخدامی جواب بدین . اما به طور کلی معمولا این رشته های پیرا پزشکی بدون کنکور خیلی محدود ارائه میشه و امکان داره یکسال کلا پذیرشی نداشته باشن و هدف اصلیشون پذیرش از مناطق محرومه . مثلا تو دفترچه سال 99 این رشته ها رو ارائه نداده بودن . پس باید ببینین که تو دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری سال کنکور شما ، این رشته ها ارائه میشن یا نه .

علاوه بر شرایط گفته شده برای ثبت نام پیرا پزشکی بدون کنکور شرط معدل وجود داره . دارا بودن حداقل سن ۱۸ و حداکثر سن ۲۵ سال تمام البته برای آقایون چون داشتن کارت پایان خدمت الزامیه به مدت خدمت سربازی ، یعنی 2 سال به سنشون اضافه میشه . مورد بعدی اینه که کسایی که در حال حاظر دانشجو هستن و یا مدرک تحصیلی بالاتر ازدیپلم دارن حق ثبت نام رو ندارن .

 

اگه جزو داوطلبایی هستین که تو کنکور سراسری هم ثبت نام کردین با مقایسه رتبه خودتون با رتبه آخرین افراد قبولی می تونین شانس قبولیتون رو بسنجین .


کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم امادن تا به تموم سوالای شما در مورد ثبت نام پیراپزشکی بدون کنکور پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و پاسخ همه سوالاتون رو بگیرین .

 

 
سوالات متداول

1- برای ثبت نام تو پیراپزشکی بدون کنکور حتما باید تو کنکور سراسری شرکت کرد ؟
خیر ، همون طور که تو این مقاله به طور کامل توضیح داده شده ، برای ثبت نام پیراپزشکی بدون کنکور نیازی به شرکت تو کنکور سراسری نیست .

2- نحوه پذیرش پیراپزشکی بدون کنکور به چه صورته ؟
نحوه پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی داوطلباس که تو این مقاله به طور کامل در مورد این موضوع توضیح داده شده است .

3- برای ثبت نام پیراپزشکی بدون کنکور په شرایطی وجود داره ؟
یکی از شرایط داشتن مدرک دیپلم نظام جدید یا مدرک پیش دانشگاهی تجربی هستش که تو این مقاله همه شرایط به طور کامل گفته شده .

منبع : به راحتی پیرا پزشکی بدون کنکور ثبت نام کنید



:: بازدید از این مطلب : 887
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

تقریبا چند روز بعد از تموم شدن امتحانای نهایی داوطلبا باید خودشون رو برای شرکت تو کنکور سراسری آماده کنن . اما داوطلبا باید تو زمان امتحانای نهایی به جای خوندن تشریحی درسا ، به دنبال پیدا کردن کوتاه ترین راه حل باشن و درساشون رو کنکوری بخونن .


دیگه کم کم زمان امتحانای نهایی شروع شده و دانش آموزا دارن خودشون رو حسابی برای این آزمونا آماده می کنن . اما از اونجایی که داوطلبای کنکوری الان تو دوران جمع بندی کنکورشون هستن و دارن خودشون رو برای کنکور آماده می کنن این نهایی خوندن امتحانا یه خورده براشون سخته و زمان زیادی ازشون می گیره .

نهایی خوندن در مقایسه با کنکوری خوندن دو قطب کاملا مخالفن . چون تو امتحانای نهایی باید تمام راه حل و مطالب رو جز به جز خوند و به طور کامل جواب سوالا رو داد و بارم بندی سوالا برای جواب دادن به هر قسمت سوال در نظر گرفته شده .

یعنی اگه شما جواب درست رو هم بدست بیارین و یه قسمت از راه حل سوال رو ننوشته باشین باز نمره کاملی نمی گیرین . در صورتی که تو کنکور با توجه به زمان محدودی که دارین باید از کوتاه ترین روش استفاده کنین و سریع ترین راه حل رو به کار ببرین .

حالا با همه این داستانا داوطلبای کنکور نمی دونن که چیکار کنن . نهایی بخونن یا بی خیال امتحانای نهایی بشن و وقتشون رو برای کنکور بزارن و به دنبال پیدا کردن سریع ترین و کوتاه ترین راه باشن ؟ پس اگه شما هم جزو این داوطلبا هستین حتما تا ادامه این مقاله با ما همراه باشین تا با خیال راحت یه تصمیم درست بگیرین .

 

نهایی بخونیم یا کنکوری

 

یک موضوعی که باعث میشه داوطلبا از بین نهایی خوندن و یا کنکوری خوندن ، نهایی خوندن رو انتخاب کنن و اینه که میگن معدل ما تو کنکور تاثیر داره ! پس چون معدل تو کنکور قراره برام لحاظ بشه می خوام معدلمو بالا نگه دارم .

اما آیا می دونین این تاثیر معدل قراره چه جوری براتون لحاظ بشه ؟ اصلا ارزشش رو داره که بخواین به جای کنکوری خوندن وقتتون روی نهایی خوندن و جز به جز نوشتن مطالب بکنین ؟

اولا تاثیر معدل تو کنکور شما قراره به صورت مثبت لحاظ بشه . حالا این یعنی چی ؟ ببینی وقتی شما تو کنکور شرکت می کنین ، نمره یا ترازی با توجه به درصداتون بهتون داده میشه . سازمان سنجش هم میاد معدل نهایی شما رو معادل یک تراز می کنه  .

بعد تراز کنکور شما رو با تراز معدلتون مقایسه می کنه . اگه تراز معدلتون بالاتر بود که باعث بالا رفتن تراز کنکورتون هم میشه ولی اگه تراز معدلتون از ترازی که شما تو کنکور کسب کردین کمتر بود ، هیچ تاثیر منفی روی تراز شما نمی ذاره .

 

 

 

 
پس بالاخره به فکر بالا نگه داشتن معدل باشیم یا نه ؟

 

خوب شاید تا اینجای کار بگین که پس بهتره نهایی بخونیم و شانسمون رو برای بالا بردن تراز کنکورمون بیشتر کنیم ولی جالبه بدونین که مثلا برای قبولی تو رشته های خیلی خوب و پرطرفدار مثل رشته پزشکی حداقل ترازی که برای قبولی شما احتیاجه تراز 9800 هستش ، حالا اگه یک فردی معدلش 20 هم بشه تراز معدلش میشه 9000 ! پس عملا معدل 20 اون هیچ تاثیری تو ترازش نذاشته . چون تراز خودش بالاتر از تراز معدلشه . پس نتیجه می گیریم برای قبولی تو رشته های خوب حتی اگه معدلتون 20 هم باشه تاثیری تو قبولی شما نداره .

جالبه بدونین خیلی از داوطلبایی که الان دارن تو رشته هایی مثل پزشکی تحصیل می کنن معدل نهایی اونا خیلی پایینه و میگن بیشتر تایممون رو برای کنکوری خوندن گذاشتیم . اما برای رشته هایی که به رتبه کمتری احتیاجه معدلای بالا می تونه تاثیر تو تراز داوطلب داشته باشه .

 

 

در آخر هم بخاطر اینکه خیالتون رو راحت شه بدونین که شما از اول سال همه درسای مدرسه رو قدم به قدم بعد از آموزش خوندین و درک کردین . الانم اکثر سوالای کنکور داره به سمت مفهومی بودن میره پس اگه واقعا مفهوم مباحث مختلف درسی رو خونده باشین درک کرده باشین دیگه الان نگرانی نداشته باشین . مطمئن باشین از پس امتحانای نهاییتون هم می تونین خوب بر بیاین .

حالا ممکنه یکی بگه اومدیم و امسال قبول نشدیم خواستم تو کنکو سال بعد شرکت کنم . اون وقت اگه تاثیر معدل تو کنکور قطعی شد ، چی کار کنم ؟ 

اگه 1 درصد امسال به نتیجه دلخواه نرسیدین و خواستین دوباره تو کنکو سراسری سال بعد شرکت کنین و احیانا تاثیر معدل قطعی شد هم می تونین تو ترمیم معدل شرکت کنین . حالا ترمیم معدل چیه ؟

آموزش و پرورش فرصتی برای داوطلبای فارغ التحصیل گذاشته که بتونن درسایی رو که تو امتحانای نهاییشون نمره بالایی ازش نگرفتن رو دوباره امتحان بدن و نمراتشون رو تو اون درسا بالا ببرن در نتیجه معدل نهاییشون هم بالا میره . پس بدون هیچ نگرانی هدفتون رو روی کنکوری خوندن بذارین نه نهایی خوندن .

البته این نکته رو هم در نظر داشته باشین که اگه جزو داوطلبایی هستین که خیلی خوب از اول سال خوندین و یا به عبارتی نهایی خوندین ، با همین نهایی خوندنتون نا خودآگاه خودتون رو برای کنکور هم آماده کردین ولی اگه تا الان هم فقط کنکوری خوندین ، همین کنکوری خوندنتون باعث میشه از پس امتحانای نهایی هم بر بیاین .

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالا و ابهامی شما در مورد نهایی خوندن و یا کنکوری خوندن پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای انتخاب بهترین تصمیم استفاده کنین .

 



 
سوالات متداول

1- نهایی خوندن بیشتر به نفع داوطلباس و یا تشریحی خوندن ؟
همون طور که تو این مقاله به طور کامل توضیح داده شده بهتره وقتتون رو برای پیدا کردن کوتاه ترین راه بزارین و کنکوری بخونین .

2- اگه معدلمون بالا نباشه چقدر تو نمره کنکورمون تاثیر داره ؟
تاثیر معدل تو کنکور فقط به صورت مثبت لحاظ میشه و هیچ تاثیر منفی تو قبولی شما نداره برای اطلاع از جزئیات بیشتر می تونین این مقاله رو بخونین .

3- معدل داوطلبا چقدر تو نمره کنکورشون تاثیر میذاره ؟
همون طور که تو این مقاله به طور کامل توضیح دادیم معدل داوطلبا درصورتی تو نمره کنکورشون تاثیر میذاره که از نمره خود داوطلب بیشتر باشه . 

منبع : امتحان نهایی یا کنکور سراسری ؛ کدام مهم تر است ؟



:: بازدید از این مطلب : 642
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

تو این مقاله ، به معرفی کانال تلگرام تیزهوشان و نمونه دولتی مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پرداختیم تا کاربران سایت این مرکز تو کوتاه ترین زمان ممکن در جریان همه ی اخبار و اطلاعیه های مربوط به مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی قرار بگیرن .


تلگرام محبوب ترین و پر کاربرد ترین شبکه اجتماعی بین کاربران ایرانیه ! به همین خاطر تصمیم گرفتیم تو مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کانال جدایی به نام کانال تیزهوشان و نمونه دولتی تحصیلیکو رو واسه اعلام و اطلاع رسانی اخبار و اطلاعیه های مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان اختصاص بدیم تا مشترکای این مرکز تو کوتاه ترین زمان ممکن در جریان همه ی اخبار و اطلاعیه های مرتبط با این مدارس قرار بگیرن .



 

مخاطبا می تونن همه ی اخبار و اطلاعیه های مورد نیازشون مثل ثبت نام آزمون ، زمان آزمون ، اعلام نتایج و بقیه اخبار مرتبط با مدارس تیزهوشان و مدارس نمونه دولتی رو از طریق کانال تلگرامی تیزهوشان و نمونه دولتی تحصیلیکو دنبال کنن و با خیال راحت اطلاع رسانی تمام مراحل از ثبت نام تا اعلام نتایج نهایی رو به ما بسپارن .

 

 

 

 
سوالات متداول

1- برای عضویت در کانال تلگرام مدارس تحصیلیکو باید هزینه پرداخت کرد ؟
خیر ، عضویت در کانال تلگرام مدارس تحصیلیکو کاملا رایگان هستش .

2-  تو این کانال اطلاع رسانی ثبت نام همه مدارس انجام میشه ؟
بله. تو این کانال علاوه بر اطلاع رسانی ثبت نام ، در مورد زمان ثبت نام ، اعلام نتایج ، تمدید و ... و مشاوره ثبت نام هم اطلاع رسانی میشه .

3- تو این کانال اطلاع رسانی چه مدارسی انجام میشه ؟
تو این کانال علاوه بر اطلاع رسانی مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی اطلاع رسانی مدارس دیگه ای مثل انرژی اتمی ، شاهد و مدارس خاص انجام میشه . 

منبع : کانال تلگرام مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی تحصیلیکو



:: بازدید از این مطلب : 605
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 ارديبهشت 1399 | نظرات ()