نوشته شده توسط : sevda

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ۸ مرکز تحقیقاتی دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی می پذیرد .

آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی ( Ph.D ) رشته های علوم پزشکی سال تحصیلی ۱۳۹۹ - ۱۴۰۰ برای اولین بار به شیوه الکترونیک در روزهای ۲۱ ، ۲۲ و ۲۳ خرداد ماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد .

با توجه به قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب سال ۹۴ مجلس شورای اسلامی ، دانشجویان دکتری تخصصی پژوهشی نیز از طریق برگزاری آزمون متمرکز دکتری تخصصی پذیرفته می شوند .

در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داوطلبان فقط در رشته های مورد تایید اساتید راهنما امکان شرکت در آزمون را خواهند داشت . 

این رشته ها شامل بیوتکنولوژی دارویی ، زیست فناوری پزشکی ، ژنتیک پزشکی ، علوم اعصاب ، علوم تغذیه ، فیزیولوژی ، شیمی دارویی ، فارماسوتیکس ، نانوفناوری دارویی ، فارماکولوژی است .

 

منبع : پذیرش دکتری پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد



:: بازدید از این مطلب : 566
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 30 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

وزیر آموزش‌ و پرورش با اشاره به آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای برگزاری امتحانات نهایی دانش‌ آموزان به صورت «حضوری» ، اشاره به اضافه شدن ۴ تا ۶ هفته به سال تحصیلی بدنبال تعطیلی مدارس کرد .

وزیر آموزش‌ و پرورش با اشاره به آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان به صورت «حضوری»، شرط برگزاری این امتحانات را منوط به اعلام وزارت بهداشت کرد.

 به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در این باره توضیح داد: امکان گرفتن سالن‌های بزرگ و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به منظور برگزاری حضوری امتحانات نهایی را داریم مگر اینکه وزارت بهداشت پروتکل سختگیرانه‌‌تری را اعلام کند.

وی با اشاره به اضافه شدن ۴ تا ۶ هفته به سال تحصیلی بدنبال تعطیلی مدارس در اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ اظهار کرد:  با شیوع کرونا، با استفاده از فضای مجازی و تلویزیونی، محتوای تمامی کتب درسی باید آموزش داده شود لذا هیچ بخشی از کتب درسی امسال حذف نخواهد شد.

حاجی میرزایی تاکید کرد: این در حالیست که تدریس کتب درسی پایه دوازدهم تا پایان اردیبهشت باید به اتمام برسد‌.

وزیر آموزش و پرورش همچنین در خصوص امتحانات پایه ششم گفت که امتحانات این دسته از دانش آموزان توصیفی و بدون نمره خواهد بود .

 

منبع : افزایش حداکثر ۶ هفته‌ای سال تحصیلی دانش‌آموزان



:: بازدید از این مطلب : 1559
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 30 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

داوطلبای کنکور ارشد می تونن بدون توجه به رشته کارشناسیشون تو یک رشته اصلی و یک رشته شناور تو کنکور کارشناسی ارشد ثبت نام کنن و با توجه به کد ضریب رشته مد نظر ، منابع امتحانی کنکور ارشد رو مطالعه کنن . همچنین بعد اعلام نتایج اولیه هم رشته محلای انتخابی هر دو رشته رو تو فرم انتخاب رشته وارد کنن .


کارشناسی ارشد دوره ای از آموزش عاله که دانشجویای سال آخر و فارغ التحصیلای کارشناسی می تونن تو این دوره ثبت نامشون رو انجام بدن . اما به دلیل اینکه تو دانشگاه ها اطلاع رسانی درستی درباره این کنکور به دانشجویان داده نمیشه اکثر داوطلبا اطلاعات درستی از این کنکور ندارن .

خیلی از داوطلبا تازه بعد از اعلام نتایج نهایی و یا شرکت تو کنکور متوجه این میشن که می تونستن تغغیر رشته بدن ، رشته شناور انتخاب کنن ، کد ضریب های مربوط به رشته دلخواهشون رو بخوننن و ... . به همین دلیل ما تو ادامه این مقاله صفر تا صد کنکور کارشناسی ارشد رو توضیح دادیم تا با کاملترین اطلاعات برای شرکت تو این دوره اقدام کنین .

 


آمادگی برای کنکور ارشد

کنکور کارشناسی ارشد هر سال متقاضیای زیادی داره و پلی برای ادامه تحصیل تو مقطع دکتراست و بهترین زمان برای جبران اشتباهات گذشته به حساب میاد . یک امتیاز مثبت که کنکور کارشناسی ارشد در اختیار داوطلبای این آزمون قرار میده و خیلیا از اون بی اطلاعن امکان تغییر رشتس .

یعنی برای شرکت تو کنکور کارشناسی ارشد اصلا نیازی نیست که همون رشته دوره کارشناسیتون رو ادامه بدین . شما خیلی راحت می تونین هر رشته ای که که دلتون می خاد انتخاب کنین و بخونین بدون هیچ محدودیتی .پس اگه می بینین به ادامه تحصیل تو رشته کارشناسیتون علاقه ندارین خیلی راحت می تونین وارد رشته مورد علاقتون بشین .

 

البته حواستون باشه که الان رشته ای که انتخاب می کنین واقعا با علاقه و عقلانی باشه چون برای ادامه تحصیل تو مقطع دکتری دیگه اجازه این تغییر رشته خیلی خیلی محدود میشه .

 

خوب شاید الان بگین که اگه بخواین یک رشته دیگه رو انتخاب کنیم کارمون خیلی سخت میشه برای کنکور ارشد ! خوب اگه بدونینن چه جوریه و باید کد ضریب مربوط به رشته امتحانیون رو بخونین می بینین کارتون اونقدرا هم سخت نیست .

اولا شما تو کنکور ارشد یک مجموعه امتحانی رو انتخاب می کنین . هر مجموعه شامل چند رشته و کد ضریب هستش . مثلا مجموعه روانشناسی رو که انتخاب می کنین شامل رشته های روانشناسی عمومی ، روانشناسی بالینی ، روانشناسی اسلامی ، روانشناسی کودکان استثنائی ، روانسنجی میشه . یعنی شما وقتی مجموعه روانشناسی رو انتخاب می کنین و تو کنکور ارشد شرکت می کنین زمان انتخاب رشته کنکور ارشد می تونین در صورت مجاز بودن تو همه رشته های زیر مجموعه روانشناسی انتخاب رشته کنین .

اما وقتی منابع مجموعه روانشناسی رو ببینین ، شاید پیش خودتون بگید که 16 تا منابع و چه جوری بخونیم و اینجوری کارمون خیلی سخت میشه . اما پیشنهادی که داریم اینه که همین الان هدفتون رو مشخص کنین و ببینین کدوم یکی از رشته های مجموعه رواشناسی مد مظرتون هستش . اینجوری کارتون خیلی راحت تر میشه . مثلا اگه هدفتون قبولی تو رشته روانشناسی بالینی هستش این رشته کد ضریب 2 مجموعه روانشناسی میشه و اگه درس هایی که برای کد ضریب 2 تاثیر داره رو ببینین متوجه میشین برای این کد ضریب فقط 6 تا از منابع هست که ضریب داره و بقیه درسا ضریبش صفره . پس فقط تمرکزتون رو ، روی همون درس ها بزارین .

خوب برای اینکه بتونین راحت تر با کد ضریب و اهمیت مشخص کردن هدفتون آشنا بشین پیشنهاد می کنیم حتما مقاله زیر رو بخونین .

بیشتر بخوانید : با زمان کم هم می توان کنکور ارشد قبول شد
زمانی هم که کارنامه ارشد منتشر میشه داخل کارنامتون یک جدول هستش که تو این جدول برای هر کد ضریب یک رتبه و تراز جداگونه میاد . چون ضریب منابع برای هر درس متفاوته . اینجوری شما باید رتبتون رو تو کد ضریب 2 تون ببینین .

خوب شاید الان براتون سوال پیش بیاد اگه درس هایی که برای کد ضریب 2 تاثیر دار هستن رو بخونیم یعنی نمی تونیم برای رشته های دیگه این مجموعه انتخاب رشته کنیم ؟ اگه دقت کنین می بینین بعضی از درس هایی که برای روانشناسی بالینی ضریب داره برای رشته های دیگه هم  ضریب داره یا مثلا درس زبان تخصصی برای همه رشته ها ضریب داره پس باعث میشه رتبتون توی کد ضریب های دیگه هم کمتر بشه و مجاز به انتخاب رشته اون رشته ها هم بشین .

زمانی که کارنامه ارشد براتون میاد جلوی هر کد ضریب علاوه بر رتبه و تراز وضعیت مجاز به انتخاب رشته بودنتون هم نوشته شده که خیلی راحت می تونین تو همه رشته هایی که مجاز به انتخاب رشته شدین ، انتخاب رشته کنین .

 





حالا بریم سراغ رشته امتحانی دوم یا شناور

رشته امتحانی دوم یا شناور هم به گوش خیلی از داوطلبا خورده و یا تو دفترچه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد دیدن . اما هنوز خیلیا نمی دونن منظور از این رشته شناور چیه باید چه جوری انتخابش کنن . ببینین تو دفترچه ارشد حدودا 62 تا رشته به عنوان رشته شناور معرفی شده .

هر داوطلب می تونه در کنار انتخاب یک رشته اصلی یک رشته شناور هم انتخاب کنه . اینجوری شما دو تا کنکور ارشد می دین که معمولا آزمون رشته اصلی و شناور با یک روز فاصله برگزار میشه . زمان اعلام نتایج هم ، دو تا کارنامه براتون صادر میشه که می تونین تو فرم انتخاب رشته هر از دو مجموعه انتخابیتون رشته محلای مد نظرتون رو وارد کنین .

رشته های شناور تو دفترچه ارشد با ستاره مشخص شده . فقط حواستون باشه که نمی تونین دو تا رشته ای که انتخاب می کنین هر دو شناور یا اصلی باشه . باید یک رشته شناور باشه یک رشته اصلی .

 برای اینکه فرایند ثبت نام کنکور ارشدتون رو کامل و بی نقص انجام بدین مقاله زیر رو حتما بخونین .

حالا بریم سراغ تاثیر معدل تو کنکور ارشد

زمانی که داوطلبا می خوان ثبت نام کنکور ارشد رو انجام بدن یکی از اطلاعاتی که برای ثبت نام نیازه معدل مقطع کارشناسی هستش . اما خیلی از داوطلبا از اهمیت این معدل کاملا بی اطلاعن و بدون حساسیت اون رو وارد می کنن . اما نمی دونن که یک صدم کم یا زیاد وارد کردن معدل باعث میشه که کلا قبولیشون لغو بشه . حالا دلیل اهمیت بالای معدل کارشناسی چیه ؟

ببینین از کنکوری که شما تو مقطع ارشد میدین 80 درصد نمره کنکورتون تو قبولیتون تاثیرگذاره 20 درصد معدل کارشناسیتون که با توجه به کیفیت دانشگاه قبلی ، رشتتون و رتبه ای که تو کنکور میارین این ضریب تاثیر لحاظ میشه . پس خیلی با دقت اون رو وارد کنین .

حالا تکلیف کسایی که دانشجوی ترم آخر هستن چی میشه ؟

اگه دانشجوی ترم آخر هستین باید میانگین معدل کلتون رو تا زمان ثبت نام ارشد وارد کنین . بعد انتهای دفترچه ثبت نام یک فرمی هست به عنوان فرم مخصوص معدل . باید اون فرم رو پرینت بگیرین و برین پیش مسئول گروه آموزشیتون تو دانشگاه تا تایید کنه معدلی که الان ثبت کردین میانگین معدلتون تا زمان ثبت نام بوده . البته اگه معدلتون بالاتر هم رفت می تونین تو زمان دریافت کارت ورود به جلسه ارشد ویرایشش کنین .

قبول شدن تو کنکور ارشد کار خیلی سختی نیست اما اگه بخواین می تونین شانستون رو برای راه های بدون کنکور ارشد هم امتحان کنین .

در ادامه ما بخوانید: 4 راه برای ورود به کارشناسی ارشد بدون کنکور
کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالا شما در مورد صفر تا صد کنکور ارشد پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای موفقیت تو کنکور ارشد استفاده کنین .

 



سوالات متداول

1- برای شرکت تو کنکور ارشد فقط باید تو رشته کارشناسیمون ادامه تحصیل بدیم ؟
برای شرکت تو کنکور ارشد هیچ محدودیتی برای تغییر رشته وجود نداره و می تونین تو هر رشته ای خواستین ثبت نام کنین که جزئیات بیشتر تو مقاله گفته شده .

2- اهمیت معدل در کنکور ارشد چقدره ؟
از کنکوری که تو مقطع ارشد میدین 80 درصد نمره آزمون تو قبولی تاثیر گذاره 20 درصد معدل کارشناسی که این موضوع و تاثیر معدل به طور کامل تو این مقاله توضیح داده شده .

3- منظور از رشته شناور چیه ؟
همون طور که تو این مقاله کامل توضیح دادیم تو دفترچه ارشد علاوه بر رشته های اصلی حدودا 62 رشته شناور معرفی شده که هر داوطلب می تونه در کنار رشته اصلی یک رشته شناور هم انتخاب کنه .

منبع : مشاوره تحصیلی کنکور کارشناسی ارشد



:: بازدید از این مطلب : 1016
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 30 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

دانش آموز برای تقویت درس ریاضیشون باید از راهکارای ساده ای مثل فعال بودن سر کلاس درس ریاضی ، تمرین کردن ، آموزش دادن به دیگران ، تقویت پایه هر مبحث و  مفهومی خوندن استفاده کنن . هم چنین با دونستن این موارد خیلی راحت می تونن به نمره ایده آلشون تو درس ریاضی برسن .

ریاضی جزو درساییه که برای خیلی از دانش آموزا شیرینه و خیلیا کلا از این درس فراری هستن و حاضرن موقعی که امتحان ریاضی دارن حال خودشون رو به بدترین حالت ممکن نشون بدن تا این جوری حداقل از جلسه امتحان اون روز راحت بشن و استرس نمرشون رو نداشته باشن .

خیلی از دانش آموزا هم هستن که می گن ما درس ریاضی رو خیلی خوب و زیاد می خونیم ولی سر جلسه امتحان اصلا نمی تونیم به سوالا جواب بدیم و انگار همه چیزایی که می بینیم برامون نا آشناس . پس اگه شما هم به دنبال تقویت درس ریاضیتون هستین و می خواین این غول بزرگی که از این درس تو ذهنتون دارین رو شکست بدین تا ادامه این مقاله با ما همراه باشین .


6 راه ساده برای تقویت درس ریاضی

یادگیری و مطالعه درس ریاضی و تقویت اون راه های زیادی داره و هر کسی با یک راهی می تونه نتیجه بگیره . اما قصد داریم در ادامه مهم ترین و ساده ترین راه هایی که باعث تقویت درس ریاضی میشه رو بگیم که بتونین تو این درس هم مثل بقیه درس ها به اون نمره ایده آلتون برسین .

 

 

 خوب بریم سراغ اولین نکته اونم مفهومی خوندن درس ریاضی . حالا چه جوری ؟ متاسفانه خیلی از دانش آموزا مسائل ریاضی رو حفظ می کنن و اصلا روش درست و مفهوم اون درس رو درست یاد نمی گیرن . این موضوع باعث میشه وقتی شما سر جلسه امتحان یک سوالی رو می بینین با اینکه همه تمرین های کتاب رو برای اون مبحث حل کردی ولی فقط با عوض شدن عدد های اون سوال نتونی سوال رو جواب بدی و فکر کنی اصلا اون رو بلد نیستین .

پس اولین راهکار اینه که بدونین ریاضی یک درس حفظی نیست ! شما باید هر مبحث اون رو کامل درک کنین . اینجوری هر سوالی با هر عددی که مطرح بشه راحت به جواب میرسین . 

 

 مورد بعدی تقویت پایه هر مبحث هستش ! ببینین فرمول های ریاضی وابسته به هم هستن . یعنی شما مبحث قبلی رو به طور کامل یاد نگیرین نمی تونین برین سراغ مبحث بعدی . یک مثال ساده براتون میزنم مثلا اگه شما مخرج مشترک گیری رو یاد نگیرین چه جوری بعدا می خواین جمع و تفریق اعداد کسری رو انجام بدین ؟ پس خوندن درس ریاضی مثل درسای دیگه نیست که تسلط نداشتن یا نخوندن درس قبلی ربطی به درس جدید نداشته باشه . باید از پایه شروع کنین و مرحله به مرحله پیش برین .

 

 مورد بعدی برای تقویت درس ریاضی حضور فعال و پویا تو کلاس ریاضیتونه ! سعی کنین سر کلاس ریاضی تمرکز زیادی داشته باشین و همون درس رو همون روز یاد بگیرین . اگه هم موقع تدریس معلمتون احساس کردین جایی از درس رو متوجه ندین اصلا خجالت نکشین و خیلی راحت از معلمتون بخواین اون موضوع رو دوباره بهتون آموزش بده . به سوالایی هم که هم کلاسیاتون از معلم ریاضیتون سر کلاس هم میپرسن خوب توجه کنین چون ممکنه سوالای اونا باعث چالش شما هم بشه .

 

 مورد بعدی داشتن یک معلم و یا آموزش دهنده ! حالا این یعنی چی ؟ سعی کنین زمانی که خارج از مدرسه هستین و دارین تمرین های درس ریاضی رو حل می کنین یک نفر رو داشته باشین که اگه جایی به مشکل برخوردین ازش کمک بگیرین . حالا این یک نفر می تونه والدینتون یا معلم خصوصی باشه . آخر آخرشم اگه از اونا نتونستین کمک بگیرین حتما اون سوال رو علامت بزنین و از معلم مدرستون بخواین براتون حلش کنه و نقطه ضعفتون رو پیدا کتنین . یعنی کلا کنار نذارینش .

البته یک نکته دیگه هم همین جا بهتون بگم که خیلی از دانش آموزا برای تقویت درس ریاضیشون از فیلم های آمورشی استفاده می کنن . اما یک بدی که این فیلم ها داره اینه که اگه جایی از درس رو متوجه نشی نمی تونی ازش بخای که برات توضیح بده تا ببینی ضعفت کجاس ! پس سعی کنین خیلی از فیلم های آموزشی استفاده نکنین .

 

 مورد بعدی که علاوه بر تقویت درس ریاضی باعث تثبیت یادگیری هم میشه آموزش دادن به بقیست ! وقتی که یک مبحث درس ریاضی رو خوندین اعتماد به نفس داشته باشین و به دوستاتون هم یاد بدین . یا اصلا از والدینتون بخواین که بشینن و شما مبحثی که خوندین رو بهشون آموزش بدین و یا اصلا راه آخرش اینه که یک تخته برای خودتون داشته باشین همه تمرینا رو روی اون بنویسین و حل کنین و توضیح بدین . جوری که انگار کلی دانش آموز نشسته و شما دارین بهشون ریاضی درس میدین .

 

 در آخر هم تمرین و تمرین و تمرین ! تمرین مهم ترین موضوعیه که باعث تقویت درس ریاضی میشه . برای اینکه به درک هر مبحث ریاضی برسین فقط و فقط باید تمرین داشته باشین . ممکنه تو حل مسئله ها اولش سرعتتون پایین باشه و زمان زیادی برای هر سوال بزارین اما هر چی این تمرینتون بیشتر باشه به مرور به سرعت بالا می رسین و با دیدن هر سوال به یک چشم بهم زدن متوجه می شین که چه جوری باید حلش کنین . اونوقته که می تونیم بگین اون موضوع ریاضی رو کاملا درک کردین . اینجوری اگه یک ماهه بعدم برین سراغش راحت سوالارو حل می کنین .

 

اگه جزو دانش آموزایی هستین که احساس می کنین بعد از خوندن هر درس بعد از مدتی اون رو فراموش می کنین ، می تونین مقاله زیر رو بخونین .





خلاصه که شما حالا حالاها با درس ریاضی کار دارین و تو برنامه همه پایه های تحصیلیتون هستش . پس بهتره از همین امروز ارتباط خوبی با درس ریاضی برقرار کنین و هر مبحث رو کامل یاد بگیرین . مطمئن باشین بعد از اینکه به درک هر مبحث ریاضی میرسین این درس براتون شیرین میشه .

تجربه ای که برای اکثر دانش آموزا پیش اومده اینه که میگن ما دیگه هر مبحث رو همون روز سر کلاس یاد می گیریم و راحت می تونیم از پس سوالاتش بربیایم ولی یک درسی مثل علوم رو هر چقدرم که سر کلاس یاد بگیریم باز نیازه که تو خونه کلی براش وقت بزاریم تا همه سوالارو حفظ کنیم .

 

 اگه ثبت نام آزمون تیزهوشان رو انجام دادین رو دارین خودتون رو برای این آزمون آماده می کنین پیشنهاد میدیم حتما مقاله زیر رو بخونین .


کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالای شما در مورد تقویت درس ریاضیتون پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و نقاط ضعف درس ریاضی رو برطرف کنین .

 



سوالات متداول

1- چه جوری می تونیم ریاضی رو مفهومی بخونیم ؟
برای مفهومی خوندن درس ریاضی نیاز به تمرین و تکرار زیاد دارین که تو این مقاله این موضوع به طور کامل توضیح داده شده .

2- چه مواردی باعث تقویت درس ریاضی میشه ؟
مفهومی خوندن و فعال بودن سر کلاس درس ریاضی از عواملیه که باعث تقویت درس ریاضی میشه که تو این مقاله همه عوامل تقویت درس ریاضی گفته شده .

3- آیا استفاده از فیلم های آموزشی روش مناسبی برای تقویت درس ریاضی هستش ؟
خیر ، چون همونطور که تو این مقاله به طور کامل توضیح داده شده ، دانش آموزا نمی تونن با اون فیلم ارتباط برقرار کنن و اگه سوالی براشون پیش اومد بپرسن .
منبع : تقویت درس ریاضی با 6 راه ساده



:: بازدید از این مطلب : 1344
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 30 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

قبول شدن تو کنکور کارشناسی ارشد انقدر راحته که داوطلبا می تونن با کمترین زمان به اون نتیجه دلخواهشون برسن . فقط کافیه از جزئیات رشته انتخابیشون اطلاع داشته باشن و با مشخص کردن کد ضریب و منابعی که بالاترین ضریب رو داره خودشون رو برای موفقیت تو این مقطع آماده کنن .


قبولی تو کنکور ارشد یا مقطع تحصیلات تکمیلی اهمیت بالایی برای داوطلبا به خصوص اونایی که این مقطع رو پلی برای ورود به مقطع دکتری می دونن داره . اما خیلی از داوطلبا که شاغلن و یا به هر دلیل دیگه نمی تونن وقت زیادی برای مطالعه منابع معرفی شده بزارن کلا نا امید میشن و تلاشی برای قبولیشون تو کنکور کارشناسی ارشد نمی کنن .

اما تو ادامه این مقاله می خوایم بهتون ثابت کنیم که شما می تونین خیلی راحت تو رشته محل دلخواهتون قبول بشین . شاید خیلیا الان بگن که مگه میشه ؟ یا بگین ما که تا الان چیزی نخوندیم ؟ به خاطر اینکه همین جا خیالتون رو راحت کنیم بهتون مگیم که بلــــــــــــــــه ، خیلی خوب هم میشه . پس اگه شما هم تا الان خیلی برای کنکورارشدتون نخوندین و یا اصلا وقت زیادی برای مطالعه ندارین تا ادامه این مقاله با ما همراه باشین .

 


موفقیت در کنکور ارشد

خوب اولین کاری باید بکنین اینه که ببینین رشته مد نظرتون چند تا کد ضریب داره و شما اولویت و یا هدفتون قبولی تو کدوم کد ضریباست . پس قدم اول آشایی با این کد ضریباست . از اونجایی که متاسفانه تو دانشگاها و یا استادا اصلا چیزی درباره این موضوع نمی گن تقریبات 90 درصد داوطلبا اصلا از این موضوع بی خبرن و بدون اطلاع سر جلسه کنکور ارشد حاضر میشن .
حالا برای اینکه هدفتون مشخص کنین و با مفهوم کد ضریب آشنا بشین یک مثال براتون می زنیم . تصور زیر یکی از رشته های کنکور کارشناسی ارشد هستش . 

 

 برای اینکه از صفر تا صد کنکور کارشناسی ارشد با خبر باشین خوندن مقاله زیر رو بهتون پیشنهاد میدیم .



  همون طور که می بینن تو قسمت آبی رنگ " منابع دروس امتحانی " مشخص شده . داوطلبی که مثلا می خواد تو مجموعه روانشناسی شرکت کنه وقتی این قسمت رو میبینه فکر می کنه باید 16 کتاب رو طبق اون چیزی که نوشته شده برای کنکور ارشد بخونه . درصورتی که اصلا همچین چیزی نیست .

 اگه دقت کنین یکی از ستون های این جدول نوشته شده " کد ضریب " ، که با رنگ بنفش مشخص شده . شما اول باید انتخاب کنین که کدوم یکی از رشته های مجموعه روان شناسی مد نظرتون هست . مثلا اگه کسی روان شناسی بالینی رو می خواد باید اول ببینه که روان شناسی بالینی کد ضریبش چه عددیه .

 همون طور که تو تصویر با رنگ سبز مشخص شده . روان شناسی بالینی کد ضریب 2 رو داره . همون طور که تو کادر سبز رنگ می بینین . ضریب دروس برای کد ضریب روانشناسی مشخص شده و اگه دقت کنین متوجه می شین که از 16 منبعی که برای آزمون روانشناسی معرفی شده فقط درس برای قبولی تو رشته ی روان شناسی تاثیر داره .

 

 

خوب تا الان یک مقدار خیالتون راحت شد که قبولی تو کنکور ارشد به اون سختیام که فکر می کردین نیست . حالا خیلیا میگن خب سیستم از کجا می فهمه که ما اون کد ضریب مد نظرمون بوده . نکنه رتتبمون پایین بشه ؟

 

ببینین زمانی که کارنامه کنکور ارشد برای شما صادر میشه برای هر کد ضریب شما یک رتبه و یک تراز جداگونه میاد . یعنی شما وقتی هدفت رشته روانشناسی بالینی هستش باید رتبتو تو کد ضریب 2 چک کنی . خوب تا الان کلی کارتون راحت شد . بریم سراغ این کمه حالا چه جوری تو زمان کم همین چند تا کتابم بخونیم .

 

برای اینکه با توضیحات کارنامه ارشدتون هم آشنایی داشته باشین خوندن مقاله زیر رو بهتون پیشنهاد میدیم .

 



برای موفقیت در کنکور ارشد با زمان کم چی بخوانیم

اولا ترس خیلی از داوطلبا اینه که فکر می کنن کنکور ارشد یک غول بزرگیه مثل کنکور سراسری همین جا بگیم که اصلا اینجوری نیست . حالا رو چه حسابی ؟ ببینین شما تو کنکور ارشد فقط و فقط دارین با داوطلبایی رقابت می کنین که مثل شما هدفشون مثلا شرکت تو رشته روانشناسیه نه کل جامعه آماری کنکور کارشناسی ارشد . 

حالا پیشنهادی که داریم اینه که وقتتون رو فقط رو درسایی که ضریب بالایی داره بذارین . درسته که با فهمیدن مفهوم کد ضریب تعداد منابع کم شد ولی چون زمانتون کمه به جای اینکه همه منابع رو نصفه و نیمه بخونین دو تا 3 منبع رو که بالاترین ضریب رو براتون داره کامل بخونین .

برای اطلاع از زمان برگزاری آزمون ارشد پیشنهاد میدیم مقاله زیر رو بخونین .

بیشتر بخوانید: زمان برگزاری کنکور ارشد 99
اگه هم دیدین اصلا وقتتون به خوندن چند تا کتاب هم نمی رسه بهترین کاری که باعث میشه شما رتبه خوبی تو کنکور ارشد بگیرین اینه که نمونه سوالای کنکور کارشناسی ارشد سالای گذشته رو بگیرین و روی اونا کار کنین . اینجوری می تونین متوجه هم بشین که از هر کتاب کدوم قسمتا مهمه و هر سال داره ازش تو کنکور سوال طرح میشه ، پس فقط می تونین سراغ اون قسمتای کتاب برین .

اگرم خواستین برنامه ریزی کنین و بخونین انتخاب منابع مناسب براتون خیلی مهم باشه ، سعی کنین منابعی رو استفاده کنین که اون کسایی که تونستن باهاش رتبه خوب بیارن استفاده کردن و یا راحت ترش اینه که به انتشارات دانشگاه های خوب و سطح بالای استان خودتون مراجعه داشته باشین و جزوه اساتیدشون رو برای درس هایی که می خواین بگیرین . چون معمولا اساتید برجسته و خوب موارد مهم رو تو جزوه هاشون میگن .


کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالا و ابهامای شما در خصوص قبولی تو کنکور ارشد تو زمان کم پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای نحوه مطالعه و انتخاب بهترین منابع ارشد استفاده کنین .

 

احیانا اگه نتونستین از طریق کنکور ارشد هم پذیرش بشین ، می تونین شانستون رو برای ثبت نام بدون آزمون های ارشد هم امتحان کنین .

 

سوالات متداول

1- آیا باید همه منابع معرفی شده برای هر مجموعه رو مطالعه کنیم ؟
خیر ، داوطلبا باید با توجه به کد ضریب رشته مد نظرشون منابع رو مطالعه کنن .

2- چطور با مطالعه کم بتونیم به موفقیت در رشته دلخواهمون برسیم ؟
داوطلبا باید اول کد ضریب رشته مد نظر رو چک کنن و دروس با ضریب بالا رو مطالع کنن که البته تو این مقاله در مورد این موضوع به طور کامل توضیح داده شده است .

3- برای قبولی تو کنکور ارشد از چه منابعی استفاده کنیم ؟
منابعی که دانشجویای ارشد با خوندن اونا تونستن به نتیجه برسن که پیشنهاد دیگه ای هم تو این مقاله برای قبولی و مطالعه راحت تره داوطلبا گفته شده .

منبع : با زمان کم هم می توان کنکور ارشد قبول شد



:: بازدید از این مطلب : 614
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 30 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda


رشته علوم تربیتی جزو رشته های پر طرفدار گروه آزمایشی انسانی هستش که داوطلبای زیادی قصد قبولی تو این رشته رو دارن . یکی از کارهایی که باعث برنامه ریزی دقیق تر شما برای قبولی تو این رشته میشه بررسی کارنامه آخرین فرد قبولی رشته مهندسی علوم تربیتی نوبت دوم و میانگین درصد های زده شده هر درسه .

از اونجایی که بررسی کارنامه آخرین فرد قبولی مهندسی علوم تربیتی نوبت دوم​ و دونستن درصدای اون کارنامه باعث برنامه ریزی کامل تر شما برای کنکور 99 میشه ما تو این مقاله کارنامه های رتبه قبولی مهندسی علوم تربیتی شبانه​ ۹۸ رو توی هر 3 منطقه کنکور سراسری جمع اوری کردیم . پس اگه شما هم به دنبال دقیق تر انجام دادن برنامه ریزیتون هستین تا انتهای این مقاله با ما همراه باشین .

کارنامه قبولی رشته مهندسی علوم تربیتی نوبت دوم


داوطلبایی که قصد شرکت تو کنکور انسانی 99 و قبولی تو رشته علوم تربیتی شبانه رو دارن بررسی کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی نوبت دوم سالای قبل هم به درد برنامه ریزیشون می خوره و هم به درد انتخاب رشتشون تو کنکور سراسری .

همون طور که در بالا گفته شد شما بررسی کارنامه قبولی علوم تربیتی شبانه می تونین که برنامه ریزی دقیق تر و کامل تری داشته باشین و میانگین درصدی برای قبولی تو رشته علوم تربیتی احتیاجه دستتون میاد .

بعد از این که کنکور سراسری شرکت کردین و خواستین انتخاب رشته انجام بدین اون جا هم با بررسی کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی سال های گذشته و مقایسه اون کارنامه با کارنامه خودتون می تونین انتخاب رشته ی دقیق تری انجام بدین .

برای همین ما لیستی از کارنامه قبولی مهندسی علوم تربیتی نوبت دوم​ 98 در منطقه 1 ، 2 ، 3 رو براتون جمع آوری کردیم . در ضمن این رو هم در نظر داشته باشین که شما باید کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی شبانه فردی رو مورد بررسی قرار بدین که سهمیه منطقش با شما یکیه . چون تو کنکور کارنامه شما فقط و فقط با کسایی مقایسه میشه که سهمیه یکسان با شما رو دارن .

مثلا فردی که سهمیه منطقه 2 رو داره باید کارنامه قبولی رشته مهندسی علوم تربیتی نوبت دوم​ منطقه 2 رو مورد بررسی قرار بده .


کارنامه قبولی رشته مهندسی علوم تربیتی نوبت دوم​ منطقه 1 :


کارنامه و حداقل درصد و رتبه لازم قبولی علوم تربیتی​ شبانه ( نوبت دوم ) کنکور 98 - 99 در سهمیه منطقه 1
زیرگروه پنج    2933    2999    3788    6981    9273
محل سکونت    مشهد    اصفهان    تبریز    رشت    سنندج
دانشگاه قبولی    دانشگاه فردوسی مشهد    دانشگاه اصفهان    دانشگاه تبریز    دانشگاه گیلان - رشت    دانشگاه کردستان - سنندج
ادبیات فارسی    45.4    26.7    24    21.4    10.7
زبان عربی    45.4    26.7    30.7    42.7    -1.3
دین و زندگی    32    69.4    58.7    17.4    29.4
زبان خارجی    0    12    10.7    22.7    0
رياضيات    5    10    0    18.4    8.4
اقتصاد    46.7    60    35.6    33.4    24.5
ادبيات فارسی تخصصي    36.7    34.5    16.7    12.3    17.8
زبان عربی تخصصی    35    18.4    ش    46.7    21.7
تاریخ و جغرافیا    53.4    0    11.2    13.4    17.8
جامعه شناسی    81.7    80    58.4    28.4    23.4
منطق و فلسفه    24    61.4    22.7    -2.6    14.7
روان شناسی    45    35    75    36.7    30
کارنامه قبولی رشته مهندسی علوم تربیتی نوبت دوم​ منطقه 2 :
کارنامه و حداقل درصد و رتبه لازم قبولی علوم تربیتی​ شبانه ( نوبت دوم ) کنکور 98 - 99 در سهمیه منطقه 2
زیرگروه پنج    7908    10345    11397    12611    16514
محل سکونت    سبزوار    رشت    ملایر    سنندج    اسدآباد
دانشگاه قبولی    دانشگاه حکیم سبزواری - سبزوار    دانشگاه گیلان - رشت    دانشگاه ملایر    دانشگاه کردستان - سنندج    دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی- اسدآباد همدان
ادبیات فارسی    34.7    8    28    24    25.4
زبان عربی    36    -2.6    18.7    8    9.4
دین و زندگی    20    25.4    26.7    5.4    54.7
زبان خارجی    0    18.7    0    0    0
رياضيات    18.4    0    18.4    13.4    0
اقتصاد    0    57.8    15.6    37.8    46.7
ادبيات فارسی تخصصي    14.5    20    24.5    11.2    13.4
زبان عربی تخصصی    20    6.7    13.4    0    -1.6
تاریخ و جغرافیا    25.6    28.9    18.9    48.9    0
جامعه شناسی    26.7    8.4    13.4    25    45
منطق و فلسفه    6.7    10.7    0    2.7    -1.3
روان شناسی    63.4    68.4    46.7    53.4    63.4


کارنامه قبولی رشته مهندسی علوم تربیتی نوبت دوم​ منطقه 3 :


کارنامه و حداقل درصد و رتبه لازم قبولی علوم تربیتی شبانه ( نوبت دوم ) کنکور 98 - 99 در سهمیه منطقه 3
زیرگروه پنج    11169    13261    13858    15838    27123
محل سکونت    بیرجند    خرم آباد    اسدآباد    اردبیل    سنندج
دانشگاه قبولی    دانشگاه بیرجند    دانشگاه لرستان - خرم آباد    دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی- اسدآباد همدان    دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل    دانشگاه کردستان - سنندج
ادبیات فارسی    21.4    21.4    36    33.4    17.4
زبان عربی    17.4    37.4    28    24    12
دین و زندگی    46.7    34.7    24    29.4    4
زبان خارجی    5.4    0    0    46.7    4
رياضيات    15    26.7    -5    10    3.4
اقتصاد    15.6    66.7    55.6    6.7    28.9
ادبيات فارسی تخصصي    6.7    0    14.5    25.6    13.4
زبان عربی تخصصی    16.7    23.4    6.7    1.7    10
تاریخ و جغرافیا    18.9    8.9    21.2    13.4    30
جامعه شناسی    21.7    11.7    36.7    20    -1.6
منطق و فلسفه    2.7    -1.3    17.4    6.7    12
روان شناسی    35    58.4    38.4    30    56.7

 

مشاوره قبولی رشته مهندسی علوم تربیتی نوبت دوم 99
شما با بررسی کارنامه هایی که براتون قرار دادیم می تونین به یک برنامه ریزی دقیق تر و کامل تری داشته باشین و متوجه می شین که تو کدوم درس ها ضعف دارین و کدوم درس ها نقطه قوت شما هستن . اینجوری کارتون برای رسیدن به هدفی که دارین خیلی راحت تر میشه .

خیلی از داوطلبا با این که مطالعه خوبی برای کنکور سراسری دارن ولی متاسفانه زمانی که سر جلسه کنکور حاضر میشن متوجه این موضوع میشن که هنوز نمی دونن برای قبولی تو رشته ای که براش تلاش کردن باید از هر درس حداقل به چند تا سوال جواب بدن و دونستن این موضوع قبل از شرکت تو کنکور واقعی باعث میشه که شما برنامه ریزیتون دقیق تر باشه و برای رسیدن به هدفتون هم می تونین خودتون رو تو شرکت کنکور های آزمایشی محک بزنین .

 

احیانا اگه با توجه به بررسی کارنامه و دقیق تر انجام دادن برنامه ریزیتون باز هم نتونستین به اون نتیجه دلخواه برسین می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلیکو در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای برطرف کردن ضعفتون کمک بگیرین .

منبع : شرکت کنندگان گزینه دو


سوالات متداول


1- چه جوری می تونیم به کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی استان های مختلف دسترسی داشته باشیم ؟
ما تو این مقاله همه کارنامه های شهر های مختلف رو براتون گذاشتیم که با مطالعه این مقاله می تونین همه کارنامه ها رو بررسی کنین .


2- برای قبولی تو رشته علوم تربیتی حداقل چه رتبه ای لازمه ؟
حداقل رتبه قبولی علوم تربیتی بستگی به سهمیه منطقه شما داره که ما تو این مقاله حداقل رتبه قبولی علوم تربیتی رو تو سهمیه مناطق مختلف گذاشتیم .


3- آیا کسی که سهمیه منطقه 1 داره می تونه کارنامه فردی که سهمیه منطقه 2 داره رو ملاک قبولی خودش قرار بده ؟
خیر ، همون طور که تو این مقاله به طور کامل گفته شده هر کسی باید کارنامه متناسب با سهمیه منطقه خودش رو بررسی کنه .

منبع : کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی نوبت دوم



:: بازدید از این مطلب : 533
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

رشته علوم تربیتی جزو رشته های پر طرفدار گروه ازمایشی انسانی هستش که داوطلبای زیادی قصد قبولی تو این رشته رو دارن . یکی از کارهایی که باعث برنامه ریزی دقیق تر شما برای قبولی تو این رشته میشه بررسی کارنامه آخرین فرد قبولی رشته علوم تربیتی سراسری و میانگین درصد های زده شده هر درسه .

از اونجایی که بررسی کارنامه آخرین فرد قبولی علوم تربیتی سراسری و دونستن درصدای اون کارنامه باعث برنامه ریزی کامل تر شما برای کنکور 99 میشه ما تو این مقاله کارنامه های رتبه قبولی علوم تربیتی سراسری ۹۸ رو توی هر 3 منطقه کنکور سراسری جمع اوری کردیم . پس اگه شما هم به دنبال دقیق تر انجام دادن برنامه ریزیتون هستین تا انتهای این مقاله با ما همراه باشین .

 

کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی دولتی

 

داوطلبایی که قصد شرکت تو کنکور انسانی 99 و قبولی تو رشته علوم تربیتی رو دارن بررسی کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی سراسری سالای قبل هم به درد برنامه ریزیشون می خوره و هم به درد انتخاب رشتشون تو کنکور سراسری .

همون طور که در بالا گفته شد شما بررسی کارنامه قبولی علوم تربیتی سراسری می تونین که برنامه ریزی دقیق تر و کامل تری داشته باشین و میانگین درصدی برای قبولی تو رشته علوم تربیتی احتیاجه دستتون میاد .

بعد از این که کنکور سراسری شرکت کردین و خواستین انتخاب رشته انجام بدین اون جا هم با بررسی کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی سال های گذشته و مقایسه اون کارنامه با کارنامه خودتون می تونین انتخاب رشته ی دقیق تری انجام بدین .

برای همین ما لیستی از کارنامه قبولی علوم تربیتی سراسری 98 در منطقه 1 ، 2 ، 3 رو براتون جمع آوری کردیم . در ضمن این رو هم در نظر داشته باشین که شما باید کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی سراسری فردی رو مورد بررسی قرار بدین که سهمیه منطقش با شما یکیه . چون تو کنکور کارنامه شما فقط و فقط با کسایی مقایسه میشه که سهمیه یکسان با شما رو دارن .

مثلا فردی که سهمیه منطقه 2 رو داره باید کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی سراسری منطقه 2 رو مورد بررسی قرار بده .

    کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی سراسری منطقه 1 :

 
کارنامه قبولی علوم تربیتی​ 98 - 99 و حداقل درصد لازم برای علوم تربیتی سراسری در سهمیه منطقه 1
زیرگروه پنج     4507     5301     4806     6451     6776
محل سکونت     تبریز     قم     همدان     قم     اسدآباد
دانشگاه قبولی     دانشگاه شهید مدنی آذربایجان - تبریز     دانشگاه قم     دانشگاه بوعلی سینا - همدان     دانشگاه قم     دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی- اسدآباد همدان
ادبیات فارسی     46.7     24     22.7     24     29.4
زبان عربی     17.4     46.7     21.4     18.7     34.7
دین و زندگی     49.4     50.7     28     34.7     68
زبان خارجی     50.7     5.4     32     0     0
رياضيات     13.4     30     8.4     8.4     -3.3
اقتصاد     26.7     28.9     26.7     44.5     26.7
ادبيات فارسی تخصصي     28.9     18.9     24.5     26.7     12.3
زبان عربی تخصصی     13.4     33.4     46.7     0     8.4
تاریخ و جغرافیا     25.6     22.3     20     22.3     22.3
جامعه شناسی     25     38.4     36.7     28.4     60
منطق و فلسفه     8     9.4     0     8     18.7
روان شناسی     58.4     23.4     55     55     56.7

 

    کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی سراسری منطقه 2 :

 
کارنامه قبولی علوم تربیتی 98 - 99 و حداقل درصد لازم برای علوم تربیتی​ سراسری در سهمیه منطقه 2
زیرگروه پنج     8490     8556     9373     9454     9487
محل سکونت     اهواز     تبریز     خرم آباد     اسدآباد     اسدآباد
دانشگاه قبولی     دانشگاه شهید چمران - اهواز     دانشگاه شهید مدنی آذربایجان - تبریز     دانشگاه لرستان - خرم آباد     دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی- اسدآباد همدان     دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی- اسدآباد همدان
ادبیات فارسی     10.7     42.7     36     25.4     26.7
زبان عربی     18.7     18.7     10.7     10.7     9.4
دین و زندگی     30.7     6.7     45.4     45.4     33.4
زبان خارجی     2.7     4     0     0     0
رياضيات     12.3     15     -1.6     -1.7     0
اقتصاد     44.5     22.3     53.4     53.4     53.4
ادبيات فارسی تخصصي     15.6     27.8     40     20     30
زبان عربی تخصصی     13.4     0     13.4     -6.6     6.7
تاریخ و جغرافیا     32.3     35.6     54.5     15.6     18.9
جامعه شناسی     26.7     18.4     40     70     23.4
منطق و فلسفه     24     6.7     14.7     4     18.7
روان شناسی     38.4     60     40     81.7     55

 

    کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی سراسری منطقه 3 :

 
کارنامه قبولی علوم تربیتی​ 98 - 99 و حداقل درصد لازم برای علوم تربیتی سراسری در سهمیه منطقه 3
زیرگروه پنج     9874     11593     11206     10789     12309
محل سکونت     اراک     اردبیل     ارومیه     ارومیه     قم
دانشگاه قبولی     دانشگاه اراک     دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل     دانشگاه ارومیه     دانشگاه ارومیه     دانشگاه قم
ادبیات فارسی     29.4     16     24     13.4     0
زبان عربی     9.4     8     12     16     6.7
دین و زندگی     26.7     49.4     42.7     32     58.7
زبان خارجی     -1.3     0     13.4     4     0
رياضيات     1.8     0     0     3.4     5.3
اقتصاد     46.7     44.5     82.3     6.7     93.4
ادبيات فارسی تخصصي     27.8     33.4     40     3.4     0
زبان عربی تخصصی     0     3.4     -3.3     25     0
تاریخ و جغرافیا     33.4     48.9     38.9     12.3     31.2
جامعه شناسی     43.4     46.7     28.4     38.4     35
منطق و فلسفه     8     20     12     10.7     21.4
روان شناسی     61.7     33.4     36.7     63.4     48.4

 

 
مشاوره قبولی رشته علوم تربیتی سراسری 99

 

شما با بررسی کارنامه هایی که براتون قرار دادیم می تونین به یک برنامه ریزی دقیق تر و کامل تری داشته باشین و متوجه می شین که تو کدوم درس ها ضعف دارین و کدوم درس ها نقطه قوت شما هستن . اینجوری کارتون برای رسیدن به هدفی که دارین خیلی راحت تر میشه .

خیلی از داوطلبا با این که مطالعه خوبی برای کنکور سراسری دارن ولی متاسفانه زمانی که سر جلسه کنکور حاضر میشن متوجه این موضوع میشن که هنوز نمی دونن برای قبولی تو رشته ای که براش تلاش کردن باید از هر درس حداقل به چند تا سوال جواب بدن و دونستن این موضوع قبل از شرکت تو کنکور واقعی باعث میشه که شما برنامه ریزیتون دقیق تر باشه و برای رسیدن به هدفتون هم می تونین خودتون رو تو شرکت کنکور های آزمایشی محک بزنین .

 
در ادامه بخوانید : آخرین رتبه لازم برای قبولی رشته علوم تربیتی دولتی

احیانا اگه با توجه به بررسی کارنامه و دقیق تر انجام دادن برنامه ریزیتون باز هم نتونستین به اون نتیجه دلخواه برسین می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلیکو در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای برطرف کردن ضعفتون کمک بگیرین .

منبع : شرکت کنندگان گزینه دو

 

 
سوالات متداول

1- چه جوری می تونیم به کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی استان های مختلف دسترسی داشته باشیم ؟  
ما تو این مقاله همه کارنامه های شهر های مختلف رو براتون گذاشتیم که با مطالعه این مقاله می تونین همه کارنامه ها رو بررسی کنین .

2- برای قبولی تو رشته علوم تربیتی حداقل چه رتبه ای لازمه ؟
حداقل رتبه قبولی علوم تربیتی بستگی به سهمیه منطقه شما داره که ما تو این مقاله حداقل رتبه قبولی علوم تربیتی رو تو سهمیه مناطق مختلف گذاشتیم .

3- آیا کسی که سهمیه منطقه 1 داره می تونه کارنامه فردی که سهمیه منطقه 2 داره رو ملاک قبولی خودش قرار بده ؟  
خیر ، همون طور که تو این مقاله به طور کامل گفته شده هر کسی باید کارنامه متناسب با سهمیه منطقه خودش رو بررسی کنه .

منبع : کارنامه قبولی رشته علوم تربیتی دولتی



:: بازدید از این مطلب : 1276
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda


تموم متقاضیای ثبت نام کنکور سراسری 99 باید تو زمان ثبت نام کنکور ، با توجه به شرایطی که دارن ، یکی از سهمیه های دفترچه رو انتخاب کن و تو فرم اینترنتی ثبت نام وارد کنن . یکی از سهمیه های موثر تو انتخاب رشته کنکور 99 ، سهمیه ایثارگران و سهمیه جانبازی هست که به دو دسته سهمیه ایثارگران ۲۵ و سهمیه ایثارگران ۵ درصدی تقسیم میشن . هر داوطلب تو گروه مربوط به سهمیه خودش قرار می گیره و نسبت به افراد اون گروه سنجیده میشه .

نرم افزار تخمین رتبه ایثارگران تحصیلیکو این امکان رو به شما میده که حدود رتبتون رو با توجه به آمارای قبولی سالای گذشته تو سهمیه ایثارگران 5 و 25 درصد ، تخمین بزنین و ببینن تو سالای گذشته با حدود درصدای شما ، رتبه داوطلبا تو این سهمیه چند بوده . اینجوری شما می تونین قبل از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ببینین کجای کارید و برای انتخاب رشتتون برنامه ریزی کنین .

برای استفاده از نرم افزار تخمین رتبه ایثارگران ابتدا سال تحصیلی مد نظر رو وارد کنین . بعد از انتخاب نظام آموزشی که تو کنکور اون شرکت کردین ( نظام قدیم ، نظام جدید )گروه آزمایشی خودتون رو انتخاب کرده و از اونجایی که سهمیه ایثارگران به دو دسته ۵ و ۲۵ درصدی تقسیم میشه با توجه به سهمیتون یکی از این دو گزینه رو انتخاب می کنین .

نرم افزار تخمین رتبه ایثارگران کنکور سراسری ۹۹

 

برای استفاده از نرم افزار تخمین رتبه ایثارگران کنکور سراسری 99 کادرای زیر رو پر کنین .


سوالات متداول

1-  نرم افزار تخمین رتبه ایثارگران تحصیلیکو به چه دردی می خوره ؟
داوطلبایی که دارای سهمیه ایثارگران هستن با استفاده از این نرم افزار می تونن حدود رتبشون رو بدست بیارن .

2- نرم افزار تخمین رتبه ایثارگران تا چه حد قابل اعتماده و چقدر خطا داره ؟
به طور کلی هرچقدر سابقه یه نرم افزار بیشتر باشه نتایجش هم قابل اعتماد تره . البته حتی تو دقیق ترین نرم افزارا هم ممکنه نتایج تا 5 درصد خطا داشته باشه .

3- نرم افزار تخمین رتبه ایثارگران تحصیلیکو می تونه رتبه مارو تو کدوم گروهای آزمایشی تخمین بزنه ؟  
در حال حاضر امکان تخمین رتبه داوطلبا تو گروهای آزمایشی تجربی ، ریاضی و انسانی فراهمه .

مطالب مرتبط:
» نرم افزار انتخاب رشته مجازی کنکور سراسری

» انتخاب رشته کنکور سراسری

» نرم افزار تخمین و محاسبه درصد

منبع : تخمین رتبه ایثارگران



:: بازدید از این مطلب : 632
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

وزارت علوم تحقیقات و فناوری بخشنامه برنامه ریزی و برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم  ۱۳۹۹ - ۱۳۹۸ را به دانشگاه ها ابلاغ کرد .

وزارت علوم تحقیقات و فناوری بخشنامه‌ای برای برنامه ریزی و برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم ۱۳۹۸ به دانشگاه‌ها ابلاغ کرد که به شرح زیر است :

۱ - ممکن است دانشگاه با بررسی همه جوانب و به ویژه با تأکید بر حفظ سلامتی دانشجویان ، اعضای هیئت علمی و کارشناسان ، برگزاری آزمون به روش حضوری را امکان پذیر تشخیص دهد . دانشگاه‌هایی که تمایل دارند تا امتحانات همه یا برخی از دروس به صورت حضوری برگزار شود به این نکته توجه داشته باشند که برگزاری آزمون حضوری بر اساس تقویم نیمسال جاری ، بهترین وضعیت متصور است ، زیرا تعویق بازه امتحانات تبعاتی را در پی دارد که باید به دقت بررسی و در نظر گرفته شود .

به ویژه برای دانشجویانی که در نیمسال پایانی تحصیل خود قرار دارند ، تعویق زمان امتحانات پایان نیمسال و یا تعدادی از دروس ، به جز اینکه از نظر قانونی می‌تواند ثبت نام آنها در صورت قبولی در مقطع بالاتر را با مشکلات اجرایی روبه رو کند ، موجب افزایش استرس و کاهش کارآمدی آنها در امتحانات پایانی نیمسال جاری می‌شود .

۲ - چنانچه در بند ۱۸ نامه شماره ۸۶۳ تاریخ ۱۳۹۹.۰۱.۱۱ نیز ذکر شد ، در صورت تشخیص الزام برگزاری جلسات آزمون پایانی به روش حضوری، دانشگاه‌های محل زندگی دانشجو ، همکاری لازم را با دانشگاه محل تحصیل دانشجو در اجرای آزمون و ارسال برگه امتحانی یا نمره کسب شده به دانشگاه مبدا داشته باشند. روشن است که تشخیص استفاده از این امکان برعهده دانشگاه مبدا یا محل تحصیل دانشجو، پس از هماهنگی با دانشگاه محل زندگی او است .

۲ - دانشگاه‌هایی که برگزاری آزمون حضوری را به دلایل منطقی نپذیرفته اند لازم است با پیروی از برنامه معینی، بخشی یا تمام ارزشیابی آموخته‌های دانشجویان را به شیوه مستمر ، در طول نیمسال و با بهره گیری حداکثری از امکانات فضای مجازی برگزار کنند. این ارزشیابی که از تنوع بالایی برخوردار است می‌تواند یک یا چندین نمونه مؤثر از میان موارد زیر را در بر بگیرد :

الف - اجرای آزمون کوتاه در هر جلسه آموزش الکترونیکی اغلب سامانه‌ها مانند Moodle و Adobe connect امکان اجرای آزمون را دارند. در سایر سامانه‌ها نیز این امکان وجود دارد یا قابل ایجاد است.

ب - ارائه تکلیف یا تمرین برای هر جلسه درس، تمرین‌ها و تکالیف هر جلسه درس می‌تواند به عنوان تمام یا بخشی از نتیجه ارزشیابی پایانی مورد نظر قرار بگیرد.

پ - تعریف پروژه‌های مختلف برای یک درس، متناسب با هدف‌های برخی از درس‌ها، امکان تعریف و واگذاری اجرای پروژه‌هایی که برای اجرای آن لزومی به خارج شدن دانشجو از منزل یا نقض قانون فاصله گذاری اجتماعی نیست، وجود دارد .

ت - استفاده از شیوه‌های صوتی و صوتی-تصویری، امکان ارزشیابی میزان و کیفیت فعالیت دانشجو در هر جلسه و در طول نیمسال از طریق بررسی، مشاهده و یا ضبط فعالیت‌های دانشجو وجود دارد.

۳ - علاوه بر اینها در صورت عدم برگزاری جلسات حضوری آزمون، کلیه امتحانات یا برخی از آنها به ویژه در دوره‌های تحصیلات تکمیلی که تعداد دانشجویان یک کلاس اغلب محدود و انگشت شمار است، به صورت امتحان کتبی و یا شفاهی از طریق برگزاری ارتباط برخط بین استاد و دانشجو انجام شود.

در مورد برخی از دروس و به تشخیص استاد درس در صورتی که این اطمینان وجود داشته باشد که همه دانشجویان کلاس به تجهیزات رایانه‌ای مناسب و کافی دسترسی دارند و سرعت اینترنت برای برقراری و حفظ ارتباط مناسب است، می‌توان با کمک یک دوربین مبتنی بر وب به روش مستقیم از دانشجو امتحان گرفت.

در این صورت استاد پرسش را در اختیار دانشجو می‌گذارد و وی بلافاصله و در حضور استاد به روش مجازی شروع به ارائه پاسخ بر روی وایت بورد و یا برگه کاغذ سفید می‌کند. برگه پاسخ داده شده، به عنوان برگه امتحان تبدیل به تصویر و سپس ذخیره سازی می‌شود.

۴ - ارزیابی نهایی دانشجو باید به صورت ترکیبی از روش‌های مختلف انجام شود تا تصویر معتبرتری از میزان و کیفیت یادگیری دانشجو را در اختیار استاد قرار دهد. در این صورت فهرستی از فعالیت‌های دانشجو در طول نیمسال که می‌تواند برای نمره نهایی مورد ارزیابی قرار بگیرد به شرح زیر خواهد بود:

حضور و فعالیت در کلاس به ویژه مشارکت در بحث‌ها و پرسش و پاسخ‌های کلاسی

حل تمرین‌های کلاسی و ارائه به موقع آنها

پروژه پژوهشی نیمسال (مشروط به این که قابلیت اجرا در شرایط ویژه کنونی را داشته باشد)

ارزیابی شفاهی، شامل پرسش و پاسخ در طول و در پایان نیمسال، به صورت جداگانه برای هر دانشجو

۵ - در دوره کارشناسی که تعداد دانشجویان هر درس نسبتاً زیاد هستند برگزاری آزمون‌های چندگزینه ای غیرحضوری در قالب پروتکل مشخص که به امنیت آزمون در آن توجه شده باشد، قابل بررسی است. روشن است که این روش آزمون با ریسک مداخله‌های غیرقابل کنترل همراه است و از این رو باید به عنوان یک گزینه در کنار سایر گزینه‌ها برای سنجش آموخته‌های دانشجویان مورد استفاده قرار بگیرد .

 

منبع : ابلاغ بخشنامه وزارت علوم درباره امتحانات پایان ترم دانشگاه ها



:: بازدید از این مطلب : 725
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

ثبت‌نام دانش‌آموزان ، معلمان و مدیران دوره‌های متوسطه اول و دوم از امروز در شبکه شاد آغاز شد.

به نقل از سایت تحصیلیکو ، ثبت‌نام دانش‌ آموزان ، معلمان و مدیران دوره‌ های متوسطه اول و دوم از امروز در شبکه «شاد» آغاز شد.

وزارت آموزش و پرورش 25 فروردین اعلام کرده بود که شبکه آموزشی دانش‌آموز (شاد) برای مقطع ابتدایی فعال شده و مدارس منتخب توانسته‌اند آموزش خود را در فضای ایمن مجازی آغاز کنند .

از ویژگی‌های پیام‌رسان شاد، ذخیره برنامه‌ها و فعالیت‌هاست لذا اگر دانش‌آموزی به موقع در کلاس حضور نیابد می‌تواند محتوای کلاس و همچنین تکالیف را مشاهده، سؤالات خود را با معلم مطرح و پاسخ را دریافت کند.

از امروز ثبت نام دانش آموزان و معلمان و مدیران مدارس متوسطه اول و دوم در برنامه شاد فعال شده و دانش آموزان این مقاطع برای استفاده از مطالب درسی کلاس خود می توانند عضو گروه های کلاسی خود در پیام رسان شاد شوند . 

 

منبع : آغاز ثبت نام دانش آموزان دوره متوسطه در برنامه شاد



:: بازدید از این مطلب : 463
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 فروردين 1399 | نظرات ()